Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Belleville / Les Triplets de Belleville

1784 levél
Válasz 04.09.04. 12:06 #6
Kobest44
Most néztem meg, zseniális! Azért van némi elképzelése a rendezőnek a világról, pl. franciák tiszta nyeszlettek, ellenben hatalmas vádlijuk van, az "amerikaiak" pedig tiszta dagadtak. Legjobb mikor a menekülés közben kifogynak a tárgyakból erre a mami, halált megvető bátorsággal szembeszáll a kocsival. Szerintem Wachowskiék innen lopták a végső ütközetet.
"These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.
137 levél
Válasz 04.07.14. 00:25 #5
Michael Wittmann
CSak csattlakozni tudok! Nem bántam meg hogy beültem a moziba (csak én voltam bent! ), csak sajnálom hogy nem nézhatem meg többször.

Nagyon hangulatos, A szereplők nagyon eltaláltak és karaktresek, ami tükröződik a karikatúrisztikus megjelnésükben, ami színtén zseinális. A kedvencem amin a legtöbbet röghötem az a testőrők, pontosan szekrény alakúak. Egyébbként tényleg rettenetes, az első 5 percben csak nézzel kia fejedből és nem hiszed el hgoy milyen állat az egész, csak jönnek a minden féle poénok. A szereplők kinézete, különböző nagyon izlésesen eldogott poénok... de az egész magával ragadó, az aranyos nénike. stb. A zenéje tökéletes és fülbe mászó.
Nem tudok zöbbet írni. Ezt a disney ellentét annyira nem kell kihegyezni. Talán a Shrek az inkább figúrázza a Disneyt. Azt olvastam hgoy a király azt arról az emberől minntázták aki a disneyben elvettet a 3d animációt, ezért távoztak a Pixarba.
Villers-Bocages, 1944
11026 levél
Válasz 04.05.24. 08:30 #4
Lacko
ANTI-DISNEY


Nagyon jó!
4695 levél
Válasz 04.05.24. 02:32 #3
szedrencs
Hű, de egy barom vagyok. Tök igazad van.

Egyébként láttad? A kézifránátos békavadászat nagyon komoly benne.
9771 levél
Válasz 04.05.23. 13:41 #2
vally
Les Triplets DE Belleville a címe, nem?

Más nem látta?
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
4695 levél
Válasz 04.05.10. 15:07 #1
szedrencs
Rajzfilm. Francia. Zseniális.

Ha szürreális, de ugyanakkor ironikus rajzfilmre vágytok, ami hemzseg az elborulnál elborultabb poénoktól és a furcsa karakterektől, akkor ezt a filmet meg kell néznetek.

A sztori dióhéjban a következő: a 60-as években elrabolnak egy Tour de France versenyzőt. A versenyző nagyanyja és kutyája átkel az óceánon, hogy megtalálja a srácot, akit a francia maffia rabolt el, és vitt Belleville-be (ez New York a filmben).

A csapathoz csatlakoznak a Belleville-i Hármasikrek - egy kb. 20-30 éve levitézlett varietészám előadói.

A többit nem lövöm le, de aki jó rajzfilmet akar látni, az nézze meg. Garantáltan nem Disney! Annyira jó, hogy nekem néha beflesselt a Macskafogó is (stíéusra).

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.