Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

mod-tech Hall

2005.09.02. 21:45 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A HardwareOC.hu és a radikalmod weboldalak közös rendezésében készülő mod-tech Hall kiállítás egyedi színfoltja a magyar számítástechnikai életnek. Az eddigi kiállítások nagy érdeklődésre tartottak számot, így ennek eredményképpen idén szeptember 17-25-e között ismét megnyitja kapuit rendezvényünk a számítástechnika újdonságai iránt érdeklődő közönség előtt. A kiállítás helyszíne ezúttal a Hungexpo területén lesz, ahol 300 négyzetméteres önálló kiállító területen várjuk látogatóinkat.
A rendezvényen több jelentős hazai nagy-, és kiskereskedő mutatja be hardverújdonságait. A forgalmazók képviselői a helyszínen adnak választ az érdeklődők kérdéseire, így szinte első kézből értesülhetnek az új termékek képességeiről. A vitrinekben megtekinthetőek lesznek a legújabb processzorhűtők, videokártyák és alaplapok, a tárolók mellett pedig felvonulnak a legújabb számítógépházak is.
Idén legnagyobb örömünkre több hazai gyártású hűtési megoldással is megismerkedhetünk, így láthatunk itthon tervezett és épített lég-, valamint folyadékhűtéseket.
A modding a számítógépház építők, szépítők versenye. A cél a megszokottól minél inkább eltérő számítógép, számítógépház alkotása. A versenyzők igazi művészek, akik a fémből szobrokat formálnak, a gépekre képeket festenek, a sötétbe színes fényeket varázsolnak. Tőlünk nyugatra a modding igazi művészetnek számít már, a leghíresebb alkotók olyan cégeknek készítik remekműveiket, mint az IBM vagy az Intel. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.