Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

The Last Cube

The Last Cube próbakör

Egy új logikai játék demóját próbálhattuk ki.

2021.06.16. 21:22 | szerző: m_anger | Előzetes

A kocka, mint forma számos izgalmas lehetőséget tartogat, nem véletlenül eszköze oly gyakran logikai játékoknak. Vegyük például a bűvös kockát, csak hogy a leghíresebbet említsük, de persze a videojátékok területén is gyakorta vendégeskedik ez a jól ismert térbeli alakzat. Lesz, akinek a Minecraft ugrik majd be, másoknak a Portal, öreg motorosoknak a Q*bert, a PlayStation-hívőnek meg talán a Devil Dice.

The Last Cube próbakör

A The Last Cube talán nem meglepetés, hogy az utóbbi vonalon mozog, és egy logikai játékot takar. A feladatunk egy kocka terelgetése lesz, és ezen tevékenységünk közben különböző egyszerű matricákat „nyalhatunk fel” a padlóról, hogy aztán azokkal különféle puzzle-feladványokat oldjunk meg – mindezt impresszív környezetben.

A nagyjából egy órás demóba mindössze öt nagy pályát sikerült bezsúfolni, de már ez is elég arra, hogy a játék lényege átjöjjön. A színekkel is megkülönböztetett matricák ugyanis skillek is egyben, segítségükkel forgathatjuk a kockát, vagy csúszhatunk vele néhány egységnyit, de akár le is ereszkedhetünk bizonyos magasságból a leesés terhétől mentesen (a próbaverzió ezt a három tulajdonságot mutatta be).

The Last Cube próbakör

A fejtörők kellemesen vannak adagolva, mindig tanulhatunk valami újat, illetve mindig bejön a képbe egy új ismeretlen, ami további fejtörésre ad majd okot. Egészen biztosan kellemes perceket fognak a végleges változat hat különböző settingjében a stílus kedvelői eltölteni, noha a pontos megjelenési dátum még nem ismert, csak hogy még idén érkezik. Először csak PC-re, utána pedig PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is. ■

A tesztpéldányt a játék fejlesztője biztosította.

The Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakörThe Last Cube próbakör
The Last Cube
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last Cube

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló