Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Talladega Nights - Taplógáz

20258 levél
Válasz 06.09.25. 12:08 #2
Peace
Kicsit megkésve, de jobb később, mint soha. Will Ferrell miatt már régen kinéztem magamnak ezt a filmet. Várom a feliratot vagy a szinkronos verziót.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1484 levél
Válasz 06.09.25. 11:57 #1
Neurotoxin
Újabb beteg vígjáték, Will Ferrell főszereplésével

Trailer itt

" Ricky Bobby mindig a száguldásról álmodott, csakúgy, mint apja, Reese Bobby, aki még a családját is elhagyta álmai versenyéért. Ricky anyja, Lucy Bobby, már kisfiú kora óta aggódva figyeli Bobbyt, hogy ő sem lesz más, mint egy professzionális fenegyerek - négy keréken. Ricky Bobby először autószerelőként lép a versenypályára egy slampos versenyző, Terry Cheveaux mellett. Mikor egy versenyen Cheveaux ok nélkül megáll a szerelőgödörnél, hogy benyomjon egy szendvicset, a versenylázban égő Ricky megérzi a véletlen nagy esélyt, beugrik az autóba, és így kezdődik Ricky Bobby legendája.

Ricky hamarosan a NASCAR-versenyek egyik nagy sztárja lesz. Megvan mindene, amit egy NASCAR-sztárversenyző csak akarhat: gyönyörű feleség, Carley, kúria egy tó mellett, két rosszcsont fiúgyerek, Walker és Texas Ranger, nagy szponzori pénzek, és győzedelmes diadalmenet Daytona-tól Darlingtonig. Mindenáron való győzni akarása nemzeti hőssé teszi Ricky Bobbyt. Egy döbbenetes baleset után Ricky Bobby kórházba kerül, elveszíti vakmerő bátorságát. Nehéz idők jönnek az életében. Mikor karrierje mellett feleségét is átveszi Cal, a barátja, hátat fordít a versenyzésnek.

Ricky mély depresszióba esik. Anyja kelletlenül ugyan, de a rég eltávolodott apához, Reese Bobbyhoz fordul segítségért: csak őrá számíthat, hogy segítsen Rickynek legyőzni félelmét. Ricky Bobby pedig mindenre hajlandó, hogy újra a csúcsra kerüljön, bármennyi akadályt is állítson útjába az élet."


More fun, less brutality.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.