Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Budapestre tartanak az óriásgalambok

874 levél
06.07.05. 22:40 #3
Drafta
Nyílt még egy vicctopik, dejóóóó
12270 levél
06.07.05. 22:35 #2
asas01
Ezért kár volt kinyitni a ketreced.
i tell it like it is, cause im a bold figure
4370 levél
06.07.05. 22:31 #1
Kalwa
Budapestre tartanak az óriásgalambok

(2006.07.05 12:49:03 - EZT)

Kormányközeli források szerint a CIA értesítette Magyarország vezetését, hogy Budapest felé vették az irányt a New York-ból több hónapos küzdelem után elüldözött mutáns óriásgalambok. Ahogy a Weekley World News beszámolt róla, az amerikai metropoliszban odáig fajult a helyzet, hogy a városi polgári védelem már ingyen bádogesernyőket osztogatott a félkilós galambpottyok elleni védekezésként, sőt egyes negyedekben a 2. világháborús légiveszély-jelző szirénát is újra működésbe hozták, mire sikerült lépni a madarak ellen.

A megoldást Reginald Powtley professzor, az óriás Shetland-pónik kitenyésztője és a lábpedálos kerekesszék feltalálója szolgáltatta, aki rájött, hogy az óriásgalamb génkezelt kenyérdarabokon és kutyaszaron él. A városháza ezért egy akció keretében felétette az összes kenyeret a New York-i ebekkel, amelyek ettől olyan furcsa végterméket produkáltak, hogy az megzavarta a pulyka méretű galambokat.

A CIA szerint az óriásgalambok jól tudják, hogy New York után Budapest a legideálisabb otthon számukra, ezért tömött sorokban a magyar főváros felé hagyták el Amerikát. Demszky Gábor főpolgármester viszont tájékoztatta a CIA ügynökeit, hogy a keletről érkező óriásgalambokat várhatóan kisöpri a városból a nyugat felől közeledő tornádó-jellegű vihar, ezért nincs szükség óvintézkedésekre.

-------------------------------------------------------

Az I. Kalwa Hírszerző és Belső Elhárításügyi Minisztérium információi szigorúan titkos kormányszervektől szerzik információikat. Mi azt valljuk, hogy a lakosságnak joga van tudnia az igazságot, mégha az néha hihetetlenül is hangzik első mivoltra.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.