Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatódik a The Buggy fejlesztése

Az A.S.K. Homework a flipperek után folytatja a korábban megkezdett autóverseny projektjét.

2005.09.14. 09:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

Frissen érkezett a hír az A.S.K. Homework csapattól, miszerint az egy éve pihenésre helyezett autóverseny projektjük, a The Buggy - Make, Ride, Win! nem veszett a feledés homályába. A debreceni fejlesztők megújult erővel vetették bele magukat a buggy-szimulátor folytatásába, küldtek egy halom screenshotot is róla, de először is nézzük, mit írtak játékukról!
"Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet madarakat, kavargó leveleket, mókusokat vagy éppen az ellenfeledet kergetni a szabadban egy négy keréken guruló bokorugróval? A The Buggy: Make, Ride, Win! éppen ezt nyújtja, semmi többet, de azt a legmagasabb szinten és a legváltozatosabb mókában.
Amikor azt mondjuk, hogy érzed, úgy értjük, vesd bele magad a játék csodálatos grafikájába, amelyet direkt a játék kedvéért saját fejlesztésű motor hajt meg! A játék egyszerre 12 járművet képest megjeleníteni, amelyek a 200.000 poligonból felépített környezetben gurulnak és ugrálnak.
Amikor azt mondjuk, a szabadban, úgy értjük, gázolj a térdig érő fűben vagy vízben! Verd fel a port, a sarat, az avart! Érezd, ahogy a hajadat borzolja a szél, vagy az idegeidet a bokorugródról leszakított alkatrészek, amint féknyomot hagysz az ütközés előtt és után.
Amikor azt mondjuk, négy-kerekű bokorugróval, úgy értjük, vezess egy bokorugrót, amelyet négy-kerekű fizika hajt a természet lágy ölén, dombokon, hegyeken, völgyeken, amelyet különböző talajtípusok építenek fel, úgymint füves mező, szikla, homokdűnék! Vagy irányítsd a kijelölt aszfalt, sár, süppedő homok útvonalon az általad választott gumival, amelyek összessége megszámlálhatatlan menettulajdonságot biztosít!
A játékban helyet kap egy egyjátékos mód, éppen úgy, mint egy több mint 10 különböző játékmóddal felruházott többjátékos mód is, egészen 8 játékosig, a körversenytől a zászlólopáson keresztül egészen a fociig. A játék vezetné a pontokat a szobán belül ezzel egy kisebb bajnokságot nyújtva a szobának.
Több mint 8, 10000 poligonból kigyúrt jármű várja a vállalkozó szelleműeket. Minden egyes bokorugrónak van műszerfala és kidolgozott belsőtere a belső nézethez is.
És ha mindez nem lenne éppen elég, akkor az egészet nyakon öntjük egy, a legkönnyebb kezelőfelülettel megáldott térképszerkesztővel. Építsd meg a saját pályádat, hegyet vagy völgyet kialakítva egyetlen gombnyomással. Fesd a talajtípusokat az ecsettel, alakíts ki tavakat, pocsolyákat egyetlen mozdulattal. A pálya lefektetése csak a sarkalatos pontok kijelölésével történik, mivel azt Bezier-görbékkel lehet lerajzolni. Mindezt valós időben, a játék motorján belül. Több száz kellék közül választhatsz a táj díszítésére különböző vegetációkat is beleértve.
Teremtsd meg a világot, üld meg a kerekeket, és nyerd meg a futamot!" ■

előző
következő
Folytatódik a The Buggy fejlesztése
Folytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztése
The Buggy - Make, Ride, Win!
A legutóbbi The Buggy - Make, Ride, Win! cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.