Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Bejelentették a GeForce3-at

2001.02.27. 19:04 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

Megtörtént végre a GeForce3 PC-s változatának bejelentése is öt nappal a Macintosh változat bejelentése után. Ez a chip a legfejlettebb mely kihasználja a DirectX 8.0 lehetőségeit és ez lesz az Xbox-ban is. A GeForce3 nfiniteFX technológiája lehetővé teszi a vertex és pixel shading eljárások használatát, melyek most jelentek meg a DirectX 8-val. Ezek az új technológiák drasztikusan meg fogják változtatni a képminőséget és a teljesítményt a Microsoft rendszereket használó PC-k és konzolok körében.
Az új nfiniteFX technológia szinte korlátlan számú effektus létrehozását teszi lehetővé, a fejlesztők maguk szabhatják meg az utasítások sorrendjét ezzel korlátlan számú, saját effektet hozhatnak létre. A két nagy újítás, melyek segítenek abban hogy a lehetőségek száma ennyire megnőjön a Vertex Shader és a Pixel Shader.
A Vertex Shader életet ad a karaktereknek és a környezetnek. Lehetővé teszi a karaktereknek a mozgást és az arcjátékot, az anyagoknak a nyúlást és a tájnak hogy szinte éljen. Ezzel egyedivé tehetők a karakterek és a helyszínek a fejlesztők számára és hihetetlen részletességű és élethűségű animációk hozhatók létre.
A Pixel Shader pedig a felületeknek természetes kinézetet ad. Az embereknek lesz arcszőrzete és haja, a bőrkanapénak bőrkinézete lesz.
A chipre épülő kártyák még a következő hónap folyamán megjelennek. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.