Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a Lufthansa online jegyfoglalási rendszere

2005.09.28. 20:58 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Megújult a Lufthansa Légitársaság internetes jegyfoglaló rendszere a www.lufthansa.hu oldalon, amely különösen az átszálló utasok jegyfoglalását könnyíti meg. A felhasználóbarát, könnyen áttekinthető rendszer a legkedvezőbb árú repülőjegyet ajánlja fel az utazni vágyóknak, számításba véve az utazás időpontjának rugalmas tervezését. Az új jegyfoglalási rendszerrel nemcsak a heti 112 Budapestről üzemeltetett Lufthansa járatra, hanem a világ 76 országának 181 városába válthatnak jegyet az utasok.
A foglalási rendszer az úticél, a tervezett dátum, valamint a komfortfokozat megadása után egy táblázatot jelenít meg a dátumot megelőző és követő három nap kínálatával együtt, az elérhető járatokra szóló jegyek áraival. A táblázat kiemeli a legkedvezőbb jegyárakat, így az utas – a költségmegtakarítás érdekében – akár módosíthatja is eredeti tervét, és választhat például egy nappal korábbi vagy későbbi járatra szóló, kedvezőbb árú jegyet. Amennyiben az utas időbeosztása nem teszi lehetővé az előre kitűzött dátum megváltoztatását, a rendszer az adott napra ajánlja a legkedvezményesebb árú jegyet. Az eddigi rendszerhez képest kevesebb kattintás szükséges, hogy eljussunk a járatinformációkhoz. A foglalással együtt az is megtekinthető, hogy a törzsutas-program (Miles & More) keretében hány mérföldet gyűjtenénk egy adott úttal.
A foglalást követően az utas a foglaláskor használt hitelkártyájával a budapesti reptéren elhelyezett Lufthansa check-in automatáknál vagy bármely Lufthansa check-in pultnál megkaphatja beszállókártyáját. Hogy a foglalás ne csak kényelmes legyen, hanem anyagi előnyt is biztosítson, a Lufthansa a jegyfoglalási díjból 3500 forintot elenged, és további 2000 forintos kedvezményt biztosít az elektronikus úton vásárolt jegyekre. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.