Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino: az Éjszakai őrség új tagja

2005.09.02. 10:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ugyan ritkán rendez, a világ mégis folyamatosan őt figyeli. Quentin Tarantino igazi emblematikus figura lett, bármit tesz, bekerül vele a hírekbe, és ő, úgy tűnik, gyermeki módon élvezi, hogy hírneve lehetővé teszi: mindent kipróbálhat, mindennel játszhat egy kicsit. Legutóbb a NASCAR autóverseny egyik futamán ült volán mögé, most pedig úgy tűnik, szerepet vállal az Éjszakai őrség (Night Watch, hazai bemutató: szeptember 8.) című film 2. részében, a Nappali őrség-ben.
A megzabolázhatatlan Tarantino az Éjszakai őrség-ről már jó néhány helyen nyilatkozta azt, hogy szerinte ez az év filmje. A Moszkva félhomályos sikátoraiban játszódó, különös hangulatú, misztikus történet a Jó és Rossz birodalmának határán őrjáratozó katonákról: a Fény és a Sötétség harcosairól szól, akik ugyan a világ békéjét biztosító fegyverszünetüket ellenőrzik, mégis mindig harcolnak egymással.
- Annyira imádom ezt a filmet, hogy egy kisebb szerepet szívesen eljátszanék benne – mondta nemrég Tarantino. – Csak két feltételem van: ne kelljen megtanulnom hozzá oroszul, és a rosszak közül játszhassak valakit. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.