Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

mod-tech Hall

2005.09.02. 21:45 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A HardwareOC.hu és a radikalmod weboldalak közös rendezésében készülő mod-tech Hall kiállítás egyedi színfoltja a magyar számítástechnikai életnek. Az eddigi kiállítások nagy érdeklődésre tartottak számot, így ennek eredményképpen idén szeptember 17-25-e között ismét megnyitja kapuit rendezvényünk a számítástechnika újdonságai iránt érdeklődő közönség előtt. A kiállítás helyszíne ezúttal a Hungexpo területén lesz, ahol 300 négyzetméteres önálló kiállító területen várjuk látogatóinkat.
A rendezvényen több jelentős hazai nagy-, és kiskereskedő mutatja be hardverújdonságait. A forgalmazók képviselői a helyszínen adnak választ az érdeklődők kérdéseire, így szinte első kézből értesülhetnek az új termékek képességeiről. A vitrinekben megtekinthetőek lesznek a legújabb processzorhűtők, videokártyák és alaplapok, a tárolók mellett pedig felvonulnak a legújabb számítógépházak is.
Idén legnagyobb örömünkre több hazai gyártású hűtési megoldással is megismerkedhetünk, így láthatunk itthon tervezett és épített lég-, valamint folyadékhűtéseket.
A modding a számítógépház építők, szépítők versenye. A cél a megszokottól minél inkább eltérő számítógép, számítógépház alkotása. A versenyzők igazi művészek, akik a fémből szobrokat formálnak, a gépekre képeket festenek, a sötétbe színes fényeket varázsolnak. Tőlünk nyugatra a modding igazi művészetnek számít már, a leghíresebb alkotók olyan cégeknek készítik remekműveiket, mint az IBM vagy az Intel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.