Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Jumurdzsák gyűrűje (Ismertető)

Jumurdzsák gyűrűje

Jumurdzsák gyűrűje
A legutóbbi Jumurdzsák gyűrűje cikkek, hírek
1 levél
Válasz 07.09.30. 00:36 #3
r2d3
Valóban nagyon magával ragadó játék, illetve film - aki kipróbálja tudja miért nehéz a meghatározás. Egri vagyok, de nekem is sok újat mutat a városról. Engem a képi világ nem hat annyira meg mint mást, mert naponta ezt látom, de nem lehet rossz turistaként úgy idekeveredni a játék végigjátszása után, hogy tudod merre fordulj, mit nézz meg, mi a története... Nagy ötlet az a részletgazdagság ami a játék közben igény esetén tudásanyaggal is ellát. Az alapötlet remek és igazi kalandfilm is készíthető lett volna belőle, amit a színészi teljesítmény után valóban bánok, hogy nem valósult meg. Hogy egri színészek tűnnek fel a cselekmény szereplőinek személyében nem baj, de talán ők sem tudták mi a feladatuk - vagy a rendező kívánta meg hogy ennyire túljátsszák a szerepüket(?)... Szeszélyes évszakokban még megállná a helyét - mert ott látunk hasonló játékot -, de úgy érzem (teljesség igénye nélkül) Domanopulu Afrodité, vagy Jordán Adél színészeket nem fogják bombázni komolyabb játékfilm ajánlatokkal. Persze ne legyünk telhetetlenek ez "csak" egy játék, mindenesetre nagyban segítene az átélésben ha nagyobb hangsúlyt fektettek volna az alakításra.
Nem lenne igazságos ha a jobbak oldaláról nem emelnék ki senkit. Bárdy György és Görög László nevében hordozza az alakítás hitelességét.
Sajnálom, hogy a humor kevéssé vagy gyengén kap szerepet.
Örülök, hogy éppen Eger városát érte a szerencse hogy ennek otthont és történetet adhatott. Tudom hogy a játék megismételhetetlen, de úgy érzem lenne igény hasonló interaktív filmre bárhol is játszódjon az. Bízunk benne, hogy az ebben tapasztalható gyermekbetegségek sem fognak abban jelentkezni.
1 levél
Válasz 07.05.11. 19:13 #2
romajanos@freemail.hu
SOS A minarettel nem tudok megfelelő irányba fordulni,akármerre forditom a gyertyát nem klikkel rá kérem aki tud segitsen.
766 levél
Válasz 07.05.11. 19:13 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Jumurdzsák gyűrűje (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.