Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Digital Reality: MOCAP - 1. rész (Fejlesztői blog)

3 levél
Válasz 06.10.21. 17:13 #1
Lich King Arthas
Hello.
Örülök hogy van végre itthon egy lehetőség, amely lévén kicsit betekinthetünk a profi játékfejlesztők hétköznapjaiba. Nagyon remélem nem fog túl hamar a fejlesztők oldaláról lankadni a blog vezetés iránti lelkesedés.

Első kőrben hagy gratuláljak az igen hangulatos irodátokhoz, sok garázs fejlesztő végső megrendíthetetlen álma hogy egyszer ha csak pár órára is, de bejuthasson oda. (Remélem jól képzett biztonsági őreitek vannak)

Egyébként lehetséges lenne majd a közeljövőben egy az általatok fejlesztett toolokról is a egy rövid cikk, meg úgy általában a fejlesztés gyakorlatiasabb részeiről. Tudom ez a téma szent és sérthetetlen, féltve őrzött titkok tárházába sorolható, de azért lennénk egy páran akiket nem csak gamer oldalról érdekelne a téma.

Na dehogy a portál témájába vágóan is kérdezzek valamit. Nem várható véletlen hogy kicsit visszatérjetek a imperium galactica vagy a haegemonia világába? Tudom állítólag nem a legjobb befektetés mostanában ez a stílus, de nekem kicsit úgy tűnik hogy kiürült a játékpiacnak ez a része.(persze gondolom nem véletlen)
Egyébként nálatok dolgozik még a csapatnak az része vagy ők már kiöregedtek esetleg résztulajdonosként Hawaii-on töltik unalmas hétköznapjaikat?

Jó munkát
WarLock
766 levél
Válasz 06.10.21. 17:13
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
MOCAP - Digital Reality (Fejlesztői blog)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.