Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tök alsó-buli

2005.08.18. 11:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Tök alsó nem szégyellős. Az aranyszívű, kétballábas és esendő selyemfiúról szóló vígjáték második részében Rob Schneider, Adam Sandler állandó alkotótársa megenged magának néhány vad poént – hogy végül újra bebizonyítsa, a szeretnivaló kisember figurájára még mindig szükség van a mozikban.
A Tök alsó – Európai turné (Deuce Bigalow – The European Tour, hazai bemutató: augusztus 25.) premierjére Las Vegas egyik legnagyobb kaszinójában került sor.
- Még szép! – mondta erre a főszereplő. – Vegas a felhajtás városa, és ez a film, semmi kétség, pont ide való, ahol minden csupa csillogás, cirkusz és botrány.
A nyilatkozatot egyébként a film egy díszleteleme, egy négy és fél méter magas aranyszobor mellett adta, melyet a filmben egyszerűen csak „Arany Dákó”-nak hívnak.
A felhajtás egyébként is teljes volt a nagy eseményen: a vizespólós táncosnők mellett babaruhás törpék, selyemfiúk és orrukra növesztett kolbásszal sétáló pincérnők hökkentették meg a vendégeket, akik között számos hollywoodi híresség feltűnt… még O.J. Simpson is tiszteletét tette. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.