Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Outlive - új RTS a Take 2-tól

2001.02.27. 01:10 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Take 2 kiadásában 2001 harmadik negyedévében jelenik meg a Continuum Entertainment új valós idejű stratégiai játéka, az Outlive. A történet szerint a XXI. század elején (Hmmm. Érdekes időzítés :) az emberiség kifogy az ásványi erőforrásokból, és a Világkongresszus úgy határoz, hogy a Világűr teljes feltérképezésével keresnek más bolygókon hasonló erőforrásokat. A Titan bolygót találják a legalkalmasabbnak, csakhogy annak felszínén nem képes megélni az ember. Két kutatócsoport párhuzamosan kezd dolgozni a megoldáson. Az egyik génmanipulációval olyan emberfajt hoz létre, mely alkalmas a Titan légkörében való életre, míg a másik robotokat fejleszt ki. A bolygóra érve azonban mindkét csoport öncélúan kezd tevékenykedni, ellenségként kezelve a másikat.
A játékban több mint 40 pálya vár majd ránk, melyeken 20 különböző egységet irányíthatunk, miközben nyersanyagokat bányászunk, bázist építünk és kutatunk. Hálózatban maximum 16-an játszhatunk majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.