Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cipők a kalapács alatt

2005.10.28. 10:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hogyan találkozik Clinton elnök, II. János Pál és egy szappanopera? Az életben nyilvánvalóan sehogy. A Lurdy ház mozijának előcsarnokában azonban egymás közelébe kerülnek: november 2-án az Egy cipőben (In Her Shoes) bemutatóján számos híres magyar nő, színészek, sportolók, zenészek, politikusok és médiaszemélyiségek cipőjéből nyílik kiállítás, hogy november 16-án a legtöbbet licitálók nyerjék el őket.
A cipőkhöz pedig történetek is járnak. Dobó Kata fekete Pradáját például az teszi különlegessé, hogy a színésznő ezt viselte, amikor egy Fehér Ház-beli fogadáson kezet rázhatott Bill Clintonnal. Dávid Ibolya alkalmi cipője 2004. május 13-án vált igazi múzeumi darabbá: a politikusnő ezt vette fel, amikor a pápai audienciára indult. Zsedényi Adrienn viszont egy szappanopera szignálja számára készített videoklipből megmaradt magas sarkú cipőjét ajánlotta fel az árverésre.
És az összes többi lábbelinek is története van: esküvők, bálok, jeles napok emléke kötődik hozzájuk. Meg persze a tulajdonosuk neve, akik így segítik a jó ügyet: a mozijegye hátán mindenki megteheti ajánlatát; a licitálás eredményeként befolyó összeget pedig az Egészség Hídja Összefogás kapja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.