Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney feje

2005.11.17. 19:37 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Sziriana (Syriana, hazai bemutató: 2006. február 23.) valószínűleg George Clooney egyik legnagyobb kalandja. A Marokkóban és Dubaiban forgatott film egy visszavonult CIA ügynök visszaemlékezései alapján készült, Dubaiban és Marokkóban forgatták, és sok olyasmit mond el, amiről az USA politikusai valószínűleg szívesebben hallgatnának.
A film érdekében Clooney nagy áldozatokat hozott: nemcsak a gázsija jelentős részéről mondott le, hogy együtt dolgozhasson a Traffic írójával és producereivel, de a spagettire is rászokott: ahhoz, ugyanis, hogy jobban hasonlítson Roberts Barnes CIA ügynökre, 18 kilót kellett híznia, igaz, arra már nem volt hajlandó, hogy a haját leborotválja: attól félt, az esetleg sosem nő ki újra.
Ám olyan áldozatot is hozott a filmért, amit megbánt: az egyik kaszkadőrjelenet, amit saját maga forgatott le – talán éppen a felszedett kilók miatt – balesettel végződött, és Clooney súlyos gerincsérülést szenvedett. Több mint egy hónapig volt fekvőbeteg, és sokáig nem csillapuló fejfájás-rohamok gyötörték. Az Ocean’s 12 – eggyel nő a tét promóciós körútjának jó néhány helyszínén ezért nem is jelent meg – ez akkoriban sok rajongót felháborított, most már azonban Clooney elsősorban aggódó leveleket kap.
Ezek viszont rég feleslegesek. A gerincproblémákat egy műtéti beavatkozás oldotta meg, a migrének elmúltak, ami pedig a gyors hízást illeti, arról Clooney mostanában csak ennyit mond: „elég nagy marhaság volt” ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.