Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Wilson, a nőtudós

2005.08.26. 09:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A főszereplők nyilatkozataiból lassanként kirajzolódik a meglepő kép: az Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, hazai bemutató: szeptember 29.) mindkét főszereplője, Vince Vaughn és Owen Wilson is szinte önéletrajzi történetnek látja a könnyed vígjátékot, mely két megátalkodott nőfalóról szól, akik esküvőkre járnak, hogy elcsavarják a felhevült nyoszolyólányok fejét.
Owen Wilson, aki sokáig Sheryl Crowe-val járt, most azt is bevallotta, hogy pusztán tudományos érdeklődésből nem állapodik meg egyetlen barátnője mellett sem.
- Kamaszkoromban úgy terveztem, mire harminc leszek, lesz szép feleségem és lesznek gyerekeim – meséli a 36 éves színész. – Azóta viszont erős a természettudományos érdeklődés alakult ki bennem: szeretném minél alaposabban megismerni és összehasonlítani a sokféle nőt, akivel összehoz a sors Hollywoodban. Lehet, hogy ha nem itt élnék, minden másképp alakul. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.