Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

McGregor nem Bond

2005.11.04. 23:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A legtöbb színész akkor kerül a reflektorfénybe, ha megkap egy különleges szerepet. Ewan McGregort még akkor is megostromolják az újságírók, ha nem kapja meg. Mivel sokáig őt tippelték a következő James Bondnak, a végső szereposztás nyilvánosságra kerülése után sokan kérdezték az angol színészt arról, milyen érzés, hogy nem ő lett a 007-es.
A színész azonban nem hajlandó elárulni, pletyka vagy igazság-e, hogy felajánlották neki a szerepet. Azt viszont nem titkolja: nem bánkódik amiatt, hogy kimaradt a kémfilmből.
- Kicsit már elképzeltem, hogy milyen Bond lennék – vallotta be McGregor –, de nem zavar túlságosan, hogy más lesz a kém. Így is van elég munkám, 2006-ban öt filmem kerül a mozikba. Legközelebb a Maradj! (Stay, hazai bemutató: 2006. január 5.) című misztikus thrillerben játszom. Nagyon érdekes, bonyolult történet, én háromszor olvastam végig a forgatókönyvet, mire mindent megértettem. És végig olyan öltönyben játszom benne, aminek valahol bokatájt végződik a nadrágja: mint James Bond ezt biztos nem engedhetném meg magamnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.