Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

A DVD ünnepe októberben

2005.09.16. 15:28 | szerző: Dino | kategória: DVD

Moziünnep után DVD-fesztivál, idén először. A magyarországi DVD-forgalmazók ezzel az új kezdeményezéssel próbálják felhívni a figyelmet a legális DVD termékekre. A kezdeményezést három nagy hazai forgalmazó, az InterCom, a Universal Pictures és a Warner Home Video hívta életre. A kéthetes akció ideje alatt, október 7-23-ig, a DVD rajongók folyamatosan újabb és újabb kedvezményekkel vásárolhatnak majd filmeket az üzletekben.
Az akció időtartama alatt mindhárom forgalmazó igyekszik a fogyasztók igényeit különböző, különösen kedvező ajánlattal kielégíteni. A kéthetes akcióban szereplő filmek többek közt a Jóbarátok-sorozat (1-7 évadok), Béres Alexandra fitneszprogramjai, Szemtől szemben és a Volt egyszer egy Amerika szinkronizált dupla DVD-je. Továbbá a Harcosok Klubja, az Alien sorozat, a Függetlenség napja, a Napfény Íze, a Némó nyomában, a Cápa 30 éves különleges kiadása, a Gladiátor 3 lemezes különleges kiadása, a Casino 2 lemezes különleges kiadása, az Apádra és Vejedre ütök dupla DVD csomag, a Jurassic Park teljes gyűjtemény és a Kör gyűjtemény.
Magyarországon egyedülálló ez a kezdeményezés, amelyben a forgalmazók együtt veszik fel a harcot a silány minőségű kalóz DVD-kel szemben, és felhívják a vásárlók figyelmét a kiváló mínőségű eredeti DVD-filmekre. A Fesztivált minden évben hasonló akciókkal rendezik majd meg, amelynek filmkínálata folyamatosan bővülni fog.
Az akcióban szereplő termékek megtalálhatók a nagyobb áruházláncokban. Többek közt a Cora, Auchan és Metro hypermarketekben valamint a MediaMarkt, Saturn és az Elektro World üzletláncokban, továbbá a Fotex üzletekben. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.