Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Aion - Tower of Eternity

Az NCsoft műhelyében egy Crytek engine-es MMORPG készül.

2007.02.11. 00:00 | szerző: Madrac | Előzetes

A távol-keleten az NCsoft talán a legnagyobb online szerepjátékokkal foglalkozó cég, programjai igen széles skálán mozognak, az inkább akció-RPG-ktől kezdve egészen a hardcore RPG-ig minden megtalálható rajta. Itthon is ismert több programjuk is, ilyen a Lineage II és az RF Online, de ott a havidíj nélküli Guild Wars is. Legújabb üdvöskéjük az Aion, mely sok új elemet hoz majd a stílusba.

Aion - Tower of Eternity

Kezdetben az Aion világa egységes volt, de egy katasztrófa, melyet nagy valószínűséggel a Chun és a Ma harca idézett elő, kettészakította, a két felet most a Tower of Eternity köti össze. A túlélőket egy újabb probléma is fogadta: felébredt a harcias Yong faj, mely az Abyssba volt száműzve, és most bosszút akar állni korábbi legyőzőin, akik amúgy is komoly háborút folytatnak egymás ellen.

A játékos két faj közül választhat majd, a Chun és a Ma közül, melyek nem egyértelműen egy jó és egy gonosz oldalt jelképeznek, inkább a szürke két árnyalatai. A karaktereket teljesen egyedivé tehetjük majd, testfelépítésüket egy rendkívül komplex rendszerben állíthatjuk be, mely szinte kizárja az egyforma kinézetet. Felszerelésünk is azonnal látható lesz, sőt akár egyedien színezhetjük is a darabokat.

Mindkettő egy angyalszerű szárnyas faj, így a térkép sem egy sík, hanem két félgömbszerűség, melyet a torony köt össze. Sok olyan helyszín van – repülő kastélyok, szigetek az égben –, melyeket csak így lehet majd megközelíteni. Komoly szerepet kapnak majd a légi harcok is, itt is összemérhetik tudásukat a játékosok, a harmadik dimenzió pedig egész új lehetőségeket jelent majd.

Aion - Tower of Eternity

A szerepjáték rendszerről egyelőre nem sokat lehet tudni, az ígéretek szerint minden kaszt kellően egyedi lesz, és ez a videók alapján egyelőre így is tűnik. Az egyedi fejlődési rendszer pedig garantálja majd, hogy sokféle út közül választhassunk majd, ne legyen karakterünk ebben sem ugyanolyan mint a többiek. A felszerelés is változatos és sokrétű lesz, igyekeznek elkerülni azt a gondot is, hogy minden alacsony szintű karakter teljesen ugyanolyan felszerelésben rohangál. A küldetések végre nem az "ölj meg ennyi lényt ennyiszer" szintre korlátozódnak, mint például az RF Online-ban, érdekes és változatos feladatokkal küzdhetnek meg a játékosok az ígéretek szerint.

Igen érdekes, ún. PvPvE rendszert kap a játék, melyben nemcsak a barátságtalan környezet, hanem a három faj egymás ellen is harcol majd. Külön érdekessége lesz a játéknak, hogy a szervereken akár különbözően is alakulhatnak az események, hisz ha az egyik helyen a Ma sokkal aktívabban gyűjti a kristályokat, lehet, hogy felfedeznek egy új fajtát, mely erősebb az eddiginél, és ez előnyt jelent nekik. Máshol pedig lehet, hogy a sokat vadászó Chun karakterek addig ölik a bébi sárkányokat, míg elő nem kerülnek a szülők, ez pedig nehezebb harcokat jelent új, eddig nem látott tárgyakért.

A grafikáról a Crytek motor gondoskodik, mely már korábban is bizonyította, hogy igencsak élethű helyszíneket képes megjeleníteni. Most a fejlesztőknek hála még csodásabb helyeket varázsolnak vele elő, gyönyörű, máshol pedig sötét és fenyegető helyszínekkel.

Aion - Tower of Eternity

Ha minden ígéretet beváltanak a fejlesztők, egy gyönyörű és hangulatos játékot kapunk majd, mely rengeteg újszerű elemmel gazdagítja az MMORPG-k palettáját. Biztos vagyok benne, hogy más játékoktól is átcsábítják az embereket ezek az újszerű kihívások. ■

Aion - Tower of EternityAion - Tower of EternityAion - Tower of EternityAion - Tower of EternityAion - Tower of EternityAion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aion - Tower of Eternity

hozzászólások (71)

PrOHax
PrOHax 2009.10.09. 17:08
Van 3 fajta feltöltőkártya, 15 napos = 1980 Ft; 30 napos = 3980 Ft és van egy 60 napos ami 7290 Ft. A többi fizetési lehetőséggel kapcsolatban nem tudom az árakat, gondolok itt hitelkártya / paypal.
KempachiZaraki
KempachiZaraki 2009.10.09. 18:02
4k az nem is drága. A wow 6k volt, asszem.
PrOHax
PrOHax 2009.10.09. 18:13
A WoW 12.99 € 1 hónapra, ami kb. ugyan ennyi. MMORPG-k havidíja között nincs túl nagy differencia.
Jc
Jc 2009.10.10. 12:11
Sziasztok, amúgy most hamarosan kis ideig fél áron lesz majd az Aion havi dij, mert mondták a fejlesztők, hogy amig nem tudják teljesen orvosolni ezt a szerver sorba állás stb problémát igy az a fer ha fél áron lesznek a havi dijak :)

Amúgy én a Spatalos-on játszom Hitorijanai néven szóval ha valaki arra jár nézzen be:P és questelhetünk együtt stb, lvl23as vok jelenleg:)
Jc
Jc 2009.11.05. 11:09
Sziasztok!:)

Azért irok mert eladnám az Aion account-om ha érdekel valakit :)
Standard Edition-os és Elyos oldalon van egy lvl35, majdnem 36os Sorcerer-em, végül is új game-hez képest egész jó gear-ben van, majdnem full kék meg van egy Orange Orb-om is. Szóval szintben meg picit fölötte PvE/PvP-ben megállja a helyét böven, jelenleg a Spatalos Serveren van és nem használtam el a free migration-t, szóval ingyen átvihető bárhova.
Cuzamme 5000Ft-ért vihető mindennel együtt:)

Természetesen minden számla, papir, cd-key megvan a game-hez és értelemszerüen oda is adom mellé.

Ha van akit érdekelne, vagy bármi egyéb kérdésetek lenne akkor irjatok bátran ide, vagy priviben, vagy a johncdenton@gmail.com -ra.

Köszönöm:)
ajánlott olvasnivaló