Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Győzelem!!! Erdélyi autonómia!!!

5400 levél
Válasz 05.04.04. 21:35 #89
Morello
Minek új topic??
Mondom, én részemről lezártam. A nép szontyolodjon el, és nézzen más műsor után!
864 levél
Válasz 05.04.04. 21:33 #88
Rupert
Nyissatok uj topicot! Ugyis be lessz zarva de kivancsi vagyok ennek mi lessz a vege!

Musort a nepnek!
Now you're a clone , With a heart of stone , Synthetic soul , Brainwashed and cold
5400 levél
Válasz 05.04.04. 21:20 #87
Morello
Jaj, már úgy vártam hogy végre hazaérjek, már vártam a prrrrodukcióóót!
Ha egy csöppnyi kis agyad lenne, akkor magadtól is rájöhetnél (de most lásd kivel van dolgod, segítek , hogy ahol "cikkírogatok", azoknak az ég világon semmi köze nincs a politikához, baromira nem a politikáról szól egyetlen darab cikkem se. Szóval ebbe nem tudsz belekötni, bármennyire próbálkozol.
Bár végülis lehet hogy mondasz valamit, most utólag visszaolvasva rájöttem, hogy a Rome - Total War cikk, de különösen a Weird War cikk tömve van rejtett anti-balliberális propagandával. De hülye vagyok, ezt az írás pillanatában észre sem vettem! Már a spájzban vannak az oroszok!

"Aggodalommal tölt el, hogy te cikkírónak nevezed magad."

Hát akkor csak aggódjál! Veszélyt jelentek az államrendre, mi? Rettegj csak, előbb-utóbb úgyis kikiáltom a Cikkírók Anti-Balliberális Népnemzeti Szociálkapitalista Feudálrabszolgatartó Demokratikus Emírségét! Éljen a forradalom!

Szélsőséges nézeteid meg max. neked vannak.

Még mindig nem veszed észre, mennyire nevetséges amiket itt írkálsz?? Én mindenesetre jól szórakozom, de ez a topic ennél sokkal többet érdemel!
Szóval én itt lezártam, a további "viccelődéseidre" nem reagálok. Ha meg nem tudsz ONTOPIC módon hozzászólni, küldd inkább emailen a mókákat, a többi fórumozót ne zavarjuk itt ennyi OFF-al!
9563 levél
Válasz 05.04.04. 11:36 #86
kEnAcE
Ami rólad egyértelműen megállapítható: Ha valaki nem osztja a szélsőséges nézeteidet, az balliberális. Aggodalommal tölt el, hogy te cikkírónak nevezed magad. Akinek ilyen szilárd, nem pártatlan meggyőződései vannak, annak nem kéne semleges helyeken "cikkirogatnia", max a HírTV műsor-összeállítójaként.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
5400 levél
Válasz 05.04.04. 10:51 #85
Morello
HÁÁÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁ!!!!!
Akkor helyesbítek, nem balliberális vagy, hanem csak egy mókás gyerek, akin remekül lehet szórakozni! Felléphetnél vmi tv műsorban is!
9563 levél
Válasz 05.04.04. 09:40 #84
kEnAcE
Ha én balliberális vagyok, akkor te kb. szélsőjobboldali, már-már nemzeti szocialista vagy, ezért be kéne magadat tiltani.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
338 levél
Válasz 05.04.03. 20:59 #83
Waldteufel2
Szerintem ez kb. ugy fordithato, hogy az EU nem kivanja elkotelezni magat, vagyis az erdelyi magyaroknak pontosan annyi joguk lesz amennyit ki tudnak harolni maguknak aprankent.

Tovabbra is nagy szukseguk lesz segitsegre, nem feledkezhetunk el roluk.
"ysa pur es chomuv uogmuc"
338 levél
Válasz 05.04.03. 20:48 #82
Waldteufel2
Az önkormányzatiság elve került az EP jelentés kompromisszumos változatába
18:12; 1.4.2005
Nem lett a végleges Moscovici-jelentés része egyetlen olyan indítvány sem, amelyet a dél-tiroli Michael Ebner és a fideszes képviselő Gál Kinga nyújtott be az Európai Parlament (EP) külügyi bizottsága keddi ülésén – tájékoztatta lapunkat mai híradásunk kapcsán Kovács-Illyés Ágota, a Fidesz-MPSZ képviselőjének tanácsadója.
A végleges változat a kisebbségek elismerésének és támogatásának fontosságát várja el Romániától, továbbá a diszkrimináció és az erőszakosság mindenféle fajtátának radikális felszámolását.

Gál módosító indítványainak szóbeli kompromisszumos változata végül jelentéstevővel történt egyeztetés alapján a kisebbségvédelem általános javításáról, a magyar kisebbség védelmét szolgáló további intézkedésekről fogalmaz, azzal kiegészítve, hogy Románia tartsa tiszteletben a szubszidiaritás és az önkormányzatiság ("self-governance") elvét.

A jelentésről előreláthatólag április 13-án szavaz az EP a strasbourgi plenáris ülésen.
www.transindex.hu
"ysa pur es chomuv uogmuc"
2151 levél
Válasz 05.04.03. 20:04 #81
darkforce
Lehet ezt a vitát egy másik topicban kellene folytatnotok, ez itt nem erről szól. Örültem pedig, hogy már van 80 hozzászólás, de sajnos a fele se azzal foglalkozik amiért én idejöttem... na mind1

Egyébként számomra meglepően furcsa dolog, hogy egyetlen nagyobb hírportál sem foglalkozik a témával, pedig ha minden igaz, akkor a leközölt cikk nem ír hazugságokat (legfeljebb ferdíthet ...). Furcsa ez nekem ...
WarGaming forever ! http://wargamer.hu
20761 levél
Válasz 05.04.03. 01:47 #80
Eric
Hmmm...
Tehát így néz ki egy balliberális vélemény?

Legalább most már ezt is tudom!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
5400 levél
Válasz 05.04.02. 19:44 #79
Morello
"Ami téged illet, te vagy a legborzasztóbb mindenki közül."

Ennek őszintén örülök, hogy így gondolod! Gondolkodóba is estem volna, ha ennek az ellenkezőjét állítod... De így legalább megnyugodott a lelkiismeretem!
Ettől eltekintve meg persze baromira nem mozgat a véleményed...

"Már megint balliberálisozol azonnal, ha valami nem a te szád íze szerint van."

Akkor balliberálisozok, ha balliberális véleményt olvasok, ill. arra reflektálok. Ha te meglátsz egy sárga buszt, akkor azt mondod rá, hogy "sárga busz", nem!?
9563 levél
Válasz 05.04.02. 08:23 #78
kEnAcE
Ami téged illet, te vagy a legborzasztóbb mindenki közül. Te pontosan azt képviseled, amit én itt leírtam. Már megint balliberálisozol azonnal, ha valami nem a te szád íze szerint van. Egy kicsit elgondolkodhatál, hogy rendjén van-e ez, mint moderátor....
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
9563 levél
Válasz 05.04.02. 08:20 #77
kEnAcE
Nem azt mondom hogy kultúráltabbak. Az hogy a faszi azt mondja, hogy a fiával akar füvezni, aki még nincs asszem tíz az egy gyökér. Ők nem annyira feltűnőek. Lehet, hogy akkor ők is galádok, ha ilyen szobrokat gyaláznak meg, nem tudom. De szerintem a nemzeti ünnepeket nem kéne bekiabálással, a megemlékezéseket tojászáporral üdvözölni, mert akkor csak azt érik el, hogy rossz lesz a vélemény.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
5400 levél
Válasz 05.04.01. 22:55 #76
Morello
Egyébként nekem volt olyan tárgyam, amit György Péter tartott (asszem Kultúraszociológia volt a címe), és azt mondom, hogy egész ok volt! Előtte még nem ismertem a nevét, utána pár megnyilatkozását olvasva nem nagyon értettem egyet vele, viszont ami órát tartott, az véleményem szerint jó volt.
5400 levél
Válasz 05.04.01. 22:53 #75
Morello
"mihez irt Tota W. eloszot?"

Tomcat, a blogger könyvéhez. Ő egyébkén tényleg eléggé rasszista (noha vannak normális megnyilvánulásai is), noha próbálja rejteni, nem túl hitelesen...
338 levél
Válasz 05.04.01. 22:41 #74
Waldteufel2
A harom iras erdekes bar nem ismerve az elozmenyeket nem ertem: mihez irt Tota W. eloszot?

Masreszt nem mondom, hogy a vita a "nem balosokkal" ertelmetlen, azt viszont igen, hogy a topic cimetol elter, erdemesebb lenne a Politika cimszo alatt folytatni.
"ysa pur es chomuv uogmuc"
2326 levél
Válasz 05.04.01. 22:29 #73
Osmium
Ok. Amúgy ezt a felhasználás szöveget már x éve mondtam. Én is így érzem.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 22:16 #72
hadzsi
Ööö... elnézést azt akartam írni, hogy királyság. Részemről befejezve az OFF ezúton kretik elnézés minden olyan embertől, aki nem akart pártpolitikai vitát az adott topicban.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
Válasz 05.04.01. 22:15 #71
hadzsi
Valami ilyesmire gondoltam Tóta W. tökéletesen leírta. Érdemes elolvasni a nála belinkelt vitaindító és vitázni értelmesen nem tudó cikket is, amely György Pétertől a legáltudományosabb faszfejtől származik. nos:Kiráylság
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
5400 levél
Válasz 05.04.01. 21:29 #70
Morello
A topic témájához hozzászólva:

Megmondom őszintén, én eleinte kissé hitetlenkedve olvastam a hírt... Próbáltam utánanézni, de se az MNO, se a HírTV lapján nem találtam semmit, pedig lehetetlennek találtam, hogy az említett médiumok ne hoznák fel a témát.

Mostanra már nagyjából lehet tudni, miből is áll ez a dolog. Azt gondolom, hogy mindenképp bíztató, óriási előrelépés, de még illúziókba nem kell ringatni magát senkinek, még nem készpénz semmi. Úgy vélem, hogy egy tisztességesen gondolkozó magyar ember csakis örömmel fogadhatja ezt a hírt. A balliberó oldal is, hiszen most már az eddigi ijesztgetéseket sem tudja nekik senki hitelesen eljátszani, hogy ezáltal veszélybe kerülne legnagyobb kincsük és életük értelme - zsebükben a kis pénzecskéjük.
Az a magyar politikus (vagy politikusok, legalábbis az a 2), akik ennek ellenére is próbálnak keresztbe tenni a tervezetnek, azok megérdemelnék, hogy kiutasítsák őket a francba ebből az országból, és az állampolgárságukat is elvennék!

Egyébként meg jellemző, hogy ez is a Székely Nemzeti Tanács küzdelmének eredménye. Az RMDSZ már csak egy báb a napi politikai játszmákban, ők szerintem már soha nem fognak tudni úgy igazán erélyesen kiállni bármiért is - max puhatolóznak. Minden tiszteletem a Székely Nemzeti Tanácsé!
Hogy egy ilyen ügyért a magyar politika - úgy istenesen, teljes mellszélességgel - kiállna, azt sem nagyon tudom elképzelni. Én már teljesen szkeptikus lettem a a magyar politika, és egyáltalán egész Magyarország jövőjével kapcsolatban. Minden kisebb és nagyobb sikernek iszonyatosan tudok örülni, ilyenkor kicsit helyreáll a lelki békém, de a hitemet attól tartok, már nem nyerem vissza többet...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 21:03 #69
hadzsi
A keresztények kiírtását illetve a pldát éppen azért hoztam, hogy rávilágítsak Kenace-nek hogy a balodal semmivel sem kultúráltabb, mint a jobb, mivelhogy ő ezt állította. Csak ők nem az utcán fütyülnek, hanem TV meg rádió studiókban mocskolódnak és ezzel már el is mondtam, hogy nem a Fidesz volt az, amelyik szétszakította 2 részre a társadalmat. A társadalom nincs két részre szakadva csak ezt próbálják bemesélni az árokásással meg egyéb baromságokkal azoknak az embereknek - jobb és bal egyaránt - akik hajlamosak azért nekimenni a másiknak mert nincs rajta sapka, ha meg van akkor meg azért. Az ok lehetne egészen más, most éppen a média is azon lovagol, hogy Fidesz-Mszp. Én azt mondom erre, hogy civil társadalom. És éppen nekünk fiataloknak kéne a legtöbbet tennünk ezért, műhelyeket létrehozni jobb és balodal nem külön hanem együtt, megmutatva, hogy mi tudunk egymással normálisan kommunikálni. Ehelyett alázzuk egymást és én éppen egyes baloldali arcokon látom a teljes kompromisszumképtelenséget. Ha én azt mondom, hogy tessék Orbán hülyeségeket beszélt - most éppen egyébként is szarban van - vagy Áder lejáratta magát a dec. 5-ei televíziós vita során, akkor helyeselnek, ha meg azt mondom, hogy Gyurcsány hazudik, amikor jólétről meg gazdasági prosperitásról, meg felszabadulásról beszél, vagy amikor volt komcsi apparatcsikok akarnak megtanítani europeér gondolkodásra olyanokat, akiket '88 -ban ők verettek meg a rendőrökkel, akkor kinyílik a bicska a zsebemben, erre meg nekem esnek, hogy véresszájú vagyok. Persze nem a közvetlen barátaim, de mondjuk van egy-két jó ismerősöm, akik kapva kapnak az alkalmon. aztán 10 perc múlva lenyugszunk 10 percig pihegünk majd vitázunk. Ez így egy konstruktív vita. Én ezért nem értem, hogy miért ennyire elvakult a társadalom, hogy nem látja, hogy felhasználják.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
5400 levél
Válasz 05.04.01. 20:56 #68
Morello
Osmiumban legalább azt bírom, hogy ugyan próbál elfogulatlan hangot megütni, ami nem sokszor sikerül, de legalább értelmesen fejezi ki a mondanivalóját, vagy legalábbis olyan nagyon durva fröcsögést talán még nem olvastam tőle...
5400 levél
Válasz 05.04.01. 20:48 #67
Morello
Pfff, te jó ég, a balliberók beszélnek a "utcára vitt politikáról"...

"Mintha a másik oldal kulturáltabban tudná kifejezni a véleményét, esetleg nem tetszését."

HÁÁÁHÁHÁÁÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ!!!!!
(valami már kellett, ami feldobja ezt a napot!!)
2326 levél
Válasz 05.04.01. 20:38 #66
Osmium
Azért szeretnék ez ellen védekezni, mert ezt igazságtalannak érzem magammal szemben, ha rám is értetted. Igenis meg szoktam fogalmazni a kritikámat a baloldallal kapcsolatban is. És ha hallanád hogy beszélek, mikor valamelyik főfasz hülyeségeket mond... Legyen az bármilyen oldali. Tényleg tény, hogy az ország megosztását -szándékosan - a FIDESZ követte el. Most lehet, hogy ezt már unjátok meg minden. De mit gondolsz, nem lettem volna ugyanígy kibukva, ha ezt a másik oldal teszi? Nemár... És azt is bizonyára tudod, hogy igencsak álságos általánosítás, mikor az ilyenekkel jössz, hogy pl. ki mondta, hogy ki kellene irtani az összes keresztényt. Biztos lehetsz benne, hogy ilyesmivel én soha nem értettem és nem is fogok egyetérteni! Meg a többi olyan faszsággal se, amit baloldalinak titulálva a szánkba akartok adni. De pont ez zavar a jobb-ban, hogy mig én el tudok határolódni a mocsoktól, bárki mondja is, addig a jobb ÁLTALÁBAN (nem mindig!) kiáll és kőkeményen harcol a vezérek által kimondott faszságok oldalán. Pedig nem kéne, azt kellene mondani, hogy EZT ITT NEM lehet! Mint pl. ahogy Gyurcsány idióta elszólásairól én ezt gondolom.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 19:46 #65
hadzsi
Jó két hülye gyerek lehetett hülye családdal megáldva. Én a balodali barátaimmal mindig nagyon jól elvagyok, nincs is más lehetőségem, mert ők a legjobb barátaim, velük éltem le a fiatalságom legszebb éveit. Óhh, micsoda patetikus megfogalmazás. Az emberek meg csak politizáljanak a kocsmákban, a tereken, gyűléseken, stb. A baloldali provokátorok ugyan nem jönnek kifütyülni Orbánt viszont Debrecenben meg lehet nézni mit csináltak. Mert ugye a Fájdalom szobrát nem öntik le festékkel skinheadek ebben azért megegyezhetünk. az, hogy Orbán szóvá tette a Benes dekrétumokat megint hazugság, ugyanis egy osztrák újságírónő kérdezte meg tőle egy sajtótájékoztatón, hogy mit szól hozzá, hogy ezek még mindig hatályban vannak. Ugye ismered a Benes dekrétumokat? Nem hiszem, hogy te más véleményem volnál Orbán helyében, mint ahogy a németek sem voltak más véleményen csak ezt ott úgy hívják, hogy nemzeti érdekvédelem. Mindegy a csehek a németektől bocsánatot kértek és kárpótlást ígértek, mi meg bocsánatot kértünk a szlovákoktól, hogy felhoztuk a témát. Kis különbség...

Családi program, meg családi összejövetelk nem ezen múlnak hidd el, hanem a családokon. Én pl. nagyanyámmal egészen jól megvagyok, aki nemhogy MSZP-s hanem egyenesen isteníti őket. Csak mi megtanultuk, hogy nem hozzuk fel ezt a témát vagy én nem vitatkozom vele olyan mértékben, ahogy barátaimmal vagy veletek teszem. Szóval no offense csak vita! mindkét oldalon vannak idióták és a fórumon is képviselteti magát egy-kettő. A társadalomban van a hiba, meg azokban a beidegződésekben, hogy mindenki kommunistát meg fasisztát lát a másikban. Ezt kellett volna rendbe tenni '90-ben. A politikusoknak nem sikerült és hajlandóságuk sincs erre. Ezért nem szabad hagyni, hogy a közélet csak a politikusoké legyen. Meg kell teremteni egy civil szférát, amely hatásosan szólhat bele akár a napi politizálásba, akár a társadalom alakításába. Ez pedig ilyen mellékhatásokkal jár sajnos. Ilyen mellékhatásokkal jár, ha az emberek egy fejlődő jogállamban felelősséget vállalnak a saját életükért.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
9563 levél
Válasz 05.04.01. 19:34 #64
kEnAcE
Illúzióid sose legyenek.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
9563 levél
Válasz 05.04.01. 19:30 #63
kEnAcE
Globalizáció ellenes tüntetésekkel nem voltak Magyarországon. Március 15-én kifütyülték ezt a miniszterelnököt, egy megemlékezésen megdobálták az előző miniszterelnököt tojással. Nem emléxem, hogy Orbán Viktort bárki is kifütyülte volna, vagy megdobálta volna, még a Kossuth téri Z+ Philip-es műsor keretében sem pedig ott aztán voltak sokan, legjobb lehetőség a baloldali agitátoroknak az intrikára. Mintha mindezek régebben nem lettek volna. Gyurcsány leterroristázta a szaudiakat, Orbán meg felhánytorgatta a Benes dekrétumok létjogosultságát. Egyikük sem tett tanubizonyságot diplomáciai érzékről. Gyurcsány régebben lopott össze nagyon sokat, Orbán Viktor mostanában. Nagyon sok az analógia. Itt nem a politikusokkal van a legnagyobb baj, ők mind ugyanazt csinálják. Legyen az SZDSZ-es, MSZP-s, FIDESZ-e, MIÉP-es. Csak az egocentrikus kapzsiságuk létezik, az hogy melyik párt tagjai nem meggyőződésből jött, hanem csak úgy. Amit képviselnek maguk sem gondolják komolyan, ezért sem volt látható eredménye tevékenységüknek. A polgári körök megteremtése volt a fatális tévedés, amire már ők is rájöttek, mert a politika kikerült a kezük alól, baráti körök polgári körökké váltak, kocsmákban ideologizálnak, összegyűlnek kúltúrházakban és ahelyett hogy valami családi programot szerveznének ez lett a családi program, gyerekek alsó tagozatban azért verekednek mert az egyik gyereken SZDSZ a másikon FIDESZ kitűző volt (negtörtént esemény, maga Magyar Bálint nyavalygott erről a tv-ben) Barátokságok, családok bomlanak fel, mert soha nem látott méreteket öltött a két "tábor" ellentéte. És ez egyértelműen ennek a következménye, és ha ezt valaki tagadja, az saját magát csapja be.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
2705 levél
Válasz 05.04.01. 19:05 #62
hadzsi
Azért te is vicces vagy. Én pl. egyszer sem láttam, hogy valami egészen kis kritikát megfogalmaztatok volna a baloldallal szemben. Ezzel ellentétben a jobbosok gonoszok, kivitték az utcára a politikát - ezt a mondatot nem igen tudom értelmezni jó lenne megmagyarázni, hogy mit jelent - hazaárulóznak, kifütyülik a miniszterelnököt - polgári engedetlenség, ahogy annak idején annak állították be a taxissztrájkot, ami viszont puccskísérlet volt az első szabad kormány ellen - Gyurcsányt nem választotta meg az ország többsége félreértés ne essék, és ha valaki közszereplő és butaságokat mond - öregecske feleség, nagy jólét arab terroristák, gazdasági prosperitás - akkor számíthat arra, hogy jócskán lesznek olyanok akiket ez felháborít. Ha bántja a szemedet, hogy valaki nem süpped bele abba, hogy a politikusok csinálják helyettünk a politikát és csak 4 évente mondhatod ki a véleményedet akkor, ha valaki kinyílvánítja a véleményét fordítsd el a fejedet. Egyébként meg kik azok a jóemberek, akik Nyugat Európában végig zúzzák a kiskereskedők boltjainak kirakatait. Ja csak nem a kommunisták és baloldali anarchisták, akik a nagy globalizáció ellenes harcot így kívánják megvívni??? kik azok, akik emberek likvidálására hívtak fel, ki az aki válogatott sértéseket vágott az ellenzék vezetőjének a fejéhez, kik azok akik élő adásban fejezték ki, hogy mennyire szeretnék, ha az össze skeresztény megmurdelne? A kultúráltabbak? Ki az a szegedi kultúrlény, aki faszozott ilyen minőségében egy pártkongresszuson? Kik azok, akik lépten nyomon náciznak meg antiszemitáznak?K Ja, hogy ők csak a véleményüket fejezték ki?

Te is nevetséges vagy már ne is haragudj meg. Amikor válogatott sértéseket vágtál hozzám, mert véletlenül azt találtam mondani, hogy szükség van a külhonban élő magyarokra. Én még emlékszem. ez a dolog, ami most folyik viszont már nem ide tartozik, hanem egy másik topicba. Úgyhogy ha ezzel kapcsolatban van valami mondanivalód akkor a politikába írj. Nincsenek illúzióim....
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
9563 levél
Válasz 05.04.01. 18:44 #61
kEnAcE
Teljesen felesleges velük leállni és vitatkozni. Nem tudják felfogni, hogy az el nem kötelezetteket, a kivülről figyelőket zavarja, ami folyik itt azóta, hogy a FIDESZ elvesztette a legutóbbi választásokat. Bosszúból az utcára vitték a politikát, sejtekbe szerveződnek, iskolákban olvasom a röplapjaikat, minden nemzeti ünnnepen, megemlékezésen ott vannak, kifújolják a miniszterelnököket, hazaárulóznak, tojással dobálják meg. Ha neked ez mind nem tetszik, akkor hazaáruló vagy magad is, illetve balliberális zsidó vagy kommunista, ne adj Isten mindkettő. Nekem még eddig egyik kormány működése sem nyerte el tetszésemet, de az tagadhatalan tény, hogy eddig senki nem viselkedett ennyire csőcselék módon, mint azok az aktivisták, akik az "utcapolitika" 4 évvel ezelőtti megkezdése óta mindenhol ott vannak, hazaárulóznak, köpködnek, véresszájúskodnak, kifütyülik azt, akit az ország többsége (tetszik vagy nem tetszik) megválasztott. Én nem emléxem, hogy a 4 évvel ezelőtti időszakban bármikor is ilyen jellegű lett volna a politikai közhangulat... Mintha a másik oldal kulturáltabban tudná kifejezni a véleményét, esetleg nem tetszését. Lehet nem szeretni az uralkodó rendszert, de talán más formában kéne csatornázni a véleményeket.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
2326 levél
Válasz 05.04.01. 14:48 #60
Osmium
Mondom, azt írja ki, hogy az utolsó hozzászóló te vagy, bejövök és semmi. Ezt csinálta velem vagy 6x eddig.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 14:46 #59
hadzsi
Hogyhogy bevillog? Sokszor járok fel mostanában - kb. 2002 óta - de szerencsére még soha nem értem el azt a szintet, hogy ki kelljen moderálni. Ezért csodálkoztam. Na mindegy legalább egy olyan hozzászólás, amikor nem marjuk egymást. Ez is haladás!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2326 levél
Válasz 05.04.01. 14:46 #58
Osmium
Na nem baj, én így hagylak téged ezzel, ahogy eldöntötted magadban Jó flesselgetést kívánok a továbbiakban
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 14:44 #57
hadzsi
Igen ezt mondják magukról azok az emberek is akikkel egy kalap alá veszlek. Lehet egyébként, hogy mélyen rejtőzik benned nagyon eldugva valami baloldalra megfogalmazott kritikcizmus, de jól rejtegeted még magad elől is. És ne félj Buksi - már ha én is szólíthatlak így - miattad aztán egyáltalán nincsenek álmatlan éjszakáim. sőt egészen jól nevetgélek rajtad, ahogyan itten próbálod bebizonyítani hogy te igenis független értelmiségi poronty vagy és mindkét oldalról megvan a véleményed. Kár, hogy csak az egyikről mondod el állandó jelleggel.

De egyébként a dolgohoz van valami érdemi mondanivalód is, mármint a külügyi bizottság módosításaihoz vagy csak kötözködni jöttél? Gondolom az utóbbi. Hát csak hajrá!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2326 levél
Válasz 05.04.01. 14:43 #56
Osmium
Baszki, valami baj van. Nekem mindig bevillog, hogy hozzászóltál, hadzsi, aztan mikor bejövök nincs is semmi. Ez rendszeres. Ezért kérdeztem előbb is, hogy kimoderálnak vagy mi? Nem értem....
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
Válasz 05.04.01. 14:37 #55
Osmium
A baloldalról is meg van a véleményem, nyugodj csak meg...ha neked amúgy álmatlan éjszakáid lennének emiatt, a kedvedért megengedem, hogy baloldalinak hívj. De ha az én véleményem érdekel - márpedig valószínűleg én jobban ismerem magamat - nem vagyok baloldali. Ha tetszik, ha nem.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 14:20 #54
hadzsi
"és nem vagyok baloldali. kívülről szemlélem mindegyik oldalt és hihetetlenül egyformák és kiszámíthatóak vagytok. van egy ilyen alfaj, hogy 'született jobbos'. egy a szerencse, hogy ők vannak kissebbségben."

Mulattató, ahogy megpróbálod magad függetlennek beállítani. Sajnos nem sikerül bármennyire is próbálkozol, mert a jobboldal iránt érzett gyűlölet minden mondatodból süt. Pontosan olyan vagy, mint az ATV-s megmondóemberek vagy a 168 óra bértolnokai. Mindegy ez a téma nem erről szólt, amíg meg nem jelentél nem volt egyetlen destruktív, direkte kötözködő hangnemű hozzászólás sem. Köszönjük ezúton is és sikeres árokbetemetést kívánok!

"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
Válasz 05.04.01. 14:10 #53
hadzsi
Hogy jövök én ide? Miért moderálnának ki?
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
338 levél
Válasz 05.04.01. 14:08 #52
Waldteufel2
Esetleg olvass vissza egy kicsit.

Viszont amit irtam tobbnyire a temarol szolt nem a hozzaszolokrol. Asszem kilepek, mert ez igy parttalan.
"ysa pur es chomuv uogmuc"
4156 levél
Válasz 05.04.01. 14:07 #51
pres
Én nem tudom ezt az első a haza második csak a család dolgot egyértelműen kinyilatkoztatni. Valszeg az adott szitu döntene, hogy melyik.
Fuck it Dude let`s go bowlin`
4156 levél
Válasz 05.04.01. 14:05 #50
pres
Te is egész eddig csak idézgettél...
Fuck it Dude let`s go bowlin`
338 levél
Válasz 05.04.01. 13:59 #49
Waldteufel2
Bolcsesseged hatartalan, kar hogy nem kerulted el a topicot, ha megis beneztel, esetleg irhattal volna valamit a cimehez kapcsolodoan. Kar, hogy csak anyazasra futja.

Hany eves is vagy?

Tobb okorsegre nem valaszolok. Eljen Eorsi, eljen Kuncze+ MaSZoP.
"ysa pur es chomuv uogmuc"
2326 levél
Válasz 05.04.01. 13:57 #48
Osmium
hadzsit mindig kimoderálják? vagy mi?
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
Válasz 05.04.01. 13:55 #47
Osmium
Ne haragudj, Buksi, igazán nem szerettem volna túlterhelni a szenzoraidat! Ha túl komplex, ne erőltesd nagyon a buksid, Buksi, inkább menj és csicsikálj kicsit. Ejj Buksi...
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
338 levél
Válasz 05.04.01. 13:52 #46
Waldteufel2
Lehetne magyarul?
"ysa pur es chomuv uogmuc"
2326 levél
Válasz 05.04.01. 13:50 #45
Osmium
Nem. Pont, hogy megint nem értesz. Csupán reagáltam a csigaszem-effektusodra, arra, hogy 5 mp alatt a farkad a tizedére ment össze. Ennyi. És nem több. PEDIG egyáltalán nem kellett volna beírnod sem ezt, mert senki nem volt offenz veled éppen. Valamiért tudatalatt kijött ez belőled, meg szeretted volna előzni azt, amit te akartál előzőleg csinálni másokkal. Hát ilyen egyszerű ez.....

és nem vagyok baloldali. kívülről szemlélem mindegyik oldalt és hihetetlenül egyformák és kiszámíthatóak vagytok. van egy ilyen alfaj, hogy 'született jobbos'. egy a szerencse, hogy ők vannak kissebbségben.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
338 levél
Válasz 05.04.01. 13:47 #44
Waldteufel2
Mondta Osmium aki nem baloldali...

A temarol nincs mondanivalod, de gondoltad csak beugatsz vmit???

Beszeltunk valamirol ami ugy latszik benneteket nem erdekel. Szegyen.
Kiderult nem pont ugy igaz, ahogy az egyik lap megirta. Elofordul.
Persze szerinted ez a MaSzoP SZaDeSZ
mennybemenetelenek kezdete. Siralmas.
"ysa pur es chomuv uogmuc"
2326 levél
Válasz 05.04.01. 13:39 #43
Osmium
És totál teleraktam hibákkal. Na most már késő....
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
Válasz 05.04.01. 13:37 #42
Osmium
Pedig érdekes módon, nem láttam eddig egy szoclista jellegű megnyilvánulást ellenetek, mégis egfolytában jobbod propagandát fröcsögtetek az isten tudja csak, hogy kinek. Csak egy szimpla megjegyzés ez, hátha valami felderend előtted, waldteufel...most, hogy kiderült, nem igaz a hír, mintha kicsit megriadtál volna a 'köpdöséstől', de előtte le tudtad volna tépni tövestől egy libsi fejét....jó véresen marcangolva. Fura lények vagytok ti, mondhatom.....
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
Válasz 05.04.01. 12:34 #41
hadzsi
Jajjj! Istenem, de nagy balfasz vagyok. Az egyik közeli ismerősömet hívják Bencsik Gábornak és mostanában igen sokat beszéltünk egymással szóval. No bevallom férfiasan, hogy...izé...eltévesztettem. Szóval Bencsik Andrásra gondoltam természetesen.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
338 levél
Válasz 05.04.01. 12:08 #40
Waldteufel2
Elcsesztem

Szoval Bencsik Gabor egy, mondjuk koziro (pl. irt egy konyvet Horthyrol). A Demokrata foszerkesztojet Bencsik Andrasnak hivjak. Nem tudom van e a ket figura kozott kapcsolat.
"ysa pur es chomuv uogmuc"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.