Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Silent Hill 2

2724 levél
Válasz 07.04.26. 17:50 #3
CitizenX
Figyelmeztető jel, hogy az első rész rendezője, Christophe Gans kiszállt, így nagyon kérdéses, hogy milyen alkotást kapunk a 2. rész képében.
www.csinicucc.extra.hu
20258 levél
Válasz 07.04.26. 15:41 #2
Peace
Jajam ezt én is olvastam. Semmi konkrétum nincs még a film bemutatójáról. Remélem korrekt folytatás kerekedik majd belőle.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20343 levél
Válasz 07.04.26. 09:48 #1
Z-Master
Don Carmody veterán producer mesélt egy keveset mindennapjairól a GayGamer.net-nek, aki többek között a Silent Hill múvit is pátyolgatta. Az úriember jelenleg két videojáték adaptáción is dolgozik, a Silent Hill 2-n és a Clock Tower-en. Silent Hill 2 kapcsán annyit elárult, hogy azt nem Gans fogja rendezni, ugyanis pillanatnyilag bokros teendői akadtak; ez valószínűleg az Onimusha adaptációt jelenti.
A Clock Tower adaptáció kapcsán regélt egy kicsit Carmody, szerinte egy ideig rossz irányba haladtak a munkálatok, viszont szerinte most jó úton járnak. Az enyhén Clock Tower 3 felhangú múviban Alyssa, egy fiatal nő hívást kap az anyjától, aki óva inti, haza ne utazzon. A telefonálás után természetesen hazautazik a főszereplő, ahol aztán rémisztő dolgokat tud meg a múltjáról. [HW]

> Kíváncsian várjuk a folytatást. Dátumot tud vki esetleg?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.