Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Downey csúcsformában

2005.11.10. 18:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Robert Downey Jr. ünnepelni hívta barátait, de Hollywoodban egészen szokatlan partyt rendezett számukra: alkoholt nem szolgáltak fel. Az eseményen ugyanis arra emlékeztek, hogy az egykor mélyre kerülő, Oscar-díjas színész pont tizenkét hónapja egy korty alkoholt sem ivott.
- Régen borzasztó volt az életem – mondta Robert Downey Jr. – Úgy éreztem magam, mint egy akváriumba esett egér. Teljesen reménytelennek tűnt a helyzetem, egy ideig tempóztam, de már éppen készültem végleg feladni. Az utolsó pillanatban álltam le a piával és a kábítószerekkel.
A színész azt is elmondta, hogy két oka volt annak, hogy mégis sikerült új életet kezdenie: az egyik a Gothika című filmje producere, Susan Levin, akit idén augusztusban vett feleségül. A másik pedig, hogy időről időre mégis kapott filmszerepet. Hamarosan például kétballábas betörőt játszik Val Kilmer oldalán a Durr, durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang, hazai bemutató: december 29.) című krimi-komédiában.
- A Durr, durr és csók-ban lerobbant alakot játszom, aki folyton hullák és nők közé keveredik – mondta Downey. – Azzal idegesítettem a kellékeseket, hogy még sört sem voltam hajlandó inni a felvételen. Mindenfélével helyettesíteniük kellett a palackok tartalmát. Egy évvel ezelőtt valószínűleg még fordítva lett volna: ha vizet kellett innom a kamera előtt, vodkát csempésztem a helyére. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.