Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Igazi ördögűzés

2005.09.15. 19:42 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Talán ez az első eset a műfaj történetében: az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (Exorcism of Emily Rose, hazai bemutató: november 17.) ugyan a klasszikus szabályokat követő horrorfilm, mégis megtörtént eset alapján készült. Igaz, senki nem tudja pontosan, hol és mikor zajlott az a szertartás, amelynek eredményeképpen egy fiatal lány meghalt, a rituálét vezető papot pedig bíróság elé állították.
A sajtó munkatársai eddig csupán annyit nyomoztak ki, hogy az eset 1975-ben vagy ’76-ban az akkori Nyugat-Németországban történt, az áldozatot pedig Anna-Leise-nek hívták.
Úgy látszik, a titkot túl jól őrzik ahhoz, hogy valaha többet tudhassunk meg róla. A film producerei közül csupán ketten találkoztak az igazi áldozat családjával, ám szerződésben kötelezték magukat, hogy soha, sehol, senkinek nem árulják el az adataikat: a helyszínt, a család és a lány nevét természetesen megváltozatták: a filmbéli történet az USA-ban játszódik, Anna-Leise-ből pedig Emily Rose lett. A film írói és rendezője sem ismeri a valóságos részleteket: amikor a forgatókönyv készítése során kérdéseik merültek fel, az alkotók csak a két producer közvetítésével léphettek kapcsolatba a filmet ihlető események résztvevőivel. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.