Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hamarosan érkezik a Nero 7 Premium

2005.10.05. 19:16 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Október 10-én jelenik meg a népszerű Nero programcsomag legújabb verziója, a Nero 7 Premium, mely az alap CD író alkalmazás mellett számos kiegészítő programmal teljes multimédia csomagként áll a felhasználók rendelkezésére. A legújabb elemet a Nero Home médiamenedzser szoftver jelenti, mely a felhasználó teljes digitális médiatárához biztosít hozzáférést, akár nappalinkból, távirányító segítségével (megfelelő eszközök és beállítások esetén persze). Főbb elemek még természetesen a Nero Burning ROM 7 és a Nero Express 7, melyeket még egyszerűbben kezelhetővé tettek, valamint például a video DVD-k készítését segítő Nero Vision 4 (capture funkció, menükészítés, stb.), a Nero WaveEditor 3 (zenei file-ok szerkesztésére), a Nero SoundTrax (audio CD-k mixelése és szerkesztése), a Nero Recode 2 a Nero Digitallal (MPEG-4 tömörítő), vagy az újratervezett InCD 5 packet-writing szoftver. ■

Forrás: info@procomp.hu

hozzászólások (7)

hatlabu_farkas
hatlabu_farkas 2005.12.25. 23:28
sz.tem ugyanannyit használom majd, mint a mo9stani NERO 6 Express-t. CSAK cd-t irok, azt is heti 1-2 (-:
H@rryStopper
H@rryStopper 2006.01.22. 20:07
Hi!!

Tugya valaki hogy hogy ehet szünet nélküli "disc at once" lemezt csinálni?? nekem Nero 6.3.0.2. verzióm van és sehogy sem sikerül. Ha mindenhonnan kiveszem a szünetet, akkor is hagy benne 1 kb. 0,1-0,2mp szünetet.

kszi.
H.S.
Ateesz
Ateesz 2006.07.23. 18:48
Hello!
Kérdésem: hogy oldjam meg a nero problémám mivel a 6ossal tudok csak jól audio cd-t írni a 7essel meg video dvd-t de két fajta nem lehet a gépen!
Dark Archon
Dark Archon 2007.03.09. 16:54
F*szom tele van már ezzel a ku**a neró showtime-mal, már vagy 10x telepítettem különböző verziókat, de az isten rohadt f*száért nem játssza le a feliratot vobsubbal, a showtime 3 meg lejátsszta, csak akkor meg a videó megy át lassított felvételbe...
CitizenX
CitizenX 2007.03.09. 23:40
Elég nagy baj, ha te ilyen programokkal nézel filmeket... Asztali DivX lejátszók már 10 k alatt vannak, ha pedig mindenképp gépen, akkor Bs Playa, vagy MPC.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.