Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A stadion csücskében

2005.08.26. 09:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nem lehet könnyű rock koncerteket szervezni. A Rolling Stones-turné irányítóinak legutóbb az okozott komoly fejtörést, hogy Drew Barrymore jegyet vett a rocklegendák bostoni fellépésére, a város legnagyobb stadionjába, a Fenway Parkba, de nem volt hajlandó beülni a sztároknak fenntartott páholyba: ahonnan nemcsak jól látni a színpadot, de megfelelő személyzet is gondoskodik arról, hogy a tömegben ne eshessen baja a sztároknak.
Drew-nak viszont megvolt a maga megszokott helye, és ragaszkodott hozzá. Ebben a stadionban forgatták ugyanis a Szívem csücskei (Fever Pitch, hazai bemutató: október 20.) című vígjátékot, melynek számos jelenete a tribünnek ugyanazon a pontján játszódik: a színésznő nagyon élvezte a munkát, és nagyon megszerette a helyszínt, nem is volt hajlandó máshová menni onnan.
- A Farelly-testvérek, a film rendezői arra is rávettek, hogy a falon át ugorjak le a pályára, sőt, van egy olyan jelenetem, amikor meccs közben üldöznek a játékosok – nevet a színésznő. – De ezekről szívesen lemondok. A tribünülésemből viszont nem engedek: ott kaptam színészként életem legnagyobb pofonját, persze, hogy ragaszkodom hozzá. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.