Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» An Inconvenient Truth (Kellemetlen igazság)

29281 levél
Válasz 06.12.24. 23:37 #3
Germinator
ja, az valóban egy tényfeltáró rész lehetett

Egyébként engem érdekel a film, meg akartam nézni a moziban, most már kicsit elült bennem ez az érzés, de majd ha megy a tévében, megvaccsolom.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
6926 levél
Válasz 06.12.24. 17:39 #2
Death man
Al Gore ról annyit hogy nézd meg az 1ik SP részt az elmondja mennyi és mi igaz az egész baromságból
peace
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
18909 levél
Válasz 06.12.24. 12:20 #1
LiT
Story:
Az emberiség egy ketyegő időzített bombán ücsörög. Ha a Földön dolgozó tudósok túlnyomó többségének igaza van, csak tíz évünk maradt, hogy megakadályozzunk egy óriási katasztrófát, amely egész bolygónk klímarendszerét örvényszerű pusztítássá változtatja, extrém időjárást, árvizet, aszályt, járványokat és halálos hőhullámokat szabadít ránk, nagyobbakat mindennél, amit valaha megtapasztaltunk. Ezt a katasztrófát mi magunk fogjuk előidézni.

Ez a film szenvedélyes és lelkesítő alkotás egy emberről, akinek feltett szándéka, hogy eloszlatja a globális felmelegedést övező mítoszokat és téveszméket, és a megelőzés érdekében tettekre buzdít. Az Egyesült Államok volt alelnöke, Al Gore a 2000-es választási vereségből felocsúdva életét újfent annak szentelte, hogy segítsen a bolygót megmenteni a maradandó változásoktól. Ebben a gondolatébresztő, döbbenetes alkotásban Gore és az ő „utazó globális felmelegedés műsora” vicces, lebilincselő, és kertelés nélkül közölni akarja a felkavaró igazságot a világméretű vészhelyzetről az átlagemberekkel, mielőtt még túl késő lenne.

2005-ben Amerika átélte fennállásának legrosszabb viharos időszakát, akkor úgy tűnt, ez a csúcspont, és Gore kíméletlenül vázolja a szörnyű helyzetet. Ezenközben tanúi lehetünk Gore személyes útjának is: az idealista egyetemista felismeri a közelgő környezeti katasztrófát; az ifjú szenátor szörnyű családi tragédiát él át, és ez megváltoztatja világlátását; a férfi, aki majdnem elnök lett, de ehelyett visszatért élete legfontosabb céljához, és meg van győződve arról, hogy még van idő változtatni a dolgokon. Többé nem engedhetjük meg magunknak, hogy a globális felmelegedést politikai kérdésnek tekintsük: ez a legnagyobb morális kihívás, mellyel globális civilizációnk szembenéz.

Hivatalos oldal + Trailer

Mit gondoltok erről a témáról? Szerintem sajnos a nem túl távoli jövőben szembe kell néznünk a globális felmelegedés problémájával.
Szép lenne, ha eltűnnének a szigetországok, New York, London, Párizs. ááááááá
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.