Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Túszdráma (Hostage)

17778 levél
05.10.08. 08:22 #3
MagicMoment
1233 levél
05.10.07. 21:40 #2
Az Inkvizítor
Én láttam, de szerintem nem olyan jó... Olyan átlagos, persze az átlag hollywoodi kínálatnál sokkal jobb.
Hijo de puta.
15516 levél
05.10.07. 21:38 #1
Silent
Egy fiatal anya és gyermeke halálával végződő túszdráma lelki terhétől összetörve, Jeff Talley (Bruce Willis), aki a los angelesi rendőrség részéről az ügyben a tárgyalópartner volt, elköltözik Los Angeles-ből, hogy egy bűnözéssel alig fertőzött kisváros, Bristo Camino rendőrfőnökeként egy jóval alacsonyabb beosztásban folytassa pályáját.
Nem sokkal megérkezése után három bűnöző hajlamú tinédzser egy családi házat vesz célba, azzal a szándékkal, hogy ellopja a család autóját, de elég figyelmetlenek ahhoz, hogy véletlenül ne a megfelelő házhoz menjenek, és ne a megfelelő napon. A három fiatal csapdába esik: az elővárosban, egy korrupt könyvelő tulajdonában lévő, több millió dollárt érő villában találják magukat. Pánikba esnek, és túszul ejtik a családot, ezzel Talley számára pontosan ugyanazt a helyzetet idézve elő, amivel soha többé az életében nem akart szembenézni.
Talley azonnal és készségesen átadja a túsz-helyzet kezelésének felelősségét a megyei seriff hivatalának, és elhagyja a helyszínt. De a villában található digitális információ kritikus szerepet játszik a titokzatos bűnözők és műveleteik szempontjából. Semmi meg nem állíthatja őket abban, hogy megszerezzék, ami az övék, és így még attól sem riadnak vissza, hogy Talley családját is túszul ejtsék, ezzel kényszerítve őt arra, hogy újra átvegye az elhagyott parancsnoki posztot. Az események észtveszejtő sebességgel történnek, a helyzet percről-percre változik, és veszélyesebb és félelmetesebb annál, amit Talley valaha el tudott volna képzelni.


Most néztem meg az előbb. Naon kafa film. Értékelésem: kb. 8/10
Bruce Willis naon jól nyomta. Nem volt rossz a szerepkiosztás. Sőőőt, egészen naon jól játszották a filmet...
Kedvenc részem: a vége. Molotov csávó (Mars)... Naon parás rész volt. A színész (Ben Foster) szintén kúrvajól játszotta az őrültet.... azt a részt vagy 5x tekertem vissza, annyira kurvajó.

Kéremszépen, rajtam kívül ki látta még a filmet?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.