Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Politika, politológia - teljesen másképp

20761 levél
06.10.26. 23:51 #3
Eric
Hidd el, esne szó az aktuálpolitikáról.

Amúgy meg az íratlan szabályban nincs "aktuál" jelző, azaz semmiféle politikai topik nem engedélyezett azon a bizonyos egyetlenen kívül.

Nem mellesleg (részemről legalább is) az a vélemény, hogy az az egy is sok...

Sry, de ez lezárásra kerül.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
4512 levél
06.10.26. 23:42 #2
Wing
És persze nyomatékosítom még egyszer: aktuálpolitikáról nem eshet szó.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
4512 levél
06.10.26. 23:37 #1
Wing
Mielőtt bármibe belekezdenénk: már öt éve koptatom a dome fórumait, tudom, hogy csak egyetlen politikai topic létezik, mégis arra kérem a moderátorokat, hogy ezt hagyják nyitva, mindannyiunk szellemi épülése érdekében. Amennyiben a topicban mégis eluralkodna az, amit nem szeretnék, azaz bármiféle utalás a jelenlegi politikai helyzetre, akkor feltétlen zárni kell.

Mi is ennek a topicnak a célja?

Elsősorban beszélgetni szeretnék politikához, politológiához értő emberekkel objektívan, vélemények alkotása nélkül. Beszélgetni eszmékről, "izmus"-okról, gondolatokról. Mik a klasszikus jobb- és baloldali értékek? Hogy alakultak ki a különböző ideológiák és mit takarnak? Hogyan hatottak a történelem eseményei egyes világnézetekre?

Egy tudományos fórumot szeretnék, amely talán segítséget nyújthat egyeseknek abban, hogy a továbbiakban úgy tudjanak politikáról beszélni, hogy egyúttal tisztában vannak azzal, amit képviselnek.

Lehet itt szó anarchizmusról, liberalizmusról, konzervativizmusról, bármiről, de egyetlen kikötése legyen a topicnak: nem szabad nyilatkozni arról, hogy az a bizonyos ideológia számunkra szimpatikus-e vagy sem. Arra ott a másik topic
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.