Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ütközések és színészek

2005.10.28. 10:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Ütközések (Crash, hazai bemutató: november 10.) misztikus film. Csodák veszik körül. Nemcsak azért, mert Hollywood legnagyobb színészei megértették, ezúttal a közös munka fontosabb, mint az egyéni teljesítmény, és egészen kis szerepeket is elvállaltak benne, hanem azért is, mert a filmben szereplő kisebbek is csodás szerződéseket kaptak szinte rögtön az Ütközések után.
- Ebben a filmben egyáltalán nincsenek terjedelmes szerepek – magyarázta egy újságírónak Paul Haggis rendező – és nagyon örülök, hogy végül is mindenki, híresek és kevésbé híresek úgy érezhetik utólag, megérte igent mondaniuk.
Az Ütközések óta az első vonalbelieknek (többek közt: Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Brendan Fraser és Ryan Phillippe) sikerült korábbi skatulyájától különböző felkérést (és ezúttal már igazi főszerepet) kapnia. De a második vonal színészei sem unatkoznak azóta: Jennifer Esposito a WB egyik legnépszerűbb tévésorozatának lett a főszereplője, Michael Pena megkapta Oliver Stone következő – a szeptember 11-i terrortámadásokról szóló – filmjének főszerepét, a gyönyörű iráni színésznő, Bahar Soomekh pedig Tom Cruise partnere lesz a Mission: Impossible harmadik részében.
- Lehet, hogy csak véletlen, lehet, hogy tényleg van benne valami – mosolyog a rendező. – Annyi bizonyos, hogy a színészek babonásak, és egyre többen hisznek abban, hogy aki az én filmemben szerepel, karriert csinál. Azóta olyan színésszel is találkoztam, aki fizetni is hajlandó lett volna, ha legközelebb szerződtetem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.