Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az első képek a Larian új játékáról (Hírek)

3128 levél
Válasz 05.05.18. 09:40 #3
Blade Runner
Szerintem tanultak a Beyond Divinity-ben elkövtett kisebb-nagyobb hibákból. A BD nagyon tetszett, de az írányítás nehézkesebbre sikerült, mint a DD-ben volt. Az lenne az igazi, ha jól ki lehetne zoomolni hasonló nézetig, mint az eredeti DD-ben volt, mert ez a közel nézeti kép jó arra, hogy az ember hüledezzen a grafikai részleteség láttán, de játékra kevésbé alkalmas.
Blade
4176 levél
Válasz 05.05.17. 10:11 #2
gothmog
Ugyan a képekből nem derül ki, de tuti, hogy a humor és a jó hangulat garantált lesz, és ha nem cseszekszik velük egy kiadó sem a határidőkkel, akkor a sztorira sem lesz majd panasz (nem lesz olyan kapkodás, mint amivel elszúrták a DivDiv végét).
Viszont bízom benne, hogy az első részt jellemző könnyed harci irányítás (értsd: Diablo-rendszer) vagy megmarad, vagy ha elmozdulnak valamerre, akkor az inkább egy ToEE-ös, körökre osztott harcrendszer felé fog történni. Ugyanis nem szeretnék 3D-ben real-time ügyességi/kombó-gombnyomogatási versenyt viszontlátni egy Larian játékban sem... Remélem nem is lesz, csak hát, ha az ember egy RPG-nek meghirdetett játékban 3D-s grafikát lát, már alapban rettegni kezd, hogy nem-e csak egy RPG-elemekkel meghintett, ügyességi verekedős játékot fog végül kapni.
Endure. In enduring, grow strong.
12314 levél
Válasz 05.05.16. 18:42 #1
vortób
Jónak tünik. Divine Divinitys lesz remélem
,,Happiness is only real when shared."
766 levél
Válasz 05.05.16. 18:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Az első képek a Larian új játékáról (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.