Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Destroyer Command

2000.07.01. 00:00 | szerző: Lacko | Előzetes

Az I. Világháború nagy tengeralattjáró blokádja arra késztette a brit haditengerészetet, hogy valami hatékony fegyvert készítsen a tengeralattjárók ellen. Nem is volt felesleges eme munkájuk, mivel a II. Világháborúban a németek ismét kedvenc fegyverükre helyezték a hangsúlyt, így aztán elkelt az új hajótípus, a romboló.

Destroyer Command

A Mattel Interactive S.S.I. részlege nemsokára kiadja a várva várt tengeralattjáró szimulátorát a Silent Hunter II-t. Ennek az előre várható sikernek az oldalvizén kerül majd kiadásra a Destroyer Command, mely pont az ellentétes oldalra helyezi a játékost: egy tengeralattjáró-vadászatra induló, romboló flotta parancsnoki hídjára. A játék elején még csak egyetlen romboló parancsnoka vagyunk, de a küldetések teljesítése után egyre magasabbra léphetünk a ranglétrán és végül egy egész osztály rombolónak parancsolhatunk. Természetesen ebben a játékban nem válhatunk Nimitz tengernaggyá, így a nagyobb hajókkal csak együttműködhetünk és információt kérhetünk, parancsolni nem parancsolhatunk nekik. A játékban angolokkal, hollandokkal, franciákkal és amerikaiakkal lehetünk német, olasz és japán tengeralattjárók ellen.

A DC-t ugyan az Ultimation fejleszti, amelyik a SH2-t, a Panzer Commandert vagy a Harpoon4-et, úgyhogy mind grafikailag, mind a szimulációt illetően elégedettek lehetünk majd. Gyönyörű hajókkal szelhetjük majd a tengert, élethű időjárási körülmények között, miközben korabeli fegyverekkel és műszerekkel vadászhatunk a tengeralattjárókra. Hajónkat repülőgépek is megtámadhatják. Torpedóvetők, Stukák vagy kamikáze japcsik, így aztán szükségünk van légelhárító tűzre is.

Destroyer Command

Természetesen hálózatban is játszható lesz majd: interneten vagy LAN-on max 8-an. Külön érdekesség, hogy a a Silent Hunter 2 ellen is játszhatunk hálózatban.

A Destroyer Command körülbelül a Silent Hunterrel egyidőben jelenik meg. Vetélytársa nem lesz, de kiegészítője mindenképpen. ■

Destroyer CommandDestroyer CommandDestroyer Command
Destroyer Command
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destroyer Command

hozzászólások (3)

Aruns
Aruns 2002.03.12. 14:34
Ehhh, Lacko, a rombolókat nem a tengeralattjárók miatt "találták ki".
Egyébként itt a gamespot értékelése a progiról:
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,340185,00.html
Hmmm... Sőt, az olvasók is irtóra lehúzták...:/
Lacko
Lacko 2002.03.12. 15:09
Ja én is olvastam, hogy 2 pontot kapott a 10-ből... Háát majd meglátjuk, ha megjön a tesztverzió. Egyébként simán hihető, amit a gamspoton írtak, hogy túl hamar hozták ki és tele van bug-gal. A Silent Huntert addig csiszolgattak, hogy majndem két évet csúsztak a kiadásával (silent waiter). A DC-n meg kompenzálni akartak, de elszarták.
Azért a SubSim.com nem ír róla ennyire rosszakat. De ők már kipróbálták a DC vs SH2 multijátékot, ami valószínüleg feledteti a kisebb hibákat, ami önálló játékban idegesítő.
Lacko
Lacko 2002.03.12. 15:10
Jó a logód! A mikrohullámun játszod? :-)
ajánlott olvasnivaló