Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Tapló Télapó (Bad Santa)

1340 levél
Válasz 04.12.25. 19:48 #24
zs0lt1kA^
na ne vaze, pont ez a film van tele lyen gyokersegekkel.
hhhhh
9563 levél
Válasz 04.12.25. 19:06 #23
kEnAcE
A diszkópatkányok, az például egy nagyon trészar. Nem is vicces, hanem ormótlan gyökérségekkel van tele.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
1340 levél
Válasz 04.12.25. 18:46 #22
zs0lt1kA^
hmhmm keves volt olyan, amit vegigrohogtem de tessek: horrorra akadva 1, diszkopatkanyok (ugyan lehuztak, de szerintem kurvajo), Don't be a Menace, Apadra utok, cooltura, eurotrip kb tobb nem jut eszembe
hhhhh
1224 levél
Válasz 04.12.25. 18:11 #21
Guar
Írnátok mondjuk 2-2 vígjátékot, amin ti szétröhögtétek magadokat??? Mert kiváncsi lennék.
1651 levél
Válasz 04.12.25. 16:50 #20
Remen
egyetértek
feléig bírtam, aztán delete. Nem is tudom mi akart ez lenni. Vígjátéknak nem vicces, minden másnak meg nagyon szar.
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
1340 levél
Válasz 04.12.25. 15:30 #19
zs0lt1kA^
na bazmeg ez kurva szar. fel oraja nezem a filmet aszittem hogy mar 1,5 ora eltelt olyan unalmas. egyket poen amitol mosolyogtam, azt ennyi.
hhhhh
1784 levél
Válasz 04.12.24. 00:00 #18
Kobest44
A topichoz kapcsolódóan, hadd kívánjak Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket minden fórumozónak!

Kobest out.
"These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.
2590 levél
Válasz 04.12.23. 14:15 #17
Tódee
igen, abból
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
1340 levél
Válasz 04.12.23. 13:05 #16
zs0lt1kA^
hmmhmm en most toltom a filmet kivancsi vagyok akkor ra

az alairasod a chop sueybol van? :>
hhhhh
2590 levél
Válasz 04.12.23. 13:01 #15
Tódee
Egyik havernál néztem meg ezt a filmet, jókat röhögtünk rajta, de emellet elgondolkodtató ezzel az egész karácsonnyal (pontosabban annak elüzletiesedésével) kapcsolatban.

Billy Bob remekül játssza a lecsúszott, alkoholista, bűnöző Télapót, aki végül megtalálja a Karácsony igazi értelmét.

És emellett még lehet a filmből vagy 6 féle új angol káromkodást is tanulni...
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
1224 levél
Válasz 04.12.22. 09:49 #14
Guar
A séta megvolt, az utóbbi két nap alatt szinte az egész körútat, meg az Andrássy út-at bejártam, de az se hozta meg, mert nem azzal foglalkoztam, hogy hol megyek, hanem mélyen gondolkodtam pár dolgon.

Na igen a Kispál is lehet, hogy hozzájárul ahhoz, hogy még zene téren nincs hangulatom, de ha azt élvezem...
9563 levél
Válasz 04.12.22. 09:05 #13
kEnAcE
Ez a film egyszerűen hihetetlenül király. Azt tudni kell ám róla, hogy ezt az USA-ban tavaly karácsonykor mutatták be, szal ez már 2003-as film. Én nem bírtam kivármni, hogy itt is bemutassák, így a nyár elején megnéztem xviden.
JESUS FUCKIN' CHRIST!
Who the fuck is Therman? Is that you? Therman Merman? JESUS!
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
2426 levél
Válasz 04.12.22. 08:21 #12
Szabip
Igazad van a műfenyővel de hát változik a világ takarékossági okokból és mert miért ne kíméljük a valódi fákat.
Mondjuk nem a szekrényből kapjuk elő.
A fenyő illatot egy friss fenyőággal is meg lehet oldani.

Mondjuk én is eddig megragadtam az alkalmet és egyedibb dolgokat kértem pl.: mivel makettozok egy méretesebb rombolót kértem Bismarck-ot. Vagy díszdobozos DVD kiadást: Király visszatér vagy Matrix. Az idén már magamnak is vettem mivel már dolgozgatok és volt némi pénzem a többit meg a csajomra költöttem. Jövőre már aktív dolgozó leszek szóval ez az utolsó igazi Karácsonyom a szülőkkel.

A karácsonyi hangulat már alakul nálam:
1, tegyél fel egy karácsonyi CD-t lemezt
2, sétálj egyet a város feldíszített részében
3, nézz olyan filmeket amik többé kevésbé a Karácsonyról szolnak ez jön be a leg jobban.

Ezek általában meghozzák még ami kellene a hó de az nem óhajt esni ez van...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1224 levél
Válasz 04.12.21. 23:55 #11
Guar
Nekem a ruhával nincs bajom. Bár én is inkább a könyveket részesítem előnyben, ilyenkor szoktam kérni nagyobb volumenü könyveket, tavaly például a Háborúk százada c. eszméletlen jó könyvet kértem, mivel az 10.000 Ft és nekem sajna nem futja arra, hogy "csak úgy" kiadjak annyit egy könyvért és a Karácsonyt "felhasználom" erre a célra és mellesleg a szülők is örülnek neki szerintem, ha fiacskájuk könyvet kér és nem valami aztak*rvamilyenkamerásvideósfilmrendezős mobilt v. valami hasonló illúzióromboló szart.

Arról viszont még nem hallottam, hogy az amcsik kezdték el a karácsonyfásdit, de ha így van, akkor legalább van egy jó dolog, amit bevezettek.

Az a szar, hogy itt van Dec. 21-e és annyira sincs karácsonyi hangulatom, mint nyár közepén. Majd ha megérzem a fenyőillatot...

Anci már felvetette a témát, hogy mi lenne, ha műfenyő lenne (ez volt úgy 2 éve), de ez az a dolog, amiben a bátyámmal nem engedünk. Nem akarom azt, hogy dec 24-én a szekrényből előkapjuk a kis összehajtogatott fát, aztán sanyi. Imádom a karácsonyfákat és imádom az illatát, az az első, ami meghozza számomra a karácsonyi hangulatot.
2426 levél
Válasz 04.12.21. 20:23 #10
Szabip
Szép hogy így fogod fel de tényleg.

Én úgy értettem, hogy hiába erölteti az USA a Mikulás sztorit az akkor is Jézushoz fog kötődni, ha a betlehemekbe egy mikuslásruhába öltözött alakot tasznek is a blöd amerikaiak. Sajna már nálunk is érezhető ez a Mikulás feeling ami nekem annyira nem jön be.
Sőt a fa állítást is az USA kezdte eröltetni az egyház nagyon sokáig nem is volt hajlandó elismerni. Monjudk a fenyő az egészben a kedvencem még ha mű is mert már az sajna.

Az tény, hogy engem is idegesít a Karácsony elötti rohongálás és az szerintem is duma, hogy a szülők a gesztenyéből összetákolt izét várják a gyerektől talán 8 éves korig. Én is csináltam anak idején ilyen izéket de azt kinövi az ember. Ma meg már igyekszik mindenki hasznos dolgokat venni a másiknak még ha azt előre tudja is. Mondjuk a szüleim hiába akarnak nekem makettot venni ha nem tudják hogy nekem melyik tetszene a leg jobban, ez a műszaki dolgokra hatványozottan igaz.
Mondjuk nekem a parfümöktől van hetótom és kicsit a ruhától is az nem igazán ajándéknak való de egy szép könyv vagy, egy szép zenei CD vagy különleges DVD az már szép.
Mondjuk a mobil borít ki a leg jobban ha azt kap valaki.

Amúgy mi is hallgatunk Karácsonyi zenét bakelitről és ma már CD-kről mert sok nagy amerikai kedvencem van.
Ja a zene a média a leg ocsmányabb ilyen téren. Tavaly a Boros és a Bocskor a rádióban az egyik karácsonyi számra ráakasztották, hogy buzis és, hogy be kellene tiltani sőt ők kijelentették, hogy aki azt hallgatja az nem normális de érződött rajtuk, hogy utálják az egész Karácsonyt és, hogy nem is érzik át mert sose volt igazi családjuk és gyerekeik sincsenek. Szomoru, hogy idáig jutottunk el...

Ettől függetlenül az én Karácsonyomat nem fogja semmi külsőség se tönkretenni egyszerűen azért mert nem hagyom és ez eddig működött is...
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1224 levél
Válasz 04.12.21. 16:33 #9
Guar
A Mikulást igenis össze lehet hozni a Karácsonnyal, mivel USA-ba a Mikulás hozza az ajándékot és nem a Jézuska, ezért is hoztam össze a kettőt, mivel egy amerikai filmről beszélünk.

Én maga a karácsony előtti hercehurcát rühellem, azzal nincs semmi gond, hogy délután kajálunk egy finomat és este pedig leülünk a "fa alá" és hallgatjuk a karácsonyi dalokat -nálunk szigorúan bakelitről mennek a karácsonyi muzsikák- és megajándékozzuk egymást. Nem vagyok anyagias és nem az érdekel a karácsonyba, hogy most mit kapok, hanem az érdekel, hogy én alig tudok adni valamit a családnak, önálló kereset nélkül. Én kb szeptember-október tájékán elég rendesen elkezdekek spórolni, hogy ne csak puszit kapjanak tőlem a szeretteim, barátaim, és tudom, hogy nem várják el az ajándékot, mert nagyon jól tudják, hogy nincs igazán miből ajándékoznom, de én saját magam előtt nem akarok égni azzal, hogy nem bírok ki 2-3 havi spórolást azért, hogy megajándékozzam azt, akit szeretek.

2426 levél
Válasz 04.12.21. 11:52 #8
Szabip
Ez tényleg egy jó kis film Billy B. tényleg nagyon jól játsza a kiégett "szarok a világra" fazonú embert, sajna ilyenből sok van.

A szomorú az éppen az, hogy kigúnyolják és, hogy sokan már a Karácsony miatt is lázadni akarnak mert már "uncsi" és miért ne ünnepeljünk egy discóban vagy egy lebujban a sok agyatlan tuskóval.
Egyetlen egy ünnep van ami igen is szól valamiről az évben és az a Karácsony persze nem csak a pénzt kell vagy kellene keresni mögötte, továbbá nem a Mikilást kellene társítani hozzá bár ez legyen a leg nagyobb baj.
Nekem még mindig jobban bejön a régimódi halas, bejglis, csillogós, kivilágítom a házat, ajándékozós, együtt van a család karácsony. Nálunk mindig is volt hangulata az ajándékokon túl. A leg nagyobb gond a neveltetéssel van nem egy ismerősöm nem is tudja miért van az egész és nem egy nem képes mit kezdeni vele és ez annak köszönhető, hogy a családjuk régen sehogy se ünnepelt.

Mindenkinek szive joga úgy tölteni az ünnepeket ahogy akarja de ha ezt az egy ünnepet/alkalmat az évben is kikezdjük "lázadunk" egyéb baromságok... akkor már tényleg lesüllyedünk az állatok szintjére és pont az hal ki az emberből ami amberré tesz minket.

A fílm ettől függetlenül szerintem jó lett.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1224 levél
Válasz 04.12.21. 00:10 #7
Guar
Teljesen jogos a mai világban az, hogy kigúnyolják a Mikulást/karácsonyt, mert már ráfér... Annyira eröltetett íze van manapság a karácsonynak, hogy nagyon. Semmi másról nem szól, csak arról (egy átlagos családban), hogy már megint nincs elég pénz semmire és csak idegeskedik mindenki, az emberek hülyék ilyenkor, mindenki ideges és kb ennyi a karácsony. Aki pedig azt állítja, hogy " de hiszen te hülye vagy, mert ez a szeretet ünnepe és én inkább gesztenyéből csinálok mindenféle szart a szüeimnek, mert sokkal jobb az ilyen ajándék" az hazudik! És csak önmagát csapja be és próbálja vígasztalni. Félreértés ne essék nem egy anyagias köcsög vagyok, aki szar karácsonynak nevezi azt, ha nem kap minimum 300.000 Ft értékben valamit, mert én ilyenkor inkább ruhát, meg valami könyvet kérek, és tipikusan az a fajta ember vagyok, aki jobban szeret adni, mint kapni, de akkor is ezt gondolom.
1484 levél
Válasz 04.12.20. 23:31 #6
Neurotoxin
Feolvassam neked? 1ébként én holnap akarom megnézni ,mert ,amit a hawer mutatott a gépén az nézhetetlen....
More fun, less brutality.
20343 levél
Válasz 04.12.20. 22:48 #5
Z-Master
A bemutató szinkronos a mozira meg felirat van kiírva. Most mi az igazság?
5697 levél
Válasz 04.12.20. 22:10 #4
Peeter
Még nem láttam,de a címéből és a hallottakból ítélve nekem való film
I don't want you back!!!
3553 levél
Válasz 04.12.20. 01:39 #3
The Lord
Nagyon nagy jószívvel közepes. Billy Bob Thornton a Levityben nyújtott formáját soha nem fogja hozni... amúgy nem tudom mennyi értelme volt kigúnyolni a Mikulást + Karácsonyt, legalábbis nálam nagyon kevés poén ütött be és nem azért, mert nem vagyok vevő a témára, hanem mert egyszerűen szarok voltak.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1484 levél
Válasz 04.12.19. 23:35 #2
Neurotoxin
Kurvanagy film ,de a Télapónak(de ez mennyire szc) is tele lehet a töke nem?
More fun, less brutality.
1784 levél
Válasz 04.12.19. 23:12 #1
Kobest44
Nemrég láttam, csodálkoztam is, hogy nincs topicja. Ki látta már? Billy Bob Thorton zseniális!

"F*ck me, Santa! F*ck me, Santa! F*ck me, Santa! F*ck me, Santa!"

"I want a fraggle stick car." (felhúzhatós autó)
"What the f*ck is that?""These are times of fast foods but slow digestion; tall man, but short character... It is a time when there is much in the window, but nothing in the room.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.