Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Tito és én

11026 levél
Válasz 07.07.05. 10:54 #3
Lacko
Azóta csináltam hozzá magyar feliratot.
Életem első - és talán utolsó - felirat fordítása volt.
Marha vicces volt, mert az angol feliratot fordítottam. És ők sokszor félrefordították az eredeti szerb szöveget. Na és azt kellett valahogy visszaterelni a helyes mederbe. Pl, amikor a gyerek az angol felirat szerint C-t kap egy dolgozatra, az most egyes, kettes vagy hármas? Meghallgattam a szerbet és dvojka - kettes...

Viszont azóta láttam a dunatv-n a filmet és ami nekem megvan DVD-n az egy vágott verzió... Ilyen hülyeséget. Kihagytak egy tök jó poént, amikor Zorán nagypapája megkérezi a rendőrt, hogy Mr. Titó tényleg idelátogat? A rendőr meg elég ideges lesz, hogy mi ez a 'miszter', talán inkább ELVTÁRS! Most ezt lehet, hogy azért vágták ki, mert az angolok nem értették?
4695 levél
Válasz 05.04.28. 11:32 #2
szedrencs
Sajnos még nem, de én is csak jókat hallottam/olvastam róla. Valamelyik német adón adták régebben (ZDF v. ARD).
11026 levél
Válasz 05.04.28. 11:16 #1
Lacko
Tito és én, jugoszláv film egy kisfiúról. Paródiája az egész kommunizmusnak, de főleg az úttőrő mozgalomnak. Milyen a jó úttörő. Mit énekelnek az úttörők. Merre lehet levágni kirándulás közben, amerre a partizánok is a németek elé vágtak. Kik az önként jelentkezők. És hogyan végzi az ÁVOsból ifivezetővé lesüllyedt főúttörő. Imádom ezt a filmet. Meg is rendeltem az Amazonról. De persze csak angol felirat lesz rajta és az érdekelne, hogy nincs-e meg valamelyikőtöknek a magyar felirat?

Illetve rajtam kívül látta-e már valaki ezt a filmet egyáltalán?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.