Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Costner romantikus

2005.11.25. 17:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmeknek is megvan a maguk sorsa. A Diploma előtt először filmsiker lett, azután klasszikus, és most egy egészen új film készült belőle. Az eredeti vígjátékban egy érett asszony csábítja el lánya vőlegényét, Dustin Hoffmant. A mostaniban egy esküvője előtt álló nő (Jennifer Aniston) fedezi fel, hogy a történet az ő nagymamájáról és anyjáról szól. És elindul, hogy kiderítse, mi az igazság.
Az Azt beszélik (Rumor Has It, hazai bemutató: 2006. február 9.) című vígjátékban azt játsszák, hogy a férfi, akit Dustin Hoffman játszott még most is hódító, sármos férfi: természetesen őt játssza Kevin Costner.
Costner azt mondja, neki a western a kedvenc műfaja, és ez sosem fog megváltozni. De boldog volt, hogy felajánlották neki a szerepet.
- Jó vicc – nyilatkozta a színész –, 12 éves voltam, amikor bemutatták a Diploma előttöt, majd megevett a kíváncsiság, hogy lássam, és nem akartak beengedni a moziba. Úgy kellett beszöknöm. Igaz, hogy az a film tulajdonképpen most csak ürügy egy jó kis romantikus kergetőzésre, de mindegy. Élveztem, hogy bármiképp is, de közöm lehet hozzá. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.