Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Team America: World Police :-)

2081 levél
Válasz 05.02.22. 19:24 #11
Alfaproton01
Ultrafasza
"Kik Lőnek ránk?" "Liv Tyler és Samuel L. Jackson 18 Óránál!"
shit happens
4156 levél
Válasz 05.02.22. 17:24 #10
pres
Állat, bábfilm felnőtteknek!
Fuck it Dude let`s go bowlin`
187 levél
Válasz 05.02.19. 18:45 #9
Riker
Nah megnéztem és nem csalódtam benne,van olyan jó mint az sp sorozat

Magyar bemutató február 24-e.
http://www.rave.hu - http://www.wargamer.hu -
2081 levél
Válasz 05.02.19. 14:17 #8
Alfaproton01
Mér ne lenne?
shit happens
2595 levél
Válasz 05.01.25. 14:34 #7
Lazarus-omin
Trey Parker és Matt Stone alkotásáról van szó SZAL Minimum egy megnézést megérdemel. Tőlük még nem láttam rosszat... izé... jót

Azér kár hogy nem lesz HUN-ba...
"Just down, down, down, down, down... for 3 minutes of the frickin' song! "
3553 levél
Válasz 05.01.21. 19:46 #6
The Lord
Pár jó poén van benne, de némelyütt nagyon erőltetett. Egyszer azért megnézhető.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
8000 levél
Válasz 05.01.21. 18:56 #5
Porker
Nem lesz itthon...aki meg akarja nézni, az sub-ban láthatja...
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
4695 levél
Válasz 04.10.14. 11:34 #4
szedrencs
Nagyon kész van az a film, Ron Jeremy-vel, orgazmatronnal, mindennel. (Az angol címe Orgazmo)

Legjobb jelenet:

Kisgyerek reggelizés közben: "Apu...eldöntöttem, hogy soha többet nem használom a HÖRCSÖG-STÍLUST"

Fater (épp újságot olvas, oda se figyel): "Hmm..az jó."

Műkuki. A hörcsögstílusos bunyót látni kell benne.

Team America is elég beteg lesz, már láttam itt ott kóborolni a neten, holott csak holnap mutatják be kint.
913 levél
Válasz 04.10.14. 10:27 #3
toi
Nekem eddig a kedvencem tőlük, mint nagy film, a Spermafióka! Na abban aztán kapja az ívet a pornóbiznisztől a mormonokig mindenki
Seed for leechers ... leech to seed
4099 levél
Válasz 04.10.13. 17:57 #2
xeLaR
Dehát tőlük ezt is várjuk el!
Trailer-jét már láttam...és nagyon állat
Remélem kurva jó film lesz!
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
913 levél
Válasz 04.10.13. 11:15 #1
toi
from cinematrix:

"Az amerikai moziba járókat hetek óta egy bábfilm tartja izgalomban. A Team America: World Police (Amerika kommandó: Világrendőrség) ugyanazzal a maró gúnnyal tárgyalja Amerika rendfenntartó szerepvállalását a világban, mint Michael Moore harcos pacifizmusát. Nem meglepő, hiszen a south parkos duó áll a film mögött.

Trey Parker és Matt Stone, a South Park készítői egész estés filmet csináltak Amerika terrorizmus elleni háborújáról, a hollywoodi világmegmentő akciófilmekről, álszent politikusokról és színészekről - marionettbábok főszereplésével.

Damilon rángatott terroristák

Az Amerika kommandó: Világrendőrség nem válogat az eszközökben; damilon lógó hősei véres elszántsággal küzdenek a szintén damilon lógó elvetemült terroristák ellen és persze az sem számít, hogy közben Párizst és Kairót földig rombolják.

A hatvanas évek sci-fi sorozata, a Viharmadarak adta Parkeréknek a bábos megoldás ötletét. A történet szerint az elitcsapat megbíz egy feltörekvő Broadway-színészt, Garyt, hogy épüljön be a a terroristák közé és belülről bomlassza az ellenséget.

Balfék amerikaiak, pszichopata Oszama

A harcba bekapcsolódik az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Il is, aki végül az egész világ elpusztítását tűzi ki célul. A filmhez eredetileg készült Bush- és Kerry-bábu is, de az alkotók a közelgő amerikai elnökválasztás miatt kivágták a jelöltek jeleneteit, mert nem akartak "ennyire otrombán politikai filmet készíteni".

"Azt hiszem, az egyetlen dolog, amit teljes nyugalommal kijelenthetünk, hogy megértjük, ha mindenki utál minket, amerikaiakat, és azt gondolják, balfékek vagyunk. De nagy különbség van balfékek és pszichopaták között, márpedig Oszama Bin Laden pszichopata" - magyarázta Parker egy, az Associated Pressnek adott interjúban.

Báb-orál

A film többszöri átdolgozás után kerülhette csak el a rettegett "Csak tizenhét éven felülieknek" -besorolást, mert a korábbi változatokban szerepelt egy orális szexjelenet bábférfi és bábnő között.

"Hát ez elég furcsa ügy volt" - tette hozzá Stone - "mert a jelenet maga ártatlan, vicces - semmi rossz vagy ízléstelen nincs benne. Mindenki játszott ilyet a babáival annak idején." Parker azt is kiemelte, hogy a film rendkívül erőszakos, báb-vértől tocsogó jelenetei érdekes módon nem zavarták az MPAA (Motion Picture Association of America) cenzorait.

Disznóvéres bosszú

Trey és Stone különösen kegyetlenül bántak Michael Moore-ral, a Fahrenheit 9/11rendezőjével, bár ez inkább személyes ellentétnek köszönhető, mint bármilyen politikai megyőződésnek. Matt Stone, aki ugyanabból a coloradoi városkából származik, ahol a Columbine Gimnázium két tanulója 1999 áprilisában géppisztolyokkal és lefűrészelt csövű puskákkal felfegyverkezve támadott rá tanáraikra és diáktársaikra, beleegyezett, hogy Moore meginterjúvolja Kóla, puska, sültkrumpli című dokumentumfilmjéhez.

"Michael Moore-ra egészen pontosan azért akadtunk ki, mert a Kóla, puska, sültkrumpliban közvetlenül az interjú után bevágott egy rajzfilmet, amit nem mi csináltunk. Nem ferdítette el, amit mondtam, de ezzel a vágással és azzal, hogy nem jelölte meg, ki készítette azt a bizonyos rajzfilmet, elérte, hogy mindenki biztosra vette, hogy a mi művünk."

Parker és Stone azért érezték különösen sértőnek Moore húzását, mert az említett rajzfilm a South Park stílusában készült és akkor is félrevezette a nézőket, ha Moore nem állította róla, hogy az a duó munkája. Az Amerika kommandóban Moore csúnyán megfizet a Kóla, puska, sültkrumpliért: nagydarab, hotdog-zabáló, összevissza hadováló bohócnak festik le, aki robbanóanyagot erősít a testére, hogy így robbantsa fel az Amerika kommandó tagjait. Az Oscar-díjas rendező gyomorforgató véget ér Parkerék filmjében: a Moore-bábot állítólag nyers disznóhússal töltötték meg a látványos robbanás érdekében.

Az Amerika kommandó: Világrendőrség 2005. januárjától látható a magyar mozikban."


Ez szerintem nagyon ütős lesz. A két idióta megint odamondogat a világnakSeed for leechers ... leech to seed

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.