Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lordok a hurrikán ellen

2005.09.22. 17:38 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Színészek ritkán szólhatnak bele, hogy melyik helyszínen forgassák új filmjüket. Ám a Hazárd megye lordjai (Dukes of Hazzard, hazai bemutató: október 13.) színészei most mégis összefogtak, hogy rákényszerítsék akaratukat a producerekre.
Az Amerikában meglepetéssikert arató vígjátékot ugyanis, a helybéliek nagy büszkeségére, Louisanában forgatták, az elsöprő eredményekre való tekintettel pedig a film készítői már be is jelentették, hogy elkészítik a folytatást, melyben a három vagány rokon (Jessica Simpson, Sean William Scott és Johnny Knoxville) Londonban próbál szerencsét. Csakhogy nem sokkal a film premierje után a Katrina hurrikán végigsöpört az első rész helyszínein, és jó részüket meg is semmisítette.
- Szerintem, kutya kötelességünk újra Louisanában forgatni – jelentette ki Knoxville --, és a többiek is így gondolják. Meg kell mutatnunk nekik és a világnak, hogy az élet mehet tovább, és ők nincsenek leírva. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb szükségük van ott lenn a pénzünkre, mint valaha. A londoni forgatókönyv nem akadály: biztosan át lehet írni, hogy Bayou-ra is passzoljon. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.