25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Destroyer Command

Írta: Lacko 3 hozzászólás

Az I. Világháború nagy tengeralattjáró blokádja arra késztette a brit haditengerészetet, hogy valami hatékony fegyvert készítsen a tengeralattjárók ellen. Nem is volt felesleges eme munkájuk, mivel a II. Világháborúban a németek ismét kedvenc fegyverükre helyezték a hangsúlyt, így aztán elkelt az új hajótípus, a romboló.

A Mattel Interactive S.S.I. részlege nemsokára kiadja a várva várt tengeralattjáró szimulátorát a Silent Hunter II-t. Ennek az előre várható sikernek az oldalvizén kerül majd kiadásra a Destroyer Command, mely pont az ellentétes oldalra helyezi a játékost: egy tengeralattjáró-vadászatra induló, romboló flotta parancsnoki hídjára. A játék elején még csak egyetlen romboló parancsnoka vagyunk, de a küldetések teljesítése után egyre magasabbra léphetünk a ranglétrán és végül egy egész osztály rombolónak parancsolhatunk. Természetesen ebben a játékban nem válhatunk Nimitz tengernaggyá, így a nagyobb hajókkal csak együttműködhetünk és információt kérhetünk, parancsolni nem parancsolhatunk nekik. A játékban angolokkal, hollandokkal, franciákkal és amerikaiakkal lehetünk német, olasz és japán tengeralattjárók ellen.

A DC-t ugyan az Ultimation fejleszti, amelyik a SH2-t, a Panzer Commandert vagy a Harpoon4-et, úgyhogy mind grafikailag, mind a szimulációt illetően elégedettek lehetünk majd. Gyönyörű hajókkal szelhetjük majd a tengert, élethű időjárási körülmények között, miközben korabeli fegyverekkel és műszerekkel vadászhatunk a tengeralattjárókra. Hajónkat repülőgépek is megtámadhatják. Torpedóvetők, Stukák vagy kamikáze japcsik, így aztán szükségünk van légelhárító tűzre is.

Természetesen hálózatban is játszható lesz majd: interneten vagy LAN-on max 8-an. Külön érdekesség, hogy a a Silent Hunter 2 ellen is játszhatunk hálózatban.

A Destroyer Command körülbelül a Silent Hunterrel egyidőben jelenik meg. Vetélytársa nem lesz, de kiegészítője mindenképpen.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Destroyer Command
  • Destroyer Command
  • Destroyer Command
  • Destroyer Command
  • Destroyer Command

Destroyer Command

Platform:

Fejlesztő: Ultimation

Kiadó: S.S.I.

Megjelenés: 2002.

» Tovább a játék adatlapjára

Lacko

Lacko
Még ZX Spectrumon kezdte stratégiai játékokkal. Azóta megkedvelte a taktikai FPS-eket, a point'n'click kalandjátékokat, a gazdasági- és társadalomszimulátorokat. Örök Arma-játékos és tartalomfejlesztő.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11510]
Jó a logód! A mikrohullámun játszod? :-)
Lacko
Lacko [11510]
Ja én is olvastam, hogy 2 pontot kapott a 10-ből... Háát majd meglátjuk, ha megjön a tesztverzió. Egyébként simán hihető, amit a gamspoton írtak, hogy túl hamar hozták ki és tele van bug-gal. A Silent Huntert addig csiszolgattak, hogy majndem két évet csúsztak a kiadásával (silent waiter). A DC-n meg kompenzálni akartak, de elszarták.
Azért a SubSim.com nem ír róla ennyire rosszakat. De ők már kipróbálták a DC vs SH2 multijátékot, ami valószínüleg feledteti a kisebb hibákat, ami önálló játékban idegesítő.
Aruns
Aruns [7071]
Ehhh, Lacko, a rombolókat nem a tengeralattjárók miatt "találták ki".
Egyébként itt a gamespot értékelése a progiról:
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,340185,00.html
Hmmm... Sőt, az olvasók is irtóra lehúzták...:/
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)