Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Tilos Rádió

4695 levél
Válasz 04.02.12. 12:01 #541
szedrencs
Naja, vitatható.

Asszem idén nem kapják meg az 1%-om.
11026 levél
Válasz 04.02.12. 11:42 #540
Lacko
4695 levél
Válasz 04.02.06. 17:05 #539
szedrencs
Tudjátok mi lesz? Megint erre a hülyeségre fogunk figyelni, és nem másra.

Ilyenkor Orbánnak - vagy bárki másnak, aki sértve érzi ,agát - simán be kellene perelnie a Tilos, leszakítva 3-4-5 millát + sajtóban fizetett féloldalas hirdetés keretében bocsánatot kellene kérnie az illetőnek. Nem aki írta, hanem annak a balfasz kreténnek, aki a minimális IQ-jával beolvasta.

Ha ez MINDEN beszólásnál (legyen szó Tilosról, vagy Hegedűsről) így menne, azért meggondolná mindenki, hogy kit enged mikrofon/Word/pódiumközelbe.

Ha precedensjog lenne M.o.-n, akkor ez első pár gyorsított kifizetés után eléggé baráti lenne a hangsúly a médiában, és nem nyúlnának az ilyen "becsületsértési" perek, mint a rétestészta.
1093 levél
Válasz 04.02.06. 16:30 #538
iX
a hanganyagról: az mno komment szánalmas erőlködés hozzá.
az, hogy be kellett-e olvasniuk, más kérdés. ennek a két dilettáns műsorvezetőnek (teljesen egyetértünk) semmiképpen sem. profibbaknak igen, kétszer aláhúzva/jelezve/visítva, hogy ilyeneket nem akarnak látni a jövőben.

a párosnak most annyira futotta, hogy nagyon divatossá vált szóval: elhatárolódjon. a végeredményt hallhatjuk - szánalmas 2.

szánalmas 3: köztársaság tér. beteg emberek próbáltak kétes politikai hasznot húzni egy beteg ember öngyilkosságából. oldalfüggetlenül.
4156 levél
Válasz 04.02.06. 15:08 #537
pres
Először az MDF miatt majd az MSZP oszt a Fidesz, végül ismét az MSZP miatt akart öngyilkos lenni. Nem érzed a politikai indíttatást
Fuck it Dude let`s go bowlin`
11026 levél
Válasz 04.02.06. 15:03 #536
Lacko
Arra szerencsétlen nőre a baloldal is rendesen ráugrott. Délután másról sem volt szó Beszéljük meg c. balosoknak fentartott műsorban, csak hogy a rohadt jobbos öngyilkosok...

Az a vicces ebben a műsorban (beszéljük meg), hogy ez a balosok pannon rádiója. Itt megy aztán ezerrel a gyülölködés, nem a Tilosban.
4172 levél
Válasz 04.02.06. 14:54 #535
gothmog
Igazad van, lehet, hogy idióták, de a minap jól élcelődtek:
"Küldhettek sms-t, de nem olvassuk be" - általános röhögés a stúdióban.
Amilyen arcok dolgoznak ott, el tudom képzelni, hogy néhányan tényleg már csak az, akkor összeszarom az ágyneműt típusú punk mentalitással nyomják, lesz ami lesz alapon.
Persze maguk alatt vágják a fát...

Én csak azt sajnálom, amikor a pártok (mindkét oldal) mindenből politikai tőkét próbál kovácsolni.
A minap láttam a Tilos előtti tüntetés videóanyagát: a polgári körösök BÉKÉSEN tüntettek, majd amikor az egyik szervező mondta, hogy most már ideje hazamenni, néhány kemény gyerek nekiállt csinálni a fesztivált, ebből keveredett ki aztán a zászlóégetés, palesztínázás, vesszensorosgyörgyözés.

És ami miatt leírom ezt az egészet, bár szervesen nem tartozik ide: a napokban történt az a szerencsétlen öngyilkosság. Órákkal később egy jobboldali internetes oldalon (MIÉP-es) már könnyfakasztó megemlékezést olvashattam a magyar történelem egyik legnagyobb mártírjáról, kinek égő lelke az égbe kiálltva visz hírt a magyar nép kommunista igában senyvedő sanyarú sorsáról, a kizsákmányoló, szemét, kommunista stb. stb. mszp-szdsz által bla-bla-bla (nyílván nem szó szerint írtam, de ez a lényeg.
Vannak, akik ezt elolvassák és az utolsó szóig elhiszik. Na ezek, akik csinálják a fesztivált a tüntetéseken, nem a baloldali provokátorok vagy a (normális) polgári körösök.

Egyébként a pszichiáterek (még a hírTV-n is) eddig cáfolták a politikai indíttatást: a nő a közelben lakott, 10 éve kezelik, több öngyilkossági kísérlete volt, ha politikai lett volna, az épülethez közelebb teszi és valamilyen üzenettel együtt hajtja végre a tettét stb..

Bocs mindenkitől, hogy így belebonyolódtam, meg eltértem a tárgytól,
de ez így még eszembe jutott a Tilos kapcsán, közvetve.
Tovább is írnám, de most szóltak, hogy mindjárt áramszünet lesz, így legfeljebb majd a jövő héten.

Addig is: Kellemes hétvégét mindenkinek!

(Remélem ez nem volt túl morbid így a végén.... )
Endure. In enduring, grow strong.
4156 levél
Válasz 04.02.06. 14:50 #534
pres
Nekem az a véleményem, hogy aki ilyen hülye haljon meg.

Menjen az ilyen valami gépsor mellé, vagy krumplit kapálni, hogy megtanulja mi az élet. Az a baj, hogy a média televan ilyen elszállt idiótákkal, akik azt hiszik, hogy mindent szabad, mert szólásszabadság van. Itt szabadon lehet hazaárulózni, zsidózni, cigányozni mindenkit, ki lehet egyházi alapokon irtani az embereket elvi síkon stb. stb.

HOL ÉLÜNK EMBEREK???


Ja és ha azt akarták elérni, hogy bezárják őket, akkor igenis tiltsák el az ilyet örökre, a rádió meg zárjon be!!

Skándállum!!!
Fuck it Dude let`s go bowlin`
5400 levél
Válasz 04.02.06. 14:26 #533
Morello
"hogy két év múlva - amikor megint FIDESZ kormány lesz - "

Ez tetszett, hogy ezt így kijelented.
De valszeg igazad lesz, ez a világ rendje (máshol is). Az MSZP a köztévébe befurakodása után első dolga volt, hogy a neki nem tetsző műsorokat kivágta a kukába.

"de ez már színtiszta kötekedés, amolyan punkos hozzáállás."

Ezt azért nem húznám alá!
Itt a hanganyag. Ebből szerintem nem provokáció jön le, hanem hogy a műsorvezetők kontraszelektált idióták, beolvassák az sms-t, aztán rájönnek hogy mekkora baromságot csináltak, és elkezdenek percekig dadogni meg habogni. Szóval ez szerintem nem volt szándékos, csak a műsorvezetők hozzáértését és felkészültségét jellemzi...
De az esetet természetesen nem bagatelizálja el, ez megintcsak a szerkesztő(k) felelőssége, és szerintem (remélem) ezt már nem viszik el szárazon!
4156 levél
Válasz 04.02.06. 11:36 #532
pres
jó volt vele mi?
Fuck it Dude let`s go bowlin`
4695 levél
Válasz 04.02.06. 09:48 #531
szedrencs
Hát tényleg úgy tűnik, hogy meghülyültek, és próbálgatják, hogy meddig lehet elmenni. Biztos van valami mögöttes oka.

Ez az sms mögé bújás eléggé gyáva dolog imho.

Reggel hallottam, hogy megváltoztatják a műsorszerkezetet. Meglássuk mi lesz belőle.
4172 levél
Válasz 04.02.06. 09:44 #530
gothmog
Na ez az amit nem kellett volna! Mármint beolvasni.
Én eddig próbáltam védeni a Tilost egy két hozzászólásomban (volt aki le is kommunistázott érte), de ez már színtiszta kötekedés, amolyan punkos hozzáállás.
Én bírom a Tilost, a héten is hallgattam itt bent a melóhelyen, és szarrá röhögtem magam némely agyament fazon monológján, hallottam néhány jó metal számot a Hengermajomban, de a punkokat nem bírom...
Úgyhogy most már tessék megbüntetni őket (nem bezárni, megbüntetni!), de tényleg!

Mondjuk úgy 50-100 millára beszólkásonként. Egy idő után talán a Soros György is meggondolná (már ha tényleg ő fizeti mindent, mint ahogy egyesek gondolják/tudni vélik), hogy érdemes-e támogatni a rádiót.

Ui.: Csak az bánt, hogy két év múlva - amikor megint FIDESZ kormány lesz - úgy el fogják söpörni ezt a rádiót, hogy az alkalmazottaik legfeljebb utcaseprőként kereshetnek pénzt (azok is, akik tényleg csak alter-kultúr műsorokat csinálnak, nem anyáznak egyetlen politikust/vallást sem), mert ugye azért Orbán Viktorék sem a demokrácia/demokratikus jogok tiszteletben tartásáról híresek...
Endure. In enduring, grow strong.
2519 levél
Válasz 04.02.06. 09:35 #529
Eddie
az az igazi,amit a Fidesz mondott a nyilatkozatokban...most nemvágom fejből,vagy este beírom,vagy megteszi más...
huligans for life
7180 levél
Válasz 04.02.06. 00:50 #528
nyomi
mik vannak...
Damn it!!! - Jack Bauer
5400 levél
Válasz 04.02.06. 00:24 #527
Morello
Orbán Viktort gyalázó hallgatói sms-t olvasott be ma délelőtt a Tilos Rádió egyik műsorvezetője, majd sietve kijelentette, hogy ez csupán a hallgató véleménye volt.

"Orbán Viktor egy köpönyegforgató, fasiszta patkány, ne dőljünk be neki! Pusztuljanak az egyházak! Éljen Barangó!". Ezt az sms-t olvasta be ma a Tilos Rádió egyik műsorvezetője.
A rádiókban általános szerkesztési gyakorlattal ellentétesen a műsor vezetője ahelyett, hogy moderálta volna a hallgatói üzenetet, azt teljes terjedelmében felolvasta.
A két műsorvezető ugyan azonnal kijelentette, hogy a hallgató véleményével nem értenek egyet, de aztán egyikük Orbán Viktorra célozva azt mondta: a "köpönyegforgató, fasiszta patkánnyal, avval nem értünk egyet".
A műsorban a két rádiós egyébként Orbán Viktor a Történelem főutcáján című könyvén élcelődött.

A keresztényellenes kijelentéseiről ismert Tilos Rádió műsorszolgáltatási jogát nemrég az Országos Rádió és Televízió Testület harminc napra felfüggesztette, fél évre kizárta a műsorszolgáltatási alap pályázataiból, és úgynevezett utolsó figyelmeztetésben részesítette az adót. A határozat végrehajtását a Tilos fellebbezése miatt a Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte, ezért a rádió január 28-ától újra sugároz.

Mint ismert a Tilos Rádió egyik műsorvezetője, Barangó december 24-én azt mondta az egyik adásban: "Kiirtanám az összes keresztényt". Az ORTT emiatt sújtotta az adót szilenciummal.
Azóta az ORTT Panaszbizottsága szintén elmarasztalta a Tilos Tsonka Magyarország című január 6-i adását, mert a délelőtti műsorban "a szexualitásra közvetett módon utaló, meglehetősen durva kifejezések hangzottak el". A médiatörvény szerint ilyen műsor csak 21 óra után sugározható."Gratulálok, kedves Tilos!! Ezek után úgy hiszem már nem sokáig fogjátok a frekvenciát foglalni... (vagy mégis!? )
2519 levél
Válasz 04.02.05. 23:56 #526
Eddie
Megint vizsgálat a Tilos ellen!

ugyanis egyik műsorban beolvastak egy üzenetet,ami Orbán Viktor-t fasisztának titulálta,ezért a Fidesz gyorsított eljárást kezdeményezett a rádió ellen.Ha megint vétkesnek találja az ORTT,akkor akár örökre elhallgathatnak...
huligans for life
7180 levél
Válasz 04.01.31. 19:58 #525
nyomi
POÉN!
Damn it!!! - Jack Bauer
1093 levél
Válasz 04.01.31. 19:36 #524
iX
szevasz mózes, hogy vagy?
390 levél
Válasz 04.01.31. 09:20 #523
Ron Webber
Szerintem az összes zsidót ki kellene írtani. Mózes pedig egy buzi volt.
8074 levél
Válasz 04.01.29. 16:13 #522
Gerry
Hömmm...vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban...egyfelől a 30 napot túlzottnak tartom (az ORTT-t mondjuk szívből útálom), azonban az is furcsa egy kicsit, hogy a döntésüket íly könnyn felül lehet bírálni...na mindegy.
Szar az egész rendszer.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
5400 levél
Válasz 04.01.28. 22:10 #521
Morello
Én is tudtam, hogy kalap szar se lesz ebből! A fejemet tettem volna rá előre!
407 levél
Válasz 04.01.28. 17:24 #520
Đuke
Csodás. Eörsi meg még kiviszi az országból az ügyet az Európai Tanácshoz, hogy Mo-n korlátozzák a sajtószabadságot.
Förmedvény.
Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!
11026 levél
Válasz 04.01.28. 15:35 #519
Lacko
Tessék... ez van
Tudtam, hogy nem lesz semmiféle 30 nap eltiltás... Ezzel is bebizonyosodott, hogy a kettősmérce létezik magyarországon.
265 levél
Válasz 04.01.24. 00:08 #518
Nedor
Vannak egyenlők és még egyenlőbbek.....
877 levél
Válasz 04.01.23. 18:24 #517
NF
A Tilossal szembeni ítélet jó de lehetne jobb is. Nehogy azt higgye valaki hogy attól hogy ő zsidó már mindent szabad neki!
1247 levél
Válasz 04.01.23. 06:49 #516
erdos
Na kialudtam magam, kész vagyok a normális eszmecserére...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
7180 levél
Válasz 04.01.22. 16:49 #515
nyomi
KÖCSÖG FIKUSZ!!! ---> na ez majd életet lehel a topicba
Damn it!!! - Jack Bauer
5400 levél
Válasz 04.01.22. 14:28 #514
Morello
Huhúúú srácok! Kezd nagyon elfáradni a topic!!
4695 levél
Válasz 04.01.22. 13:55 #513
szedrencs
pres, igazad volt. Látom ismét felbukkant. Na, akkor őt most rakom fel az "ignore" listámra.
4156 levél
Válasz 04.01.22. 13:40 #512
pres
bocs, OFF

szedrencs mail ment...
Fuck it Dude let`s go bowlin`
1247 levél
Válasz 04.01.22. 12:10 #511
erdos
Nagyon egyet tudok vele érteni...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:56 #510
szedrencs
És itt a várva várt Tóta W. magánvélemény. (Még nem olvastam el, meg tudom, hogy index, meg tótaw anarchista, de azért itt van.)

http://index.hu/velemeny/imho/bible/
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:51 #509
szedrencs
Ja, közben leesett. Csak ez a " testvérek között" rész ez bekavart. Már megint más büntetőjogi kategóriában gondolkoztam.

Tanulság:
Gyerekek, ne fórumozzatok álmosan !
1247 levél
Válasz 04.01.22. 11:45 #508
erdos
1. Nemi erőszak mivel Mária nem tudott nemet mondani, és a baba megfogant.
2. Mivel közben szűz maradt, ezért nincs meg az a "tárgy" amivel a nevezett cselekményt elkövették.
3. a 2. pontból következik hogy József papucs volt.
4. tiszta hüh yee vagyok.
5 senki ne vegyen komolyan
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:41 #507
szedrencs
Ja, bocs....félreolvastam. Érthető.

(KÍNOS )
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:41 #506
szedrencs
Na, ezt a fejtegetést viszont a harmadik figyelmes elolvasás után sem értem.
1247 levél
Válasz 04.01.22. 11:36 #505
erdos
Akkor viszont ez testvérek között is nemi erőszak, tárgyi bizonyíték nélkül...
Most tépem szét a jegyem a menyországba...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:35 #504
szedrencs
Ez egy '94-es Public Enemy szám címe. Bár a zenéjére már nem emlékszem, a címe csak esezmbejutott valahogy.

De ez tényleg ingóványos talaj.
4695 levél
Válasz 04.01.22. 11:32 #503
szedrencs
"The thin line, between love and rape"
1093 levél
Válasz 04.01.22. 10:32 #502
iX
ahogy Morello is mondta, innen ingoványos a talaj. (pld. ha ha az isteni beavatkozást vesszük alapul, máriának nem sok esélye volt nemet mondani.) na de hagyjuk ezt a mellékszálat
1247 levél
Válasz 04.01.22. 10:27 #501
erdos
Hálni járt bele e lélek..
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
20761 levél
Válasz 04.01.22. 10:23 #500
Eric
A szentlélekkel...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1247 levél
Válasz 04.01.22. 10:21 #499
erdos
Vagyis Józsefet Mária az Istennel csalta...
Na jó abbahagyom míg le nem szúrtok...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
1093 levél
Válasz 04.01.22. 10:17 #498
iX
abban az esetben, ha úgy véled: isteni beavatkozás.
viszont ha nem hiszel ebben, akkor mivel nem a férj gyermeke, "szerelemgyerek".
vagy-vagy. szóval csak óvatosan
407 levél
Válasz 04.01.22. 09:48 #497
Đuke
TGM negmondta, hogy nem elég jók a magyar biróságok. Hát majd most
Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!
5400 levél
Válasz 04.01.22. 08:24 #496
Morello
Na ez már előrébb jár mint az eddigiek, már csak ott nincs rendben a dolog, hogy Jézus ugyebár nem házasságon kívüli kapcsolat, házasságtörés ereménye, hanem isteni beavatkozásé. És a kettő nem ugyanaz! Éppen ezért nevezik szeplőtelen fogantatásnak, és pontosan ez jelzi, hogy itt teljesen másról van szó.

Itt persze már csúszós talajhoz értünk, mert innentől már hit kérdése a dolog. Vagy hiszel benne, vagy nem. Mindenki maga dönti el
1093 levél
Válasz 04.01.22. 00:27 #495
iX
a többi felvetésem ezek szerint kőbe vésetik.
elmeséljem mi a különbség a rádiózás és az újságírás között? (főleg a szerkesztő beavatkozási lehetőségeivel a középpontban)
aludj egy jót, reggelre tiszta lesz

[kitalálok má' én is valami fasza szlogent]
265 levél
Válasz 04.01.22. 00:21 #494
Nedor
Te írtad: "ő a főszerkesztő. ergo az ő felelőssége"

Ez igaz a Tilos főszerkesztőjére is! Hát csak ilyen alapon csuknám le....

Megint a kettős mérce. Kíváncsi vagyok a tilosos bemondó milyen büntetést fog kapni, az uszító beszédért?

Előre megsúgom: egy Ejnye-bejnyét! Aztán mehet firkálgatni (pár 100 ezerért), mint "liberális hős", a Magyar narancsba....

Éljen a független bíróság, meg a nem kevésbé független rendőrség!
(Csak ilyen formában ne sokáig....)

Eljött az idő a rendszerváltásra!
20761 levél
Válasz 04.01.22. 00:15 #493
Eric
Amúgy az eset kapcsán azt kellene megnézni, hogy jó-e az ide vonatkozó törvény.
A bíróság ugyanis jogalkalmazó és nem jogalkotó.
Van egy vád, ami ha beigazolódik, akkor alkalmazza rá a törvényben előírt bűntetési tételt.

Ide tartozik az is, hogy az újság már egyszer pert vesztett Mécs ellen, amikor is 750e Ft kártérítésre megfizetésére kötelezték az újságot.
Valószínűleg honorálták azt is, hogy nem az első esetben rágalmazták Mécset.
Az ítélet ennek ellenére nekem is kissé erősnek tűnik. Természetesen fellebbeztek.
Majd kiderül, mi lesz a vége.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.