Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Barrymore-ból polgármester

2005.10.06. 18:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Boston az Egyesült Államok egyik legszebb, sokak szerint legboldogabb városa, a helyi polgármester pedig az USA egyik legsikeresebb politikusa. Thomas M. Meninót már kétszer újraválasztották, méghozzá mindig jobb eredménnyel. Ám idén új választások lesznek: és Meninónak váratlanul komoly versenytársa akadt: Drew Barrymore. A manapság a romantikus vígjátékok királynőjeként emlegetett egykori vadóc ugyanis a Farrelly testvérek legújabb vígjátéka, a Szívem csücskei (Fever Pitch, hazai bemutató: október 20.) főszerepében vérbeli bostonit alakít, a film pedig a helyszíneket, hanem a város néhány régi nagyvárosi legendáját is felhasználja.
A lokálpatriótáknak ennyi elég is volt, ahhoz hogy mozgalmat kezdeményezzenek Drew Barrymore polgármesterré választásáért: lehet, hogy viccnek szánták, mindenesetre az ezügyben indított honlapon nagyon gyorsan váratlanul sok pártoló rajongó regisztrált.
- Színésznőként kezdtem, aztán producer lettem, és mostanában a rendezésen töröm a fejem – nyilatkozta Barrymore, amikor megtudta, hogy a bostoniak polgármestert akarnak belőle csinálni – lehet, hogy végül tényleg polgármester leszek egyszer. És akkor már miért ne Bostonban? Jól éreztem magam ott, míg a Szívem csücskei-t forgattuk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.