Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Világok háborúja

1029 levél
Válasz 05.11.24. 11:21 #134
taposoakna
ja a kiscsaj rinyálásától én is a falra másztam majdnem... azt kellett volna lelőnie TC-nek a pisztollyal...
3275 levél
Válasz 05.11.24. 10:02 #133
FOxygene
-Nem úgy értettem a kötekedést,a filmmel kötekedsz nem velem

"Ha picit jobban ragaszkodtak volna a könyvhöz, már az is meglátszott volna..."

-Na sztem ez a problémáid forrása,a megoldás hogy felejtsd el az eredeti művet,Spielberg is "elfelejtette".
Olyan filmet csinál amilyet akar,ha gondolja csak a címét veszi át + pár ötletet ,megteheti,semmi rossz nincs abban

-Így függetlenül szemlélve a mozit nyugodtan beleszőhették volna Roswellt,ahogy a Függetlenség napjában,csakhogy nem kívántak felzoomolni nagyobb dimenzióra megmaradtak lokális szinten főképp az egyén szenvedésének küzdelmének hangsúlyozásával.

-A vérünkben benne vannak a kórokozók nemde?,ezeket használták sztem a gépek is(jobbanmondva így is el lehet képzelni,mivel elraktározták a humánerőforrást a tatyiba majd néha kivettek egyet egyet fuel gyanánt Akiket szétspricceltek azokat a földről szedték fel.
Ez nincs megmagyarázva kellőképpen,szabad a fantázia(könyvtől tekintsünk el hiszen mint mondtad nem követi ill úgy alakítja ahogy akarja)

-Képzeljük el hoigy nem minden város és falu és egyéb település alól jöttek elő és máris van szabad mozgástere az embernek + el lehet bújni szóval van idő ragasztgatni,és egyazon városon belül elég fél nap is hogy elolvassa a hozzátartozód és találkozzatok pl a folyóparton a hatos mólónál(egy folyópartot nehéz lerombolni +nem megtalálni)

-autó nem sérül meg=mák
-van ösvény ahol elférnek=mák

Akkor öszefoglalva:
Az eredeti műtől való eltérésen kívül amit én nem tekintek egetrengető véteknek hanem egy lehetőségnek ezenkívül semmi logikai vagy egyéb hétköznapirealitásbeli hibát nem fedeztem fel.

Talán a kiscsaj sztem túl idős ahoz hogy ennyire gyökér legyen.

Te felfedeztél,tudomásulvettem,bár nem értem.Ennyi

Ha egy megtörtént eseményt dolgozott volna fel,mint amilyen a készülő Müncheni olimpiáról szóló film lesz,na abba bele lehet kötni úgy igazán de ebbe sztem tökfelesleges.
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
1029 levél
Válasz 05.11.23. 22:22 #132
taposoakna
Nem kötekedni akartam, bocs, ha annak vetted, csak leírtam az észrevételeimet.
Itt a lényeg azon van, hogy H.G. Wells művének a feldolgozása elvileg ez a film. Ezt pedig 1898-ban írta, vagyis akkor még roswell lehet a térképen sem volt... És nem az emberi vér okozza a halálukat, hanem a levegőben, vízben levő baktériumok.
És amúgy az egész hétköznapi ufo-sztorihoz köze nem kellene lenni a filmnek, mint ahogyan nincs is... Szóval ne vonj párhuzamot az ufos dolgok és a film között. Belesűrítették a filmet asszem 3 napba, ami igenis ellentmond annak a lehetőségnek, h amolyan "kereső" cédulákat ragaszgassanak ki mindenfelé. Nem városról városra, hanem egyszerre több helyen, szinte mindenhol folyt a harc, minen nagyvárosban plusz egyéb helyen. Szerintem ha tényleg lenne egy ilyen támadás, akkor az első egy-néhány napban senki nem tudna azzal foglalkozni, h képeket keresgessen a hozzátartozókról, és még ki is ragaszgassa. Annak meg még annyi értelme sincs, h azt tudassam, h én merre vagyok elérhető, amikor azt se tom hova megyek...
Igen az épület kissé megrongálódott, de égésnyomnak semmi látszata nincs kivéve, az ajtón, amin bementek a lángok elől. Kijön onnan, szanaszét hevernek olyan dolgok, amik szénné égtek volna egy olyan tűzben...
Azt h a kocsinak semmi baja nem lett a repülő lezuhanását illetően, azt azért kicsit erős lenne mákkal magyarázni. Ez inkáb hatalmas nagy baromság.
Az ösvényt csak képletesen értettem. Szinte kirajzolódik egy út a törmelék között, ahol elmennek. Na meg nem csak a gumi kilukadására kell gondolni, hanem arra, h nincs az a kocsi, ami egy ilyen katyvaszon keresztülmenne, még egy terepjáró se.
Ok, a repcsinek mondjuk tényleg nem kell szarrá égnie...
Jó a film, mihez képest legalábbis, de sokkal jobban meg kellett volna ezt csinálni. Ha picit jobban ragaszkodtak volna a könyvhöz, már az is meglátszott volna...
3275 levél
Válasz 05.11.23. 19:50 #131
FOxygene
"de a vérünk már ezernyi veszélyt jelent számukra (javítás>>NEMÚGY mint a korabeli embereké amivel számoltak"
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 05.11.23. 19:45 #130
FOxygene
Sztem najjon kötekedésszámba megy amit írsz,az ilyen apróságokat ezerféleképpen lehet indokolni,én nem is szokam ilyesmiken gondolkodni mert olyan magyarázatot találok ki amilyet csak akarok hiszen egy fikció az egész.

A millió évről:
-Azt el lehet úgy képzelni hogy egyszer az emberiség korai fázisában idejönnek elássák a gépeket és amikor betelepül a bolygó,"aratnak".
Azt a bevezetőt hogy figyelnek,azt lehet bármilyen időintervallumra érteni legyen számolva pl Roswell-től,onnantól már készülnek az aratásra,ennyi,de a vérünk már ezernyi veszélyt jelent számukra mint a korabeli embereké amivel számoltak,lehet hogy a többi világban amit ismernek nyoma sincs az ilyen paráníyi élőlényeknek mint mikroorganizmusoknak,vírusoknak stb..


"mindenki fejvesztve menekül mindenfelé, de azért arra van idejük, h a kompkikötőben kiragasztgassák az eltűnt szeretteik/hozzátartozóik fényképét "

-Nem volt akkora a roham hogy erre ne lett volna idejük,sztem városról városra pusztítottak,el lehetett bújni túl lehetett élni,aztán kóvájogni összevissza pl ha betámadják a városodat de úgy hogy felsem ismered,egyszerűen tájékozódni se tudsz a házadat se találod meg,de még a kerület is felismerhetetlen,és a családod nem volt együtt a támadás pillanatában akkor te is kiplakátoznád az ilyen ideiglenes gyűjtőfalakon hogy merre vagy elérhető stb..

"De amikor kijön onnan, égés nyomot szinte alig, vagy nem is látni a ház többi részén."

-Az egész konditerem szanaszét volt baxva.nem?

"Cruise kinn hagyott a ház előtt, mielőtt bementek, na azon még a fényezésen sem esett egy darab karcolás sem.."

-van ilyen, úgyhívják mák

"És persze a rengeteg törmelék között pont van egy kis "ösvény", ahol a kocsival el tudnak lavírozni úgy, h abban a katyvaszban semmi ne vágja fel a gumit..."

-az ösvények biztos az utcák maradványai ,és mák megint mák,azért nem lukad ki mindentől egy kerék,meg ez vmi terepjáróféleség volt,strapabíró gépezet

A kiégett repülőről:
-Sokszor látni híradókban lezuhant repülőroncsot ,nem égnek ki feltétlen fullosan,nagy ép darabok szoktak visszamaradni amit később az esemény rekonstruálásakor össze is rakat a légügyi felügyelőség.

A feka fosztogatóról:
-Az a faszi volt az operatőr.nem?

Sztem hibátlan film,tökéletes

a kedvenc jelenetem amior kimásznak a "kompbaleset" után a vízből éjszaka van viharos eső utáni idő,és
nézik a távolban a pusztító gépeket majd a kis menetelés után a dombok mögötti fények a hősies katonáink és csúcsfegyvereink elkeseredett harca az a totálisan reményvesztett félelmetes hangulat az vmi döbbenetes

Nekem kétszer volt korábban ilyen álmom,évekkel ezelőtt,tisztára ugyanez mint a filmen,viharos esős idő,szemben a házunkkal a dombok mögött és a felhőkön viszatükröződő robbanások fényei,és a tudat hogy háború van,menekülni kell,vége a civilizált életmódnak a rendnek,élethalálharc keződik az élelemért,vízért,azt se tudod merre indúlj,vhova messzi külföldre ki kell jutni mindent hátrahagyva nincstelenül,azt nagyonjól visszaadja ez a film,megkönnyebbültem amikor felébredtem belőle,és nesze most a vásznon ott van,eléggé meglepődtem
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
1029 levél
Válasz 05.11.23. 12:00 #129
taposoakna
na még 1et:
a lezuhant repcsin mászkál egy feka (fosztogat, mit is csinálna?? ). TC megkérdezi tőle: a repülőn utazott (hogyne!). Ugyanezt pár perccel később megkérdezi TC-től a riportercsaj is, hozzátéve, h "kár, pedig jó story lett volna!" Csak ezt ne! A fél világ romokban a támadás miatt, nyilvánvaló, h az idegenek nem békés szándékkal jöttek, a tv- és rádióállomások nem működnek, de azért a repülőszerencsétlenséget karcolás nélkül megúszó TC jó sztori lett volna. Na meg persze az, h a repcsi a zuhanás után persze ki sem égett, mert olyan lángoktól, ami elől TC-ék menekültek a ház alsóbb fertályaiba, ez meg sem történhetne... (hát igen, ha kivesszük a filmből a támadást, akár jó sztori is lehetett volna. de akkor hol a film?)
Ugyanennél a jelenetnél a riportercsaj leállítja Tom-ot, h ne fagassa a fosztogató fekát, mert megsüketült egy mellette felrobbant gránát miatt. De amikor a csevely és a felvilágosítás után (h a gép nem magányos harcos) egy távoli gép "dudáját" meghallják, a megsüketült sapkás fosztogató kigyógyulva a süketségből, úgy figyel, mint eddig még soha, ráadásul a társa még meg is kérdi tőle: "Hallod ezt?" Persze ez biztos csak egy poén akart lenni...
Szal csak ebben a jelenetben mennyi baromság van, hát akkor az egész filmben... Korábban is írtam már ide ilyeneket...
1029 levél
Válasz 05.11.23. 11:41 #128
taposoakna
a másik meg, h egy 1898-as klasszikus feldolgozásába miért kell beletenni a mai politikai események következményeit?!?!?!
Ez a könyv nem erről szól!
Meg az az oltári nagy giccs a végén...
Meg még ez is: 3 lábú gépek 100ai pusztítják az embereket, mindenki fejvesztve menekül mindenfelé, de azért arra van idejük, h a kompkikötőben kiragasztgassák az eltűnt szeretteik/hozzátartozóik fényképét + a szöveget, h "keressük, eltűnt" (vagy ilyesmi), mint a 2001.09.11-edikei terrortámadás után...
T.Cruise és csapata elbújik a volt felesége pincéjében. Mielőtt beérnének, hatalmas lángcsóvát "zárnak ajtón kívülre". De amikor kijön onnan, égés nyomot szinte alig, vagy nem is látni a ház többi részén...
Az egész környék rombadől a rázuhant repcsi miatt, összetört kocsik is láthatóak, de amelyik kocsit Cruise kinn hagyott a ház előtt, mielőtt bementek, na azon még a fényezésen sem esett egy darab karcolás sem...
És persze a rengeteg törmelék között pont van egy kis "ösvény", ahol a kocsival el tudnak lavírozni úgy, h abban a katyvaszban semmi ne vágja fel a gumit...
Hát ahogy így sorolom, csak ordítani tudnék a sok baromságon .
És ez még mindig nem minden.
1029 levél
Válasz 05.11.23. 11:25 #127
taposoakna
a könyvben is 3lábú gépek vannak...
egyébként én eddig 3szor néztem meg, és minél többször nézem, annál jobban nem tetszik... egyszer viszontérdemes, mert akkor izgalmas tényleg, de ha utána elgondolkodik rajta picit az ember, könnyen lehet, h röhögőgörcsben pusztul el...

én ezt a gépelásásos dolgot csak úgy tudom elképzelni, h az idegenek előre gondolkodnak, h egy bolygó nem tudja örökké eltartani őket (mint a nomádok, ha lepusztul a föld, odébbállnak), ezért az embereket is ők telepítik be erre a bolygóra, h a sok éven keresztül létrehozzák a nekik megfelelő klímát, vagy bioszférát, amiben ők tovább tudnak élni.
De ez az elmélet is ott bukik meg, h akkor ezzel saját magukkal ba**tak ki, mivel a vírusok/baktériumok is az ember által fejlődtek tovább olyan szintre, ami az idegenek számára halálos lett...
Mert az megint vicces lenne, h egy olyan bolygót választanak a szuperintelligensek, ami tele van számukra halálos bacikkal...
Szal ezt az elején tudhatták, csak arra nem gondoltak, h azok is fejlődhetnek... (bár akkor is hülyék). De ez is megbukik ott, ahol már kezdődik a film: "Senki nem hitte volna a 21. sz. első éveiben, h világunkat nálunk értelmesebb lények kísérték beható figyelemmel..." Vagyis ahogy "elásták" itt a gépeiket, elkezdtek figyelni minket. Éppen ezért elég hülyének kellettek, h legyenek, ha azt nem vették észre, h az emberek hullanak, mint a legyek egy "láthatatlan" élőlény miatt...
És ez még nem minden a rengeteg logikai buktatóból, amiket a filmben Spielbergnek sikerült felhalmoznia. Persze ez nem csak neki köszönhető, hanem a forgatókönyvírónak, David Koepp-nek (akitől már láthattunk jobb irományokat is) is. De ha Spielberg kicsit jobban odafigyelt volna, akkor talán jobb film is lehetett volna.
A könyv sokkal jobb, ahhoz kellett volna ragaszkodni. Minden ami jó volt a könyvben, azt kihagyták a filmből, és minden ami rossz, az egytől-egyik belekerült... (főleg olyanok, amik a könyvben nem is voltak).
De ettől függetlenül, aki nem kezd el rajta filózni (márpedig a témáját tekintve ilyne filózgatós filmnek kellett volna lennie), annak tényleg egy jó filmélménye lehet...
3275 levél
Válasz 05.11.23. 10:52 #126
FOxygene
Második kedvenc filmem lett,krvra bejön
A rosszarcú koraérett kislány nagyon irritáló jelenség volt már a korábbi ufo témájú Spielberg sorozatban is.Akár a SW Amidala.

vitátokhoz:
Attól még hogy pár 1000 vagy millió éve elrejtették a földbe a gépeket attól még nem élték végig azt az időt ami alatt az ember immunis lett a "környezetével" szemben.

Ha az eredeti könyvborítón vagy a filmben nem voltak ilyen tripodok
(láttam az eredetit,és emlékszem nagy gépekre,csak a talapzatukra nemigen,hogy láb volt e nemtom)
akkor sztem elképzelhető hogy hangulatosnak találta a HL2-őt és az ihlette meg,sőt a nagy lerohanós inváziós téma is születhetett a fia
komputere mögött HL2-zés közben.Ezt nemtudjuk meg.

Sztem a legjobb filmje
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
17778 levél
Válasz 05.08.17. 09:06 #125
MagicMoment
sajnos buta vagyok,és nem ismertem a film elődjét. és talán jobb is.
a hl2 pedig azért hoztam fel,mert olyan fíling volt. az pedig,hogy ki lopta kitől,nem érdekel.
322 levél
Válasz 05.08.17. 08:44 #124
Ducard
Így nézett ki egy tripod a könyv borítóján. Szóval valószínűbb, hogy esetleg a Half Life készítői nyúlták le. Ez tényleg csak "remake féleség", mert - mint már sokszor említették - a címén kívűl gyakorlatilag semmi köze az eredeti könyvhöz, és filmhez.
"Harc nélkül adjuk meg magunkat, mondd, hová tűntek az álmok?"
21647 levél
Válasz 05.08.17. 08:43 #123
padavan
Nem tudom, mire számítottatok, úgy mégis... Egy bolygóközi hatalommal szembeni hősies és eredményes ellenállásra? Bruhahahaha, hát pedig kb. ennyi esélyünk lenne. Spielberg végre nem magyarázott, nem rendezett túl, egyszerüen csak bemutatott. A kislány számomra cseppett sem volt irritáló, hiszen egy csepnyi gyermek valószinüleg kb. így viselkedne, bele kéne gondolni.
A HL2-t is felejtsétek már el, a könyv születésekor, kb. 100 évvel ezelött is Wells tripodokat írt le, tehát ha valaki lopott valakitől, akkor az a Valve volt.
Ebben a stílusban, ezt a helyzetet ábrázolva ez igen is egyéni, épp ezért üdítő film ez a saját műfajában. Nem egyenszar, amiben jön a nagy Jaj, aztán hú, de szar a helyzet, de megjelenik a vagány és vicces, de kurva erős amcsi balfék és ő, egy csinibabának szánt kozmetikai kotyvalékkal az oldalán megmenti az emberiséget, és persze, hogy legyőzi a csillagközi Gonoszt... Pfff...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
4370 levél
Válasz 05.08.17. 08:37 #122
Kalwa
A kislány valóban idegesítő volt, de ami még rosszabb irritáló. Én tuti kinyirattam volna a filmben. Az meg egyenesen röhej, hogy a fia már ott várja őket, mire odaérnek Bostonba. A 3 lábú gépek pedig egyértelműen a HL2-ra hajaz, hacsak a film elődjébe nem voltak már ilyenek - valamikor 1950-60 között rendezhették -, mert ugyebár ez csak amolyan remake féleség.

Egyszer nézhető szerintem, de a rendezőtől ez egy nagyon gyenge film.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
17778 levél
Válasz 05.08.17. 08:24 #121
MagicMoment
így van. bár timrobbins rövid szerepe emelte a film színvonalát.
viszont a kislányát kb kinyírtam volna,vagy direkt elhagyom valahol,me úgy sikított mint akit nyúznak. kajak fájt a fülem már a végére.
10589 levél
Válasz 05.08.17. 07:49 #120
Dark Archon

Hátja, ezé mondom, sok értelme nem volt...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
17778 levél
Válasz 05.08.16. 21:57 #119
MagicMoment
fú hát ritkán nézek ennyire baszott szánalmas alkotást.
ez kivételes. pfejjj. kb az elején ilyen hl2 fílíng volt,ahogy jöttek ezek a 3 lábú csodák. aztán ahogy jöttek,úgy elpusztultak. hát ez marha nagy háború volt. "lámahent". bőröhej. 0/10
2081 levél
Válasz 05.08.16. 20:29 #118
Alfaproton01
17778 levél
Válasz 05.08.16. 20:01 #117
MagicMoment
yoo. itt van dvdn. mindjá megnézem,aztán majd megmondom a frankót
2426 levél
Válasz 05.08.15. 14:49 #116
Szabip
A Mátrix ötlete a padlón feküdt, de elötte már más film is boncolgatta egy kicsit ezt a témát: 13. emelet.
Nem csak egy viszonylag új filozófiát dobtak fel hanem még ezt igen minőségi köntösbe csomagolták. A 2. és 3. rész egy kicsit túl lett magyarázva de ettől függetlenül én nagyra értékeltem.
A 3. rész vége pedig sok kérdést hagyott megválaszolatlanul és úgy érzem bele is lehet azért kötni. Most nem szertnék mert sokat kellene írnom de arra nincs időm. Ezek mondjuk tényleg kaprócska dolgok.

WOW be több kérdés is van ami piszkál.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
52272 levél
Válasz 05.08.15. 13:40 #115
Barthezz
Hát jah, egyelőre nem mondhatjuk mi sem 100%-ig biztosra, hogy nem a mátrixban vagyunk Még pár évvel a film előtt eszembe jutott párszor, hogy mi van, hogyha ezt az egész világot csak álmodom és valójában teljesen máshol vagyok és végig alszom, erre tessék, a Watchowsky testvérek ellopták az ötletemet...
21647 levél
Válasz 05.08.15. 13:40 #114
padavan
Egyébként nem voltam cinikus, nem kell képzelődni, csak érdekelt volna az okfejtésed mögött meghúzódó, esetleges tartalom.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2426 levél
Válasz 05.08.15. 12:39 #113
Szabip
Nem akaork belekötni egyki kedvenc filmem. Az Extra díszdobozos DVD-n nagyon jó "kis" 2x45 perces filmek vannak az egész Matrix kultuszról, ott mindent meg lehet tudni. Én nem akarok belekötni mert tetszik ez a filozófia.

Egyébként nem kell cinikusnak lenned.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
1021 levél
Válasz 05.08.15. 12:34 #112
Lt. Ronald C. Speirs
Ott a pont! A világok harca nagyon jó film, szerintem!
Ronald "Bloody" Speirs
21647 levél
Válasz 05.08.15. 11:22 #111
padavan
A könyv ezerszer jobb, mint a film. És megkérdezném, hogy vajon milyen szinten tudnál belekötni a Matrix alap elképzelésébe.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2426 levél
Válasz 05.08.15. 11:20 #110
Szabip
Ez egy film azon bellül is Sci-Fi, magyarán úgy kell rá tekinteni mint egy mesére amit egy olyan ember talált ki aki jól tud álmodozni, ennyi.
Ennyi erővel bele lehtne kötni a Star Warsba, Terminátorba, Gyűrűk Urába de még a Drágán add az életedbe is a Matrixot már meg se említem.

Ne a tudomáynos oldalról közelítsük meg, mint az idősebb korosztály.

Állítolag: a könyv sokkal roszabb mint a film (nem olvsatm a könyvet)

A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
21647 levél
Válasz 05.08.15. 11:01 #109
padavan
Hát elöbb tán el kéne olvasni a Wells könyvet, mielött egy klasszikust csak úgy elküldesz a picsába. Mivel a film és a könyv között nagyjából semmi egyezés nem lelhető fel, a címen kívűl.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
10589 levél
Válasz 05.08.15. 09:09 #108
Dark Archon
Én a minap láttam a filmet. Hát elég érdekes volt.
--SPOILER--
Hogy pár ezer éve elásott gépek keljenek ki a földből, villámokon át érkező pilótáktól, az még elmenne... de hogy aztán vérrel spricceljenek be mindent, hogy a növényeik nőjenek? Miért? Azt ették? Nem értem. Ha olyan rohadt intelligens lények voltak, mire volt jó ez az egész? Arról nem is beszélve, hogy ha már több ezer éve is ilyen technológiájuk volt, akkor hogy nem ismerték a bacikat? Ja, és ha vér kellett nekik, akkor miért sütötték meg a lakosság felét? S hogy egy intelligens faj több ezer éven át arra készüljön, hogy lemészároljon egy egész bolygót?! Áhh, H.G. Wells elmehet a picsába Bár lehet, hogy a könyvben jobban ki van fejtve az egész, nem tudom.
--VÉGE--
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
21647 levél
Válasz 05.06.17. 23:05 #107
padavan
Ha ragaszkodnak az eredeti verzióhoz, akkor HL2 szerű Stridereket fogunk látni. Remélem.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
481 levél
Válasz 05.06.17. 22:25 #106
Sir Spike
Kíváncsi leszek az idegenek járműveire.
Az eredeti filmben repülők voltak,a musical változat képein pedig lépegetők voltak.
Mondjuk bármelyik lesz,Mi jól járunk

Az alapfilmel senki sem találkozott dvd formában,úgy hogy felirat van rajta(neadjisten szinkron)?
2081 levél
Válasz 05.06.17. 08:59 #105
Alfaproton01
így van.
shit happens
52272 levél
Válasz 05.06.16. 22:28 #104
Barthezz
Nemtok én se többet, de nagyon jó húzás a készítőktől, hogy ilyen sejtelmes a bemutató! Épp az a céljuk vele, hogy olyan kíváncsivá tegyék az embereket, amennyire te is az lettél, így tutira tűkön ülve várja majd mindenki a filmet és mihelyt elkezdik vetíteni, rohan majd mindenki a moziba
2081 levél
Válasz 05.06.16. 11:19 #103
Alfaproton01
Senki nem tud semmit? Nekem nagyon tetszett a TV-Spot. Utoljára kiskoromban keltette fel ennyire az érdeklődésemet Tv-Spot.
shit happens
2081 levél
Válasz 05.06.15. 19:42 #102
Alfaproton01
NA. láttam a Tv-Spotot, elöbb adta le a TV. Eszméletlen jónak tűnik és nagy elönye pl. a Star Warssal szemben hogy nem mutatták meg a trailerekben a fél filmet. Gyakorlatilag semmit sem mutattak. Valaki akinek volt szerencséje olvasni nyugtasson már meg hogy az idegenekből nem csak ilyen csápok fognak látszódni, mert a wallpapereken is csak ilyen csávok vannak, meg az előzetesben is. kösz
shit happens
52272 levél
Válasz 05.06.12. 19:49 #101
Barthezz
Sztem sem számít offnak egy Spielberg-film topicban az, ha más Spielberg-filmekről is beszélünk a téma kapcsán. Amíg meg nem jön ki a film, addig arról többet valóban nem tudunk még beszélni.
2081 levél
Válasz 05.06.12. 00:34 #100
Alfaproton01
864 levél
Válasz 05.06.11. 23:56 #99
Rupert
Orulet hataran tenyleg nagyon ott van. Es igazad van tenyleg ez a film vert egy kis eletet a haborus filmekbe, bar a kepregenyesekhez is kellet egy Pokember.....
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold
2081 levél
Válasz 05.06.11. 11:43 #98
Alfaproton01
De el kezdhetünk! AMíg nem láttuk a WoTW-öt addig arról úgyse nagyon beszélhetünk!

De Azt azért el ismered hogy aza film élesztette fel a háborús műfajt nem? Nameg az Őrület határán ami érdemtelenül fulladt feledésbe!
shit happens
864 levél
Válasz 05.06.11. 10:53 #97
Rupert
CSak elfelejtettem a regi jelszavamat es egy ideig nem is latogattam a Domeot, szoval lett egy uj.

Eleinte velem is ez volt, csak aztan elkeztem gondolkodni is a filmek alatt es akkoe mar nem volt ennyire fasza.

NAde kezdunk nagyon OFFolni.
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold
2081 levél
Válasz 05.06.11. 10:45 #96
Alfaproton01
baszki hány nicked van? TE Vagy a zsombi?

Nekem még mindig tetszik. Akármit mondanak, Akkor is ez adta vissza előszőr nekem a háborús filmek közül a háborús feelinget! Komolyan beültem a moziba(Azér engedtek be mert nem volt meg a 10es alaplétszám, amúgy 11 éves voltam) CSak kamilláztam mikor elkezdtek a golyók összevissza süvíteni, fröcccsent a vér, ordított mindenki, tiszta káosz...fasza. Lehet azér lettem perverz
AMúgy persze hogy amerika suxx, de akkor mikor játszódik ez még nem volt ennyire kiélezett hogy amerika a BIGBOSS. Persze tom hogy most forgaták és vannak benn klisék, de hát Tom hanks meg úgy az összes színész hatalmasat alakít szal, nemtom mi a baj. Mér ha mi csinálnánk filmet akkor nem lennénk elfogultak a magyar katonákkal szemben? Dehogynemmmmmmmmm!
shit happens
864 levél
Válasz 05.06.11. 01:56 #95
Rupert
Semmitmondo tortenet, klisek,fasza amcsik, jo kontosben. Korabban en is imadtam csak aztan felnottem.( oszinten be kell valljam, amikor eloszor regeltem ide meg nagyban, ryan kozlegeny lazban egtem ezert az elso nickem privateryan volt, ma is eg a pofam tole)
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold
2081 levél
Válasz 05.06.10. 20:30 #94
Alfaproton01
Rayn Közlegényt mikor 10edszerre néztem akkor kezdett olyan érzés a hatalmába keríteni hogy ez tök fasza de már vége lehetne!
shit happens
52272 levél
Válasz 05.06.10. 19:51 #93
Barthezz
Ryan közlegénnyel mi a bajod? Sztem az is nagyon jó film lett, bár igaz, többször nézve már kicsit unalmas.
Jurassic Park nekem is nagyon tetszett, bár a 3. rész már elég gyenge lett (a vége miatt), de asszem azt már nem is Spielberg rendezte.
2081 levél
Válasz 05.06.09. 23:40 #92
Alfaproton01
rotflflol
shit happens
21647 levél
Válasz 05.06.09. 23:37 #91
padavan
ide is?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2081 levél
Válasz 05.06.09. 23:35 #90
Alfaproton01
nekem tetszenek, ergo az én kis fantasyvilágomban jó filmnek számítanak
shit happens
21647 levél
Válasz 05.06.09. 23:28 #89
padavan
Nem. A Harmadik Type Talik, az E.t, A Párbaj, az M.I. halálosan jó filmjei. De nézd már meg a Minority Reportot, egyszerű zsánerfilm hatásos megoldásokkal. Nem kell Spielbergtől sem hanyatt esni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
864 levél
Válasz 05.06.09. 23:22 #88
Rupert
Nem ertem mi bajod? A Ryan kozlegeny tenyleg egy gyenge film, csak a csatajelenetek jok benne. Azert mert nem egyezik a velemenyunk.......

Es a Jurassic Parkot kiskoromban nagyon szerettem!
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold
2081 levél
Válasz 05.06.09. 21:27 #87
Alfaproton01
Persze mindárt jön a Jurassic Park és a végén az lesz hogy minegyik Szar. LOL
shit happens
2081 levél
Válasz 05.06.09. 21:26 #86
Alfaproton01
864 levél
Válasz 05.06.09. 20:56 #85
Rupert
Ryan kozlegeny megmentese.
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.