Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Letölthető EA játékzenék

2005.11.10. 20:25 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

Az Electronic Arts bejelentette, hogy együttműködésre lép a Nettwerk Music Grouppal az EA Recordings piaci bevezetésének megvalósítása érdekében. Az úttörő jellegű digitális zenei elosztó csatorna a digitális tartalom szolgáltatók számára világszerte hozzáférhetővé teszi az EA tulajdonában lévő zenék és remixek sokaságát. A kezdeményezés segítségével – az iparágban elsőként – a legnépszerűbb EA játékok zenei háttere csengőhangként vagy akár mp3 formátumban is felhasználható lesz Apple iTunes, MSN, Yahoo Music, AOL Music, Rhapsody és egyéb online letöltő központokon keresztül.
A megállapodás azt bizonyítja, hogy az EA és a Nettwerk felismerte, hogy a digitális média a zene- és játékrajongók számára rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőséget rejt. Az EA az első olyan interaktív szórakoztató vállalat, amely zenetárát digitálisan letölthető formában kínálja egy vezető zenei vállalattal kizárólagos együttműködésben.
Az elmúlt húsz év alatt az EA tulajdonába került zeneszámok időtartama összességében meghaladta a 3000 percet. Ezek között megtalálhatók az olyan vezető játékok zenéi, mint a Medal of Honor, a The Sims illetve az olyan sportjátékoké, mint az NBA LIVE vagy a NASCAR. A felejthetetlen zeneszámokat pedig olyan díjnyertes zeneszerzők alkották, mint Sean Callery, Michael Giacchino, Chris Lennertz, Trevor Jones és Mark Mothersbaugh. A játék győzelmi indulóit olyan művészek komponálták, mint Da Riffs és Just Blaze, míg az eredeti dalok és remixek átdolgozását Paul Oakenfold végezte. ■

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.