Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kutyátlanok kutyái

2005.10.20. 17:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy filmben csecsemők szerepelnek, a készítők lehetőleg ikreket választanak, hogy a kicsik felváltva pihenhessenek. A Kutyátlanok kíméljenek (Must Love Dogs, hazai bemutató: november 10.) rendezője, Gary David Goldberg innen vette a példát, amikor ragaszkodott hozzá, hogy romantikus vígjátékában két egyforma újfundlandi legyen John Cusack és Diane Lane partnere: ahogy a csecsemők, ők is felváltva léptek a kamera elé. Fokozatosan az is kiderült, egyikük, Molly a viccesebb, másikuk, Maeve a bátorságot igénylő jelenetekben tehetséges.
Viszont egyformán szeretetre méltóak. Ezért, komoly szócsata alakult ki a stábban, amikor a közös munka befejeztével a rendező bejelentette, megveszi a két hatalmas ebet, mert nem szeretne megválni tőlük. Mint kiderült, Diane Lane ugyanezt forgatta a fejében: és mivel a filmben az övé a kutya, úgy érezte, joga van hozzájuk. A vita végül békésen zárult: a kutyákat Goldberg vitte haza, Lane viszont minden hétvégére láthatási jogot kapott.
- Örülök, hogy Gary csak a kutyáit akarja hazavinni a forgatás után. Utálok költözködni – viccelt John Cusack, aki egyébként nem tart otthon állatot. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.