Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Dick és Jane és a gyerekeik

2005.11.25. 17:13 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Téa Leoni nemcsak filmsztár, hanem családanya is: és két szakmáját nem is választja szét. Filmjeit aszerint osztályozza, hogy megmutatná-e őket hatéves lányának és hároméves fiának.
- Van filmem, amit sosem szeretnék, hogy megnézzenek – magyarázta a színésznő, aki Jim Carrey-vel készítette legújabb vígjátékát, a Dick és Jane trükkjeit (Fun With Dick & Jane, hazai bemutató: 2006. január 12.) -, és van persze olyan, amire rögtön a bemutató után elviszem őket: elvégre szeretném, ha tudnák, miért tűnök el néha napokra otthonról. És végül, van egy olyan kategória is, amit meg szeretnék mutatni nekik, kíváncsi vagyok a véleményükre, de még legalább tíz évet várok vele. A Dick és Jane trükkjei ilyen. Nagyon vicces, de nem szeretnék rossz példát mutatni nekik semmiben; és abból a filmből túl sok rosszat lehet tanulni: azért olyan jó nézni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.