Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Cube Zero aka Kocka 3

3121 levél
Válasz 05.02.09. 09:55 #10
@Slider@
Én a hyperkockát láttam és szerintem ritka szar film.
Nem kellett valami nagy költség szerintem az elkészítéséhez. 1 szoba és csá. Na jó a végén van egy külső jelenet is.
Meglepődéssel vettem észre ezt a topicot.Ha a kezembe kerül lehet hogy rászánom magam és megnézem, de semmi jóra nem számítok!
1021 levél
Válasz 05.02.07. 17:16 #9
Lt. Ronald C. Speirs
http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.lfvw.com/battle_royal2.jpg&imgrefurl=http://www.lfvw.com/battle_royale.html&h=285&w=435&sz=56&tbnid=hRhoCNSBqCIJ:&tbnh=80&tbnw=122&start=6&prev=/images%3Fq%3Dbattle%2Broyal%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DG

Ezen megtalálhatjátok a boritót! Nem mond sokat a filmröl, de igazolja, hogy létezik!
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 05.02.07. 17:03 #8
Lt. Ronald C. Speirs
Nem akarok ellenkezni, de nekem mind a két rész tetszett! Mind elméletben, mind látványban!
A harmadik részt látta egy haverom, akinek viszonylag olyan izlése van mint nekem, és nagyon bejött! Pláne, az, hogy összehozták az elsö résszel! Pl. ott van az az Autista fószerka, aki a filmben még nem az, csak azzá teszik! Nagy ötlet, hogy ezzel a személlyel összehozzák a részeket!
Ha valaki látta a Battle Royalt, az tudja, hogy mi a jó elképzelés!
Röviden arról szól ez a japán kis agyrém, hogy egy osztálykirándulásra induló diákok tömkelegét a kiránduló buszon elaltatják, azokat egy szigetre viszik, ahol az a tény várja, hogy szinte mindenki halálra van ítélve! A szabályok röviden arról szólnak, hogy 3 napjuk van arra, hogy kinyírják egymást, addig míg egy nem marad belölük! Ehhez különféle eszközket kapnak személyenként, amit nem tudnak, hogy mi lesz, hisz egy nagy barna zsákban kapják, 3 napi élelemmel! Hogy egy kicsit nehezítsék a feladatot, a szigeten zónákat jelöltek ki, amikben lehet tartózkodni, meg amikben nem. Ezeket a zónákat kb 3-4 óránként változtatgatták! A zónák életveszélyességét az okozta, hogy minden kis delikvens kapott egy nyakörvet, amit ha basztatott, vagy le akart szedni, akkor robbant, és leválasztotta a kicsi kis fejecskét a még serdülésben lévö testtöl! Így aki a tiltott zónában tartózkodott, annak annyi volt, így folyamatos mozgásra voltak ítélve! Poén a köbön, hogy kb 30-40 diák volt a buszon, mindegyik halálát mutatják! A "táborvezetöi" címet nem más kapta, mint a kis osztály legkedvesebb osztályfönöke, aki a szigetre való érkezés után már nem is volt annyira kedves, rögtön úgy indított, hogy egyik japon bemutatta a nyakörv müködését, a többiek szeme láttára!
A film különben 3 személy körül forog, akik majd túlélik az egészet!
Azok a legnagyobb jelenetek, amikor kibontogatják a csomagokat, hogy milyen fegyvereket kaptak... amik nem feltétlenül fegyverek, inkább ölésre használható eszközök is lehettek! Pl, egy serpenyö, vagy egy ugráló kötél! De listát nem hagyta abba, hisz volt ám ott méreg, helyzetmeghatározó, gépfegyver, balta, és gránát!
Volt egy jó rész benne, amikor a japo függö heckerek, megtalálnak egy generátort, és müholdas laptopjuk seggítségével felheckelik a táborvezetöség gépeit, így sikerült kikapcsolni a nyakörveket... persze voltak annyira köcsögök, hogy csak a sajátjukét csinálták!
Ebben van fantázia, hisz egy modern kis Valóság Showt lehetne csinálni belöle, csak halálra ítéltek lennének a föszereplök, és egy külön elöfizetett csatornán lehetne látni! Mellesleg, ha valaki részt akarna venni az egészben, akkor jelentkezhetne!
Isten hozott a Való Világban, csak hát nem Neonak mondanák ezt, hanem egy 4 gyermekes családapának, vagy anyának, aki éppen az utolsót pislantá, közben 50 szögböl kameráznák! Meg lehetne csinálni, csak szerzödést kellene kötni valakivel! Az új sörvájvör sziget, vagy Való Villa, vagy Big Bloody Brother!
Kb, a kocka ötlete is ehhez hasonló lenne, mindent vasósítsunk meg, és meg lenne oldva a probléma...
Én legalábbis nem tartom hülyeségnek!
Ronald "Bloody" Speirs
240 levél
Válasz 05.02.07. 16:25 #7
Storm Blake
Szerintem meg a második rész volt sokkal jobb, mint az első. Első nem is tetszett igazán... Kíváncsi leszek a harmadikra.
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
1968 levél
Válasz 05.02.03. 18:29 #6
U.R.H 22
honn lehet leszedni
3553 levél
Válasz 05.02.03. 17:13 #5
The Lord
Az első rész korrekt. Azt ne szidd
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
12270 levél
Válasz 05.02.03. 15:13 #4
asas01
Szerintem meg már az 1. rész is fos volt.
i tell it like it is, cause im a bold figure
473 levél
Válasz 05.02.03. 15:11 #3
Lacika22
a 2. résznél szerintem még a Futrinka utca is jobb.
10106 levél
Válasz 05.02.03. 10:04 #2
mucius
sztem már a második rész kurvanagy szar volt
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
3553 levél
Válasz 05.02.03. 01:56 #1
The Lord
Sikerült végre megnéznem a harmadik Kockát és csak azt tudom mondani, amit mondtam a haveroknak anno a Hiperkocka esetében is: ebben az egészben kibaszott nagy ötlet van, de csak egy film erejéig. Ezért volt a Kocka jó, a Hiperkocka már erőltetett a Kocka 3 (nem tudom végül mi lesz a magyar címe, az angol Cube Zero) pedig egyszerűen már szar. A készítők igyekeztek újítani az eddigieken, így faszább díszlet, keményebb csapdák, jobb effektek és a külvilágból is több fogad minket, de sajnos ezzel nem lehet egy egész filmet megtölteni. Ráadásul itt már biochipes technológiáról is szó esik, ami abszolút fölösleges.

A szereplők is ugyanazok: van egy hidegvérű elmebeteg állat, akinek a legvégén kell meghalnia, van egy dagadék okostojás, akiről úgyis tudjuk, hogy meghal a film közepén, vannak esetlen noname szereplők, akiknek az első percekben kell elhullaniuk és persze vannak a főhősök. Ezúttal nem csak a Kockában játszódik a történet, hanem azon kívül is (kb párhuzamosan), de mégsem tudunk meg semmit arról, hogy kik, vagy mik hozták létre ezt a kísérleti terepet.

Szerintem senki nem marad le semmiről azzal, ha kihagyja. Már messze nincs meg benne az a filozófiai eszmefuttatás, ami anno az első részben volt. A 2-nél viszont mindenképpen jobb.

http://us.imdb.com/title/tt0377713/
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.