Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cash visszatér

2005.10.28. 10:20 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Johnny Cash nem halt meg: 2003. szeptember 12-én, 71 éves korában ugyan az égi koncerttermekbe tette át a székhelyét, mégis az egyik legélőbb, kortársaira és az utána következőkre legnagyobb hatást gyakorló és legnépszerűbb zenész maradt.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azoknak a listája, akik ma is szívesen játsszák a fekete ruhás gitáros számait. A múlt héten Hollywood egyik legnagyobb mozijában, a Pantages Theatre-ben jó néhányan bizonyítottak: Norah Jones, Kid Rock, a legendás Jerry Lee Lewis valamint a színészet mellett zenéléssel is foglalkozó (Janis Joplin-nak is több számot író) Kris Kristofferson is fellépett. De a nézők kizárólag erre az alkalomra rögzített videófelvételen a U2, Sheryl Crow, a Foo Fighters és Brad Paisley egy-egy számát is megnézhették.
Azok sem maradnak Cash nélkül, akik nem fértek be a terembe: a CBS az este fellépőivel egyórás műsort is készített: ebben Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is énekel, bár az élő előadás során csupán a nézőtérről figyelték a show-t.
Johnny Cash mostanában újra a slágerlisták rendszeres vendége: és ennek az az oka, hogy filmet forgattak az életéből: a főszerepet Phoenix játssza, Witherspoon pedig élete nagy szerelmét alakítja. A nyughatatlan (Walk the Line, hazai bemutató: 2006. február) betétdalait a színészek nem engedték át a zenészeknek: ők maguk éneklik végig a filmet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.