Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Kerülőutak (Sideways)

32616 levél
Válasz 08.01.12. 13:22 #4
Creativ3Form
Óóóóóóóóóóóó, látom nem kell csalódnom! Most akartam nyitni ennek a remek filmnek egy topicot, de látom más már megtette. Mondjuk az elszomorít, hogy ennyire nincs érdeklődés iránta.
Emlékszem, hogy annak idején nem mutattam túl nagy érdeklősét a film iránt. Amikor a tv-ben láttam az előzetest, az tetszett de...nem izgatott fel annyira, hogy beüljek rá egy moziba vagy letöltsem a nett-ről majd később pedig, kikölcsönözzem a tőlem kb. 2 percre lévő videotékából. A „majd megnézem az hbo-n” szöveggel legyintettem az egészre. Eltelt három év és egy novemberi szombat éjszakán – talán az év legunalmasabb szombat estéjén – a hbo következő műsora a Kerülőutak volt. Mivel addigra már teljesen megfeledkeztem a filmről, izgatottan vártam a reklám végét majd a film kezdetét. A film egyszerűen csodálatos. Kedvenc filmjeim egyike, Paul Giamatti pedig a kedvenc szinészeim egyike lett. Nem is értem miért nem kapott rá jelölést de sebaj...az Oscar évről-évre egyre igénytelenebb és tehetségtelenebbnél-tehetségtelenebb színészeknek tobálják oda a kitüntetést. A két másik főszereplőt, Thomas Haden Church-nek és Virgina Madsen-t jelőlték is de természetesen nem kapták meg (az elöbb említett igénytelenség). De nem ez itt a lényeg...a lényeg hogy ha még nem láttuk, nagyon gyorsan pótoljuk és élvezzük ki a film minden pillanatát. Kedvenc jelenetem, mely amúgy a film legnagyobb jelenete...

!!!SPOILER!!!
...az Virginia Madsen monológja a borokról. Nemcsak azért, mert a borról amúgy is romantikus dolog beszélni de...nekem az volt az érzésem, hogy ebben a jelenetben a bornak szánt bókok és a monológ szexi hatása nemcsak magának a bornak, hanem a pasinak Miles-nak (Paul Giamatti) is szólt, aki a részegség kábulatában ülve, kábult tovább a nő szavaitól.
!!!SPOILER VÉGE!!!

Egy szó mint száz: KÖTELEZŐ DARAB!Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3553 levél
Válasz 05.04.22. 23:40 #3
The Lord
Kurvajó film.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1233 levél
Válasz 05.04.22. 20:27 #2
Az Inkvizítor
Ki is jött DVDn.
Hijo de puta.
1233 levél
Válasz 05.02.03. 15:13 #1
Az Inkvizítor
Ezt a filmet ajánlom mindenki figyelmébe. Emelkedett hangvételű, komoly odafigyelést igénylő zseniális film, én ugyan nem szeretem az ilyen témájú történeteket, de ez mindenképpen megtetszett, többször is láttam már.
Hijo de puta.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.