Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Mutant Chronicles

2753 levél
Válasz 07.01.22. 16:38 #1
dghost
"A világ egyik legismertebb táblás szerepjátékából is filmet forgatnak. A "The Mutant Chronicles" Simon Hunter rendezésében készül és a neten fellelhető hétperces videó alapján leszögezhetjük, hogy a hangulat nagyon ott lesz a szeren.
A film egy elképzelt jövőben, a XXIII. században játszódik. Az általunk ismert világ egy pusztító háborúnak köszönhetően vészesen a kipusztulás szélére sodródott. Egy olyan időben, amikor egy új veszély felbukkanása miatt az emberiség sorsa megpecsételődni látszik. Ez a "Mutant Chronicles" világa.
A történetről sajna eddig semmi nem szivárgott ki és az itt megtekinthető gyenge minőségű felvétel sem árul el sokat a sztoriról. Ám az már biztos, hogy hangulatilag nagyon ott lesz a szeren a cucc. A leginkább Terminator és Holtak napja egyvelegének tűnő filmben igazi sztárok vállaltak szerepet.
A Megtorlóként elhíresült Thomas Jane mellett John Malkovich (Con Air), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium) és Devon Aoik (Sin City) harcolhatnak a zombik (?) ellen.
A Simon Hunter rendezésében készülő filmet valamikor idén kezdik vetíteni a mozik." - SG.hu

Egész jó filmnek ígérkezik...
"Törvénysértés jogot nem alapít!" - Deák Ferenc

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.