Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szex és kaszkadőrök

2005.10.20. 17:17 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Erőszakos múlt (A History of Violence, hazai bemutató: november 24.) nemcsak erőszakos jeleneteket tartalmaz. Aki ismeri a rendező, David Cronenberg korábbi filmjeit, az persze nem lepődik meg: Cronenberg számára a szex és az erőszak sosem léteznek egymás nélkül. Ahogy a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon mondta: „szex és erőszak úgy összetartozik, mint szalonna és tojás.”
A filmben Viggo Mortensen és Maria Bello – a két főszereplő – között két nagy szexjelenet szerepel: a két részlet közti különbség egyebek közt azt is megmutatja, mennyit változnak a figurák a történet során. A második, sokkal vadabb és erőszakosabb epizódot egy lépcsőházban vették fel. Cronenberg komolyan aggódott, hogy a munka során megsérülnek a színészei, ezért a kaszkadőrjelenetek rendezőjétől rendelt néhányat azok közül a matracok közül, melyeket általában a verekedések, zuhanások, akciók felvételéhez használnak: a kaszkadőrök a kemény falépcsőket ezekkel preparálták.
- Sok mindent kértek már tőlem rendezők az elmúlt húsz évben – nyilatkozta később a kaszkadőr rendező -, sokan meg is tudtak lepni a fura ötleteikkel. De ez az első szexjelenet, amiben szükség volt rám. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.