Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Éjszakai Moszkva

2005.09.08. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Éjszakai őrség (Night Watch, hazai bemutató: szeptember 8.) Moszkva félhomályos sikátoraiban, szűk kapualjaiban és elhagyott bolthelyiségeiben játszódik: a misztikus, speciális effektusokkal bőven fűszerezett fantasy nem éppen a város legvonzóbb oldalát mutatja, és ezért sokan féltek tőle, hogy a film világsikere egyúttal helyszínének rossz hírét is terjeszti. De tévedtek. Az Éjszakai őrség kapcsán oroszország-divat kezdődött az Egyesült Államokban, számos újságcikk és riport foglalkozik a város egzotikus, izgalmas, különös világával.
A New York Times múlt vasárnapi számában arról írnak: Moszkva fiatalabb és vadabb, mint valaha, különleges éttermek, galériák és szórakozóhelyek várják az odalátogatókat és a helybeli pénzarisztokráciát.
- Nekem ez a város igazi dzsungel – nyilatkozta Timor Bekmambetov, az Éjszakai őrség rendezője. – Itt minden kiismerhetetlen, váratlan és furcsa. Senkiről sem tudni, barát-e vagy ellenség lesz-e a következő pillanatban. Moszkva adta az ihletet az Éjszakai őrség-hez, nélküle sosem készült volna el ez a film. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.