Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Ejakulálj és nyelj! - drogozás és dugás az új holland valóságshow-ban...

1189 levél
Válasz 05.10.01. 13:09 #61
Ödön
nemrég láttam pont ezt vmelyik magyar adón. amerikai film (nem tudom, hogy sorozat-e, de úgy emlegették) amit valóságsóként forgattak, és arról szól, hogy egy kisvárosban kisorsolnak kb 5 embert, akik életre-halálra küzdenek, míg csak 1 marad. ez már lényegében az, amit te mondtál.
17778 levél
Válasz 05.10.01. 07:58 #60
MagicMoment
csak aztán nehogy véletlenül ez a "rabszolga" réteg egyszer fellázadjon,mert aztán lesz itt karóbahúzástól kezdve fejnyisszantásig minden.
2177 levél
Válasz 05.09.30. 17:52 #59
razak
Ja arról nem beszélve hogy több az egy cédés verzió erre én pont ezt fogtam ki.De mind1 már megvárom.....hétvégére lesz egy pár film amit nézhetek legalább.Hotel Rwanda és társai pszicho weekend.
2177 levél
Válasz 05.09.30. 17:43 #58
razak
Csak nehogy úgy járj mint én,a kettes cd már régen lejött az egyes meg a felénél tart.Kellett nekem a kettőt egyszerre elindítani.Nem baj holnapra csak lecsorog.
21647 levél
Válasz 05.09.30. 17:39 #57
padavan
Postagalamb, vagy dobjak fel egy DC-t?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
4156 levél
Válasz 05.09.30. 17:08 #56
pres
Nekem megvan DivX ben ha kell. Egyszer meg lehet nézni. Tényleg sokkoló.

ON.
Elég gáz, hogy ilyesmi teret kaphat a médiában. Na mindegy, én nem nézem úgysem. Múltkor néztem öt perc Győzikét, és szabályosan éreztem, ahogy sorvad az agyam. Ki is kapcsoltam, mert így sincs belőle sok
Fuck it Dude let`s go bowlin`
21647 levél
Válasz 05.09.30. 17:05 #55
padavan
Durva lehet.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
4156 levél
Válasz 05.09.30. 17:03 #54
pres
Nem. Egy japán film, ami arról szól, hogy a felnőttek elvesztik a bizalmukat a felnövekvő generációval szemben, és minden évben kiválasztják az ország legrosszabb osztályát, elviszik egy katonákkal őrzött szigetre, és három nap alatt csak egy ember maradhat, aki túléli, vagy mind meghalnak. Ez a Battle Royale törvény.
Fuck it Dude let`s go bowlin`
12270 levél
Válasz 05.09.30. 16:42 #53
asas01
Sajnos. Talán majd 1000 év múlva...
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 16:38 #52
padavan
Azt hiszem, az alapokban egyetérthetünk: Az emberiség közel sem olyan intelligens, mint ahogyan szerti magát láttatni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.30. 16:18 #51
asas01
Lehet, hogy a mostani berendezkedés nem túl igazságos, de ahhoz, hogy ez megvátozzon az átlagos intelligenciának elég drasztikus mértékben kéne megnőnie és az sem ártana, ha nem azt figyelné midenki, hogy hol lehet átbaszni a másikat. Nem a rendszer, hanem a benne élő emberek hibája, hogy ott tart most ahol.

Mi ellen kéne lázadni és hogyan? Felrobbantjuk a parlamentet meg a retekklubbot? Utána szépen megválaszthatjuk az új vezetőket(egy ekkora társadalom nem létezhet vezető nélkül), akik talán jobbak lesznek, mint a mostaniak, nem fognak lopni és az emberek érdekeit nézik majd, de lehet hogy nem. Utána mi lesz? Az emberek többsége ugyanolyan agyatlan senki marad és ugyanúgy követelik majd a retekklubbot. Adhatsz nekik bármi mást, akkor is azt akarják majd vissza. Nem azért akarják majd, mert el lettek már butítva, hanem azért mert erre van szükségük. Eleve ilyennek születtek, akárcsak az emberiség nagyrésze.

Hát nem tudom hogy te hogy vagy vele, de ha engem kiröhögne valami divatmajom balfasz, amiért nem vagyok hozzá hasonló, akkor én max visszaröhögnék. Nem muszáj a többséghez hasonlítani, de te sem várhatod el tőlük, hogy megváltozzanak, ha így érzik jól magukat.

"Ha ezzel a fajjal mindent elölről kezdenénk..."

Erről van szó. Ilyen az emberi faj, erre van szüksége. Nem lázíthatod fel őket egy olyan rendszer ellen, amiben jól élnek.
Sok dolgon kéne változtatni, de az egész rendszert nem lehet felborítani.

PS: Rap topicba nézzél be! Sztem neked tetszene Immortal zenéje, ha már mindeki más szarik rá. Kicsit olyan, mint a PE.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 15:57 #50
padavan
Ehhh, látom, nem hagysz békén...

Először is roppant szomorúnak tartom, ha valaki képes megbékélni a mai társadalmi berendezkedésekkel. Hiszen világos, és egyértelmű, hogy a mai civilizációnk - mekkora hülyeség már ezt a jelzőt alkalmazni erre a ganéra... -, minden, csak nem eszményi, és atomjaiban, mikrokulturáiban vizsgálva sem nevezhető sem céltudatosnak, sem igazságosnak, sem szilárdnak, sem jövőbe mutatónak.

Lázadni csak az tud, aki tudja, hogy nincs rendben a világ. Aki, ha kimegy az utcára, és körülnéz, nem érez mást, csak iszonyt, és elborzadást, aki ha ránéz a tömegre, nem társadalmat lát, csak egy nyájat, amely a szakadék felé rohan. Abban igazad van, hogy a potenciális lázadókból kevés van egy világméretű forradalomhoz - és valódi eszmeiség is hiányzik hozzá -, de könyörgöm, miért nevezi magát intelligensnek az emberiség, amikor abszolute nem az???

Azt mondod, mindenkinek jogában áll droiddá változnia, de nincs kényszerítve. Na igen, bár kissé félrevezető ez a megfogalmazás. Valóban nem vagy közvetlenül kényszerítve, de más utad, ha be akarsz illeszkedni a társadalomba, nincs. Ha nem hagyod kimosni az agyad, akkor máris szélsőséggé válsz és vagy kinevetnek, vagy szánakoznak rajtad azok, akik a leginkább szánalomra méltóak lennének.

Egyébként igazad van, a mai ember nem képes másképp gondolkodni, mint ami mára is jellemző. Súlyosan materalista, fogyasztói, komformista berendezkedés, szolgalelküség, kapzsiság, önzés, az együttérzés hiánya, helyette tétlen képmutatás. Ha ezzel a fajjal mindent elölről kezdenénk, valóban, pár száz, illetve ezer év múlva tényleg ugyanide lyukadnánk ki.
Mert hiányzik a valóban emberi faj. Mi nem vagyunk azok. Az emberiség összeségében nem intelligens emberekből áll.

Az elnyomás tematikájának elméletét pedig mindezek fényében továbbra is fenntartom. Egyesek felismerték, mennyire manipulálható, befolyásolható, átverhető az emberiség legnagyobb része, és a maguk hasznára fordították kivételes tudásukat.

Amit meg írtál, hogy: "Vannak viszont olyan emberek, akik nem szeretnének rájuk hasonlítani és őket nem is akadályozza ebben senki - ezért nincs szerintem elnyomás."

Nos, erre már válaszoltam is: Valóban nem vagy közvetlenül kényszerítve, de más utad, ha be akarsz illeszkedni a társadalomba, nincs. Ha nem hagyod kimosni az agyad, akkor máris szélsőséggé válsz és vagy kinevetnek, vagy szánakoznak rajtad azok, akik a leginkább szánalomra méltóak lennének.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2300 levél
Válasz 05.09.30. 15:40 #49
The Conquistador
Szerintem ez nem az. A könyet én is olvastam, de ez valami hong-kongi vérfürdő. Sorsolás útján választanak ki egy osztályt, és küldik el őket egy szigetre. Az nyer, aki túléli. Bizarr, de nem elképzelhetetlen jövőkép...
The Conquistador (2005.09.03 - 2006.04.08) --> Control
1189 levél
Válasz 05.09.30. 15:07 #48
Ödön
nem pont így van. a "gazdag" rétegnek mindig is szüksége lesz a csóró rétegre, ráadásul minél több van a szegényekből, annál jobb, több emberen lehet uralkodni, dolgoztatni. mindig csak annyit juttatnak aztán ezeknek a rétegeknek, hogy éhen ne halljanak, néha annyit se, hogy feléljék a tartalékaikat, így sohasem fognak tudni kiemelkedni a nyomorból. pont mint régen a rabszolgák esetében.
Úgy is felfoghatjuk a mai világot, mint egy modern rabszolgatartó társadalom: bizonyos csoport kezében van minden hatalom, a többi rengeteg ember pedig őket szolgálja ki, még örül is, ha nekik dolgozhat.
1189 levél
Válasz 05.09.30. 15:02 #47
Ödön
ott tévedsz, hogy készpénznek veszed a különböző médiumok nézettségi adatait. én személy szerint kizártnak tartom ezeket az agyonkozmetikázott eredményeket, amiket pár db háztartásban rögzítenek, majd belőlük egetverően nagy számokat kihoznak.
9563 levél
Válasz 05.09.30. 14:59 #46
kEnAcE
Én például azt vettem észre, (pedig én átlagköcsög vagyok) hogy nem is TV-zek szinte semmit. Mindig van valami más, amit letöltök a neten és gépen nézem meg a kedvenc sorozataimat: Smallville, Lost, Gilmore Girls , Stargate, régen Star Trek.
Ilyeneket, hogy Győzike, Barátok közt, meg a VV....
Mindig kérdik a melóhelyen, hogy láttad tegnap a Győzikét, és akkor esik le, hogy ja tényleg tegnap volt, és eszembe sem jutott.
Ja teniszt szoktam sokat nézni, ha van.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
4695 levél
Válasz 05.09.30. 14:48 #45
szedrencs
A te válaszod jobb, padavan-é viszont mátrixosabb.

Igazából senki nincs rákényszerítve, hogy tv-t - pláne ilyen szarokat - nézzen más dolgok helyett, ebben tök igazad van. Az igényesség nem egy olyan dolog, amit kívülről kapunk, ennek bennünk kellene meglennie - főleg magunkkal szemben.
1221 levél
Válasz 05.09.30. 14:05 #44
newszepiking
tökéletesen egyetértek
" a Föld nevű bolygó a naprendszer elmegyógyintézete"
12270 levél
Válasz 05.09.30. 13:59 #43
asas01
Az emberek többsége mindig is irányítható robot volt, aki vagy arra kellett, hogy megművelje a földet vagy arra, hogy fogyasszon és mozgásban tartsa a gazdaságot. A TV elött is ilyenek voltak(sőt talán még a cionisták elött is! ).
Ezek az emberek mindenképpen ilyenek maradnak, mert nekik így jó. Vannak viszont olyan emberek, akik nem szeretnének rájuk hasonlítani és őket nem is akadályozza ebben senki - ezért nincs szerintem elnyomás.
Mindenkinek joga van agyatlan droiddá vállni, de senki sincs kényszírve.

Miért kéne lázadni? Ezeknek az embereknek az kell, hogy legyen egy szép és nagy TV-jük, hogy azon nézhessék a hülyeségeket. Akkor se lesz midenkiből nagy gondolkodó, ha eltöröljük a kereskedelmi csatornákat vagy a TV fogalmát és midenkivel könyveket olvastatunk. Nem mintha olyan sokat változna a világ, ha midenki filozófussá válna(azon kívül, hogy mindeki a mekiben dolgozna ).
Ha most mindenki megszabadulna a csúnygonosz elnyomástól és visszaköltözne a barlangoka, hogy elölről kezdje az egészet, akkor is max 1-2000 évet kellene várni, hogy ismét ott tartson az emberiség, ahol most van.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 13:32 #42
padavan
Na szóval: Ez igazából a tudat elnyomása, az öntudat nyomroítása. Amit a tévével kapcsolatban leírtam: Észrevétlen agymosás, észrevétlen, kifinomult gondolat szabályozás. Bizonyos trendek, életfelfogásbeli minták elosztása a tömegekben. Azt hiszed, hogy szabad vagy... Azt hiszed, önmagad hozol döntéseket, azt hiszed, megvan a magad véleménye a világ dolgairól. Totálisan ezeket hiszed, és már a feltételezést is nevetségesnek gondolod, hogy amit te az egyéniségednek gondolsz, az nem más, mint egy, a gyerekkorod óta mások által összegyúrt zombi, egy tompított mástudat.

A valóságod csupán illúzió.

Ez az elme elnyomása, az önakarat elpusztítása észrevehetetlen eszközökkel. Nem érzékeled, hogy valóban el vagy nyomva, hiszen azt hiszed, hogy azt csinálsz/gondolsz, amit akarsz. Csakhogy amit csinálsz/gondolsz, mind-mind sugallat, az elnyomók sugallata.

Szép, nem?

A legjobb diktatúra az, amelyben az elnyomottak nem érzik magukat elnyomottaknak, és nem érzik, hogy a hatalom valójában az elméjükre telepedett.

Nincs félelem érzet, nincs lázadás.

És persze nem kell megakadályozni a cselekedeinket sem, hiszen cselekedeteink a hatalom kedvére valóak. Éljük a monoton életünket, nézzük a monovíziót, termelünk a hatalmasoknak és élhetünk.

Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
874 levél
Válasz 05.09.30. 12:40 #41
Drafta
Sajnos ez így igaz

Bár engem nem érint a probléma, ugyanis évente kb. 20 órát tévézek, de azért rossz látni, hogy hova tartunk, hogy sokak életszemléletét és jellemét is a tévézés "formálja".
12270 levél
Válasz 05.09.30. 12:19 #40
asas01
Én ráérek.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 12:14 #39
padavan
Ehhh, erre majd késöbb válaszolok, most nincs kedvem.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.30. 12:06 #38
asas01
De, ha észrevétlen ez az elnyomás, akkor gyakotlatilag midneki azt csinál amit akar, mert ha megakadályozzák, akkor már nem lesz többé észrevétlen az elnyomás és a sok hazafi fellázad a gaz cijonisták ellen.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 12:02 #37
padavan
Kivéve, ha egy csaknem észrevétlen elnyomást terjesztenek ki, amely ellen értelemszerüen nem lázad senki...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.30. 12:01 #36
asas01
Nem olyan rossz hely az. Egész évben lehet hógolyózni.
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 05.09.30. 11:55 #35
MagicMoment
háát.. ahogy most halad a világ,lassan mehetünk oda...
a gazdag réteg él,a csoró réteg pusztul. más réteg pedig nincs.
52271 levél
Válasz 05.09.30. 11:53 #34
Barthezz
Mondasz vmit, ez a monotonitásos dolog eddig eszembe se jutott, pedig most hogy belegondolok, pontosan így van
Nekem is hétköznap esténként Barátok Közt, péntekenként Lost. Meg egy csomó ismerős, haver így van vele... Győzikétől meg VV-s társaitól viszont már én is falra mászok, de sajnos sokan nem
És valóban, ha nem kezdték volna ilyen hülyeségekkel butítani a tv-nézőket, akkor kereslet sem lenne ezekre a műsorokra. Dehát RTL-nek és társainak ez éri meg, mert hosszú távon így tudja magához láncolni a nézőket
12270 levél
Válasz 05.09.30. 11:52 #33
asas01
Ha lenne benne igazság én mindent a cionista összesküvők irányítanának, akkor Magic nem ez a szart olvasgatná, hanem Szibériában barátkozna a jegesmedvékkel.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.30. 11:47 #32
padavan
Vagy mert van benne igazság is.

Egyik kijelentésben sem lehetünk biztosak, ugye, és valljuk be, néhány globális folyamat akár igazolhatja is a Jegyzőkönyvet. Ezzel nem azt állítom, hogy tutira igaz, de azért legalább lehet annyira igaz is, mint amennyire hamis.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.30. 11:39 #31
asas01
Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy azért tiltották be, mert hazugságokat tartalmaz.
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 05.09.30. 11:34 #30
MagicMoment
nekem az amcsik eszembe se jutottak
van egy bizonyos **** bölcseinek jegyzőkönyve,amit mindenhol betiltottak.ill felvásároltak,hogy senki ne férhessen hozzá.
ha netán hozzájutsz,mindenképpen olvasd el. és megérted,hogy mire gondolok.
2177 levél
Válasz 05.09.30. 10:42 #29
razak
Biztos nem csak zsidó nemzetiségűek meg amerikaiak vannak abban a táborban remélem ezt Te sem gondolod komolyan.Nem nemzetfűggő az a réteg akik manipulálnak.Benne van minden országból nem kevés ember.Sőt éppen hogy jól jön nekik hogy egy népre kivetítik atöbbi fedve van.Nem kell túlbecsülni a zsidók szerepét.Tippelem csak hogy ilyesmire gondolsz de azért az hogy Te tudod a választ kicsit erős túlzásnak érzem.
17778 levél
Válasz 05.09.30. 10:01 #28
MagicMoment
hülyeség,de ha megnézed a mai fiatalság(utazz csak végig a metron reggel) arról beszélnek/tek,hogy milyen jó a győzike,meg mennyire raj a valóvilág. no,ezek után? "ez kell a népnek".
amit írtál azzal egyetértek,de csak egy kérdést szegeznék oda a végére: kiknek áll érdekében,hogy az emberiséget a kedvére irányíthassa..?
én tudom a választ,de sosem fogom ide leírni,főleg mert moderátor vagyok.
1021 levél
Válasz 05.09.30. 09:35 #27
Lt. Ronald C. Speirs
Helyesen szóltál Padavan!
Csatlakozom a táborodhoz!
Különben, a 60-as évek egyik legnagyobb találmánya a tévén keresztüli népbutitás, és Amerika igen nagy szeretettel használta! Propagandai célok, ködösitések, és kissebb nagyobb ügyek hiresztelése nagyon elterjedt lett akkoriban... és ez náluk a mai napig tart, sőtt, a legrosszabb az egészben, hogy olyan szinten fejlődött tovább, hogy az már "Keleti" szemmel nézve felháboritó.... mégis ülve, és tétlenül nézzük, hogy lassan nálunk is ugyan ilyenek lesznek a csatornák!
Régebben a mozi, előtte meg a rádió volt a bűnös... mostmár sokkal inkább terjed szét... ott van az Újságokban, a Tv-ben, a Rádióban, a Moziban, az Interneten... nincs menekvés... a Szennynek mondható "váladék" lassan ellepi az egész világ testét, hogy képletesen szóljak...
Erről csak annyi jut eszembe, ha gúnyos akarok lenni.... We Are Livin' In Amerika! Ugye nem kell részleteznem, hogy honnan kitől! Találó, de ide illik!
Monotonitás... Régebben hittem a télapóban, a nyusziban, meg sokminden másban... ma már csak magamban hiszek! Ezt csak azért mondtam, mert nekem, és még szerintem a korombelieknek, és az idősebbeknek volt rendes gyerekkoruk... és igy, felnőtt fejjel a Monotonitás vedrébe csöppenünk bele... nehéz ezt elfogadni.... de mást nem tehetünk.... Elfogadás terén!!!! De benne élnünk nem kell!
Úgy értem ezt, mint a buzikat, már elnézést... Elfogadom, meg minden, mert nem tudok mit tenni ellene, de attól még nem szeretem őket, és élek másképp!!!
Ronald "Bloody" Speirs
2177 levél
Válasz 05.09.30. 08:27 #26
razak
Totálisan igazad van!!!Ezen már én is eltöprengtem.
21647 levél
Válasz 05.09.30. 08:18 #25
padavan
"ez kell a népnek"

Ez mekkora hülyeség már... Tudod, ez egy rettenetesen manipulatív dolog. Francokat szolgálnak ki népigényeket ezek a rohadt csatornák. Inkább elöbb megteremtik a népigényt - akármilyen paradoxul hangzik, így van -, majd azt általánossá teszik, és máris jöhetnek az olcsó "szuperprodukciók" ezerszám. Ez néphűlyítés, népbutítás, a minnél nagyobb profit reményében.
A nép nag része úgysem gondolkodik, rájuk valóban hipnotizáló erővel bír a televízió. A legtöbb ember onnan informálódik, onnan látja biztosítottnak a szórakozását, stb. A tv az egyetlen kultúrcentrum ezeknek, a kapcsolat a világgal. Innentől kezdve pedig a televíziós csatornák a nép szemében a hitelesség non plus ultrái lesznek, és máris infó és kultúrrabszolgaként tapadnak a képernyőre. Eredeti gondolataikat észrevétlenül cserélik ki a médiák által szó szerint sugárzott elvekre, eszmékre, felfogásra, világnézetre.

Egyébként épp ma a reggeli kávé mellett töprengtem el egy nagyon érdekes dolgon.

Ezek a monotonításra törekednek. És meg is van az oka.

Monotonításra törekednek, mert ugye orrba-szájba jönnek a sorozatok, a több ezer részes szennyeposzok, azonos időpontokban, azonos napokon. Ezek azonos időpontban szakadnak meg reklámok leadása erejéig. Azonos egyéb tv-műsorok, kvízek, vetélkedők, stb., szintén azonos időpontban. Immár évek óta. Az egész teljesen sematikus, monoton módon ismétlődő, napra-nap.
Hogy miért?

Nagyon is megfontolt a dolog.

Az emberek legnagyobb része, a kritikus tömeg, a nagy átlag, aszürkeállomány ugye az életét is igen monoton módon éli le. Reggel felkel, betámolyog a melóhelyre, elvégzi a monoton kis munkáját, aztán tünés haza. Vacsora, gyerekek, tévénézés. Fekvés. És ez ismétlődik évtizedekig.

Monotonítás. A média ebből az egyhangú, szinte robotszerű létből nem akarja kirángatni a nézőit. Nem akar serkentőleg hatni, nem akar elgondolkodtató lenni. Nem akarja, hogy a szürkeállomány úgymond észhez térjen. Nem, legyen csak minden monoton. Legyen mindenki magába süppedt, automatikusan cselekvő zombi. Így lesz az emberiség könnyen irányítható, kiszámítható.

Kurva nagy, nem?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20676 levél
Válasz 05.09.30. 00:12 #24
Pyrogate
egyébként tuti jönnek még ennél szarabb valóságsók is...

egy jó relity showt láttam mindösszesen, a Viasat3-on nyomták régebben, pár amerikait kiraktak a puszta közepére (Mongóliába, a sivatagba), párokba sorsolták őket, adtak nekik némi kaját és pénzt, aztán hajrá jussatok haza (NY, szabadság szobor). NA ott legalább kiderült mennyire seggek ehhe a földrajzhoz. Beszélgetett egy mongollal (mármint szeretett volna, de más nyelven amúgy sem ért a hős amerikai...mondjuk a mongol se) és azt hitte hogy mexikóban van. Komolyan nem tőnt fel neki, hogy mindenki csíkszemű. Biztos azt hitte, hogy az erős nap miatt hunyorítanak...
A másik páros meg eljutott Oroszországba és szarrá piálták magukat, mondván "ez aztán ország, itt mindent lehet". Egy páros meg könnyedén hazatalált, de amúgy lol volt.

Amúgy MAtthausnak is van egy reality showja, összeszedtek pár futballanalfabétát, és megtanítják őket focizni pár hónap alatt. Mo-n nem sikerült neki...
Szenvedély nélkül a foci halott.
52271 levél
Válasz 05.09.29. 23:37 #23
Barthezz
Asszem ez a téma is no comment... Ez van, ilyen világban élünk, ez kell a népnek
20676 levél
Válasz 05.09.29. 23:26 #22
Pyrogate
"Otthon anyja felügyelete alatt kipróbálja az LSD-t, egy zárt szobában pedig annak is utánajár, hogy vajon férfival vagy nővel jobb-e orális szex."

Undorító
Szenvedély nélkül a foci halott.
1021 levél
Válasz 05.09.29. 23:02 #21
Lt. Ronald C. Speirs
A Battle Royal nem a Legyek ura, habár lehet, hogy film Japán rendezői a könyvet egy kicsit más szemmel olvasták... De szerintem lassan tényleg az Unreal világában fogunk élni... Aki játszott vele, mármint a Tournamenttel, tudja mire gondolok... (A magyar forditással istenkirályossá vált a játék), de a lényeg, hogy előfordulhat, hogy olyan előfizetéses csatornákat hoznak, ahol kifejezetten ezeket a véres, vagy éppen pikáns jeleneteket fogják mutogatni...!
Nem meg lepő... a világ fejlődik... a Római birodalom is a Dekadenciába fulladt bele! Mi miért ne tehetnénk ugyanezt?
Ronald "Bloody" Speirs
21647 levél
Válasz 05.09.29. 22:22 #20
padavan
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.29. 22:22 #19
asas01
Esküszöm Istenre, a Bibliára és Kalwa életére.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.29. 22:21 #18
padavan
Esküdj...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
12270 levél
Válasz 05.09.29. 22:19 #17
asas01
A heroint ingyér' adják a szereplőknek? Fontolgatom a jelentkezést.
i tell it like it is, cause im a bold figure
21647 levél
Válasz 05.09.29. 21:22 #16
padavan
Én azokat is kirugdalnám az országból. Dolgozni nem, kaját lopni igen? Pfff...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
140 levél
Válasz 05.09.29. 21:22 #15
Rommel
Mi bajotok a Győzike műsorral?!

Örüljetek, hogy végre nyíltan is meg merik mutatni, milyenek igazándiból a (cigányok) ROMÁK.

Semmit sem csinálnak, mégis 400 millás kocsit vesznek.

nálunk is kellene 1 hét statárium, asszem nem sok ilyen maradna és ígérem, csak a tolvajokat lőném le, akik kaját lopnak, azt nem fogom.
Rommel
21647 levél
Válasz 05.09.29. 21:19 #14
padavan
Az nem az, amikor hajótörést szenvednek, kimenekülnek páran egy lakatlan szigetre és ott szabadulnak el az indulatok, és az a címe, hogy A Legyek Ura, és Golding írta? Könyvben olvastam, valami eszméletlen.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2300 levél
Válasz 05.09.29. 21:05 #13
The Conquistador
Amikor a kölykök elmennek egy szigetre, és a túlélésért lemészárolják egymást? Az tényleg király.
The Conquistador (2005.09.03 - 2006.04.08) --> Control
4695 levél
Válasz 05.09.29. 21:04 #12
szedrencs

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.