Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Két fajjá fejlődhet az emberiség... 100 ezer év múlva

7161 levél
06.10.18. 20:24 #6
Sturmgewehr
Szvsz ez baromság. Mi rá a bizonyíték ?
8074 levél
06.10.18. 20:24 #5
Gerry
Erősen kétlem, hogy minden hülye hír miatt új topikot kellene nyitni.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
15516 levél
06.10.18. 20:22 #4
Silent
ó hogy baszódnál meg ,l,, most valahogy rámjött a röhögés
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
4144 levél
06.10.18. 20:19 #3
HTB
10 centis megduzzadt penisznel biztos nagyobb

(haha sry, muszaj volt, mit fogok ezert kapni )
Just another freak in the freak kingdom
15516 levél
06.10.18. 20:18 #2
Silent
omfg nagyobb péniszük?...

nem tom de sztem ez összedobott szarság...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
4370 levél
06.10.18. 20:04 #1
Kalwa
Két fajjá fejlődhet az ember

Index

Egy brit evolúciókutató, dr. Oliver Curry szerint 3000-ben leszünk a csúcson, aztán az emberiség olyan változásokon megy át, ami végül két különböző fajt eredményez. Wells forog a sírjában.

Curry a Bravo nevű, férfiaknak szóló tévécsatorna egyik műsorában fejtette ki szokatlan nézeteit. A tudós arról beszélt, hogy az emberiség körülbelül ezer év múlva éri el fejlődésének tetőpontját. Fajunk egy átlagos példányának magassága akkor két méter körül lesz, 120 évig fog élni, és a kutató szerint "jobban fog kinézni", mint a mai emberek.

A férfiak atlétikusabban festenek majd, mélyebb hangjuk és nagyobb péniszük lesz, a nők pedig formásabb mellel, nagyobb szemekkel és szebb hajjal rendelkeznek, és a szőrtelenítéssel sem lesz gondjuk. A bőrszín a rasszok közti keveredéseknek köszönhetően kávébarnává egységesedik, a feldolgozott, puha ételek állandó fogyasztása miatt pedig keskenyebb állú, kevésbé fejlett állkapcsú egyedek születnek majd.
Ki viszi át a szerelmet?

3000 után aztán megindul fajunk lejtmenete, Curry szavaival élve a "genetikai másnaposság". Túlságosan a technológiára bízzuk magunkat, ezért a szociális képességeink elsatnyulnak, és kevesebbet fogunk kommunikálni egymással. Kevésbé leszünk képesek csapatban együttműködni, és eltűnhetnek olyan érzelmek, mint a szerelem, a szimpátia, a bizalom és a tisztelet.

Az addigra már a rákot is gyógyító gyógyszerekbe vetett hitünk miatt gyengülhet az immunrendszerünk, és a további testi elváltozásokban megjelenik a neoténia. Ez a testi fejlődés lassulását jelenti a nemi éréshez képest: a jövő embere babarccal fog mászkálni. (Az állatvilágban ismert a neoténia jelensége, a kutyák például vad rokonaik kölykeire emlékeztetnek.)

A jó és a rossz, aki csúf

Végül, a szociális különbségek miatt az ember megválogatja majd, kivel fog szaporodni, és ez a fajfenntartási sznobizmus 100 000 éven belül két különböző emberfaj kialakulásához vezethet. Az egyik faj magas és karcsú lesz, gazdag, iskolázott és intelligens, a másik pedig alacsony, zömök és buta.

Ez az elgondolás összecseng H.G Wells 1895-ös regényének, Az időgép című sci-finek az egyik felvetésével. Wells könyvében is két ember él a jövőben: a kivételezett Eloi és az elkorcsosult, majomszerű Morlock faj. A regényben ők folyamatos harcban állnak egymással - Curry elmélete nem tért ki arra, hogy az általa elképzelt emberek hogyan élnek majd egymás mellett.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.